Onsdag

Idag är det ett riktigt glädjerus inom mig! Hästarna sköter sig så himla bra, imorgon börjar min anställning på Hööks, jag har köpt lägenhet och min pojkvän och mina vänner är bara så fantastiska! <3

Gustav skuttade jag lite lätt och han kändes otroligt pigg och fräsch, därför hoppade jag ytterst lite för att spara dom där härliga sprången till helgen :-) sedan fick Frida hoppa upp och prova lite eftersom hon är hästvakt imorgon, känns tryggt att hon ska rida!

Gnista fick Frida äran att rida idag. Hon är hästvakt även åt Gnista imorgon nämligen hehe gick bra! Hon hade ju inte bästa förutsättningarna då hon fick rida ute i spöregn o Gnista verkligen hatar regn! Men de är så kul att se någon duktig på Gnista som rider lite som jag, det har verkligen hänt supermycket med de lilla stot! Superkul :-D Hoppas hon sköter sig imorgon med.

Imorgon åker jag och de andra som ska börja på Hööks i Norrköping till Borås och Hööks huvudkontor. Ska bli superhärligt, äntligen! Vi kommer att vara borta torsdag och fredag sedan åker vi till Nyköping måndag-onsdag och ska jobba i Hööksbutiken där för att känna på det lite. Sen börjar jobbet i våran butik, men inredning osv! :-)


Jag kommer att svara på alla frågor som dykit upp i nästa vecka när jag fått min dator, lite lättare än från mobilen. Ska försöka uppdatera så gott jag kan under helgen!

Nu ska jag fira med pizza och cola hemma hos Marcus - jag har köpt lägenhet! ;-D hihi wiiie


Kommentarer
Postat av: Klara

Eftersom jag ska åka ett halvår till Irland säljer jag nu både vanliga kläder, bland annat märkeskläder, och ridutrustning billigt !

http://klaru.blogg.se/2012/april/tillsalu.html

2012-04-25 @ 22:33:15
URL: http://klaru.blogg.se/
Postat av: Louise

Grattis till en fin lägenhet och nya jobbet! Var kommer Hööksbutiken ligga ? =)

2012-04-26 @ 09:36:15
URL: http://workdogs.se
Postat av: Hillevi :)

SV: Hihi klart jag kommer och gör! ;)

2012-04-26 @ 12:31:46
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/
Postat av: Julia

Borås är inte så långt ifrån mig ^^

2012-04-26 @ 16:28:38
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: JennyM

Vad härligt. Välkommen till våran regninga stad ;) hoppas det går bra på utbildningen :)

2012-04-26 @ 23:16:24
URL: http://jmdressyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback