10 april 2012

Fan, nu höll jag på att skriva mars i rubriken.. Skärpning!

Hemkommen från jobbet nu, gick ganska smidigt. Sålänge jag tänker "sex dagar kvar" och "Hööks" så går det ganska bra ;-) haha sitter även och småsjunger på mina favoritlåtar i kassan hahaha fan vad roligt jag måste se ut! Under kvällen har jag verkligen varit helt off, har suttit i min egna lilla värld. Mina arbetskamrater har fått skratta gott, tur att jag tillför något iallafall..


Släppte ihop Gnista imorse med en av hästarna i stallet, gick superbra. Dom brydde sig inte om varandra, Gnista är mest intresserad av sin pojkvän på andra sidan staketet. "Gräset är grönare på andra sidan" liksom! Söta powniehäst :-) Hon vilar idag, taggar hoppträning för Cornelia imorgon istället!

Gustav fick sig en liten skritt- och joggingtur på vägarna runt om Fursta, mest för att han skulle få röra på sig lite. Även han ska hopptränas för Cornelia imorgon, ruuligt! Ska försöka att inte glömma kameran osv den här gången. Dessutom är Corres ridhus jätteljust och fint så kanske till och med går att fota! ;-)


Finaste Gurr i 120 debuten förra året ♥


Nu ska jag fortsätta att digga till min pinsamma, men grymma pary slash tagga musik. Borde sova men har fastnat vid Spotify nu.. Grymt sugen på partaj! Men får hålla mig till nästa onsdag när vi ska fira en nybliven artonåring!

Kommentarer
Postat av: emelie

Grattis till det nya jobbet!

2012-04-10 @ 22:31:36
URL: http://pemme.spotlife.se
Postat av: Linnéa

Tjo! Nice blogg, bloglovin' byte? Skulle betyda, KRAM!

2012-04-11 @ 08:25:10
URL: http://lovewithoutaguy.blogg.se/
Postat av: Stina

Sv. Tack. Vill egentligen ha några billigare än Mias.. men kanske får bli dom ändå:)

50/50 vill jag inte ha, hatar sånna!:P



Grattis till jobbet!! Vad underbart att få jobba på Hööks:)

2012-04-11 @ 17:13:57
URL: http://sodressage.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback