Vampyren

Vampyr Tess .

Ja, jag känner mig verkligen som en vampyr. Började dagen med att nysa och vips så gick såret upp och jag började störtblöda. Har suttit med en stor bomullstuss i 30 minuter nu på såret och ska nu försöka äta lite glass som kyler ner.. Svullnaden har inte gått ner heller, den som skulle vara i två dagar är nu inne på sin fjärde. Är lite orolig eftersom det blöder fortfarande stt det ska vara någon form av infektion. Är det inte bra imorgon får jag nog ringa läkaren! Grejen är den att varför jag känner mig som en vampyr är för att jag inte får spotta.. Dvs jag måste svälja skiten och det är så jävla groteskt äckligt - jag hatar blod!!


Får se om det blir någon ridning idag, om jag vågar. Vill inte att det ska börja blöda under ridningen liksom. Sen får jag ju inte heller iofs eftersom svullnaden inte gått ner. Kanske blir en promenad bara..


Kommentarer
Postat av: Carro

Jag tycker nog att du ska vänta med att rida tills det i alla fall slutat blöda, skritt är väl okej men är ju bättre att det läker helt än att du är för snabb med att sätta igång och bara drar ut läkningsprocessen ännu mer. Och sen kanske du borde höra med din läkare så det inte skulle vara inflammerat, för säkerhets skull :)

2011-10-23 @ 16:32:59
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback