7 september 2011


Idag var Gustav helt fantastisk, bara njöt av att sitta på hans rygg och känna hur han arbetade! 
Red ett dressyrpass i ridhuset där jag försökte fokusera på allt som Marie sagt att vi ska träna på och la ganska mycket fokus på galoppen. Idag hade jag velat ha den där dressyrsadeln och bara trimmat i timmar!

Hur som så jobbade jag skritten först, var noga med att inte börja trava på honom förns skritten var okej och han kändes lösgjord där. I travarbetet jobbade jag vidare med öppna på långsidorna ochskänkelvikningarna på diagonalen. Något spänd i traven och lite hög i nacken emellan åt, men traven känns ändå  mycket bättre nu. Känns som att det finns så himla mycket kvalité i traven, tyvärr är den väldigt jobbig och svår att få fram ;)

Galoppen var hur fin som helst idag! Jobbade med galoppfattningarna, framför allt ifrån skritt där han gärna börjar trippa och inte riktigt går fram för skänkeln och tar stöd i bettet. Men idag kändes det bra! Jobbade lite förvänd också. Försökte tänka på att variera galoppen så mycket som möjligt, både i tempo och i form och jag tyckte jag fick till det idag! Kändes som sagt riktigt bra :)


Min übervackra dressyrkille ♥


Förövrigt har min dag bestått av stall hela förmiddagen, bara njutit av att jag kan vara där hur länge som helst typ, imorgon börjar nämligen verkligheten igen. Har städat och tvättat dessutom, ska bli så skönt att gå och lägga sig i nytvättade lakan som luktar helt underbart, kan vara bland det bästa som finns ;) Har spenderat kvällen i soffan tillsammans med lilla Teddie, avnjutit en god coca cola och lite chips - jag var såå värd det! Imorgon väntas jobb alltså, 10-19.



För att klargöra bara så hade hästen på bilden i förra inlägget inget med texten att göra. På bilden är det lilla Mimir i vårat stall, inte de fullblodet som  de stod om i texten :) Bara så ni vet!

Kommentarer
Postat av: felicia

gud vad fin han har blivit! =)

2011-09-08 @ 09:34:20
URL: http://feliciamansson.blogg.se/
Postat av: Lisa - Dressyrfokus.blogg.se

Aj aj så snygg kuse! :D

2011-09-08 @ 13:27:03
URL: http://dressyrfokus.blogg.se/
Postat av: Rebecka

ska bli jättespännande att se hur det går på dressyrtävlingen :)

2011-09-08 @ 19:36:56
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: Bella

Vilken härlig bild:)

2011-09-08 @ 19:48:55
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback