14 september 2011

Vad kul att höra att så många är nöjda med deras Crown sadlar! :)
Jag tror denna kommer passa oss utmärkt faktiskt. Tar sig bara en liten tid att rida in sig i dem. Har ju inte ridit i dressyrsadel nu sedan maj eller någonting så kommer inte vara helt lätt. Men som sagt, jag tror det blir bra.

Och var någon som frågade om det var tvunget att vara ny sadel och svaret är nej. Absolut inte, hade inga krav mer än att den skulle vara brun hihi, tyvärr låg inget begagnat bra på honom och jag tyckte ändå att denna sadel inte var så pass dyr ändå för att vara ny :) Sen vill jag inte köpa någon själv genom tex hastnet osv, då jag är aldeles för osäker på att prova ut sadlar själv. Vill ha experter, eller iallafall utbildade till hjälp så jag vet att det blir rätt :) Dessutom har Sharpman alltid återbesök efter 6 månader vilket känns trygt. Så är nöjd som sagt :)

Längtar tills jag får rida ett ordentligt pass i den hihi, förhoppningvis till helgen så kanske jag har en fotograf med mig också thihi


Snygging!

Idag har jag jobbat 12-20.00 och är helt slut nu. Mamma har tagit hand om Gustav idag, fantastiska föräldrar jag har ♥ Har inte bestämt mig om Gustav ska få gå på linan imorgon eller om jag ska jobba lite lätt i dressyrsadeln. Får se hur han känns! Nu ska jag gotta mig i soffan ett tag innan sängen ropar på mig :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Vill du byta bildlänk/länk i menyn/bloglovinbyte med mig?:D



Var gärna med i Dagens blogg :D



http://slowmotionphoto.blogg.se/2011/september/dagens-blogg.html#comment

2011-09-15 @ 18:21:35
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback