4 april 2012

Dagen har varit bra!

Började med utsläpp på Fursta, fixade stallsysslorna innan jag tog en härlig uteritt tillsammans med min lilla Groda. Han skötte sig bra som sagt, lite pigg och busig men det är helt okej! Min älsklingspojke ♥



Åkte sedan in till stan för att luncha med en underbar gammal vän, Amanda. Hon pluggar i Lund och det var fasiken evigheter sedan vi sågs sedan! Supertrevligt, imorgon ska hon följa med till stallet en sväng :-)

Efter lunchen blev det Gnistas tur att motioneras. Hoppning stod på schemat, tog fram tre hinder bara för att få en liten känsla inför helgens tävling. Kändes bra! Vi litar mer och mer på varandra och det känns som att jag hittar fler knappar för varje ridpass. Dock var hon riktigt laddad idag haha första rundan så sparkade hon ner hindrerna typ haha, bockade och sparkade som tusan! Hon är inte överförtjust i mina sporrar, men dom behövs eftersom hon inte alltid tar skänkeln. Mest nöjd med allra första rundan (som tyvärr inte filmades) samt sista rundan, kändes som jag hade bäst kontroll då och kunde va mjuk i handen. Fortfarande massor kvar att jobba på med va fasiken, nått ska vi ju ha att göra ;) Banan låg på typ 100-110, kändes väldigt simpelt!




Bonusbilder ;-D


Kommentarer
Postat av: Emma

Nej men gud vad söta vovvarna är tsm :D !

2012-04-05 @ 19:35:12
URL: http://ejhjumping.blogg.se/
Postat av: emilie persson

Håller med ovanstående, dom va verkligen urgulliga tillsammans!! :D

2012-04-05 @ 19:39:20
URL: http://www.misspersson.se
Postat av: Julia

Låter som en bra dag :)

2012-04-05 @ 23:20:37
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback