Hoppträning 16/4

Gustav var helt amazing igår på träningen! Han har verkligen vuxit till sig och har blivit en helt annan häst att rida. Jag har dessutom förbättrat min egna ridning vilket känns så jävla bra! :-)

Hoppade en kombination, räcke-räcke, som nästan inte är nått problem längre så länge jag sitter still. Känns så jävla skönt! Vet inte varför jag har sån respekt för kombinationer egentligen?! Hoppade även lite linjer och en jättestor läskig vattenmatta som inte var några problem. Tror något språng låg på 120 och på något sett känns de helt plötsligt så enkelt, utan att skryta. Men Gustav känns då trygg och jag är så lycklig!!


Gnista var en liten bitch igår ;-) hon gillar inte när vi ställer krav haha men själva hoppningen gick bra! Hon kan liksom komma hur fel som helst men hoppar ändå. Kommer lära mig så mycket på denna lilla pärla :-) en riktig liten gummiboll, hon hoppar verkligen så lätt o stort trots sin storlek! Tror vi kommer fixa den där 120 debuten kalas :-D


Cornelia har hjälp mig så jävla mycket, hon är amazing! Har liksom gjort så jag vågar lita och tro på mig själv och mina mål. Så glad att hon ställer upp o tränar mig och mina hästar. Tar sig verkligen tid och engagerar sig! Tack Cornelia, för allt du gör - känns alltid lika bra att åka hem från träningarna! :-)


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Himla kul att du känner dendär skillnaden på Gustav, för det syns så tydligt, han hoppar mycket bättre och du rider jättebra! Det var lite det jag ville komma till haha, du rider så himla bra! Som jag skrev på min blogg. Det är så roligt att se när du rider och vara inblandad i det, för du kan liksom, behöver inte guida dig igenom varje steg, du har liksom löst koden med ridning och behöver bara mer rutin och träning för att få bitarna på plats! Tack själv :D

2012-04-17 @ 22:31:58
URL: http://cooorre.blogg.se/
Postat av: emma fors

gustav har verkligen blivit så himla fin! all creds till dig! och sen är ju cornelia grymt duktig, ser upp till henne, så modig och utlärande! skulle önska att hon bodde lite närmare mig haha.. ;) du vet ingen som säljer en trevlig häst ? :)

2012-04-17 @ 23:00:40
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: jessie

va roligt att det går så bra :)

2012-04-18 @ 08:51:31
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Den där känslan av att man går framåt och utvecklas tillsammans, är underbar!! Kul att det går så bra för er tre :)

2012-04-18 @ 09:12:14
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Började skrolla ner och blev besviken över att inte hitta någon film, men såg inlägget under och insåg hur bortskämd man är av att få se det man vill på din blogg! Med det ville jag säga att du är verkligen duktig på detta, din blogg är en av de bästa jag vet och jag hoppas inte att du låter dig slås ner av förståsigpåare och andra idiotkommentarer du har behövt stå ut med. Jag kommenterar inte så ofta men bara så du vet så finns det läsare som tycker du är jätteduktig på det du gör och jag hoppas och tror att du når dina mål!

2012-04-18 @ 13:04:02
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com
Postat av: Rebecka

Härligt att det går så bra :)



Vill oxå träna!!!

2012-04-18 @ 18:27:03
URL: http://rebeckawarnstrom.blogg.se/
Postat av: sara

Hääärligt! Du har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med honom!

2012-04-18 @ 22:09:57
URL: http://ussing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback