22 augusti 2012

Kan börja med att skriva något som uppenbarligen irrterar vissa. Jag bestämer helt och hållet själv vad jag vill skriva på min blogg, vill jag göra smygreklam för Hööks tex. så gör jag det. Tycker inte att jag ska behöva fråga mina läsare om lov först? Jag jobbar på Hööks och eftersom jag vill ha så mycket som möjligt att göra om dagarna så är det väl självklart att jag går ut med reklam för att locka kunder?! Och ni som envisas med detta "du var inget fan av Hööksprodukter förut", lägg ner. Folk förändras, även jag (ja vet, helt otroligt va?) och jag har insett nu när jag har helt annan ekonomi att jag hellre köper 3 par ridbyxor på Hööks för 1000 kr än ett par ifrån Kingsland tex för samma pris. Konstigt? Nae mer ekonomisk. 
 
 
Så nog om det. Var i stallet imorse och fixade alla sysslor så det var gjort, dvs mockning, fixa höpåsar osv. Skulle kunna sitta i stallet hela dagarna och bara umgås med alla fantastiska människor och njuta av miljön. Men inte idag, utan idag väntades det jobb mellan 12.15 - 18.15. Åkte sedan direkt tillbaka till stallet där sjävla motioneringen väntade.
 
Trimmade Gnista i ridhuset. Världens finaste tjej, hon var helt fantastisk idag! Hon var sådär löjligt mjuk och fin som hon ska vara. Jobbade mycket med övergångar skritt-trav där jag ska kunna lätta i handen i sjävla övergången och inte låsa fast armarna. Hon låg kvar fint i formen och den där sjävla "lättningen" i handen är SÅ viktigt för Gnista. Är man för låst i händerna och aldrig lättar så blir hon stark och stel. Under galopparbetet gjorde jag bara massa fattningar. Tog en galoppfattning, galopperade ca 10 steg sen trav osv. Dels för att själva galoppfattningen är mer stärkande för henne än att rulla 400 varv runt, runt. Bästaste Gnista, sjukt sugen på att prova på en dressyrtävling nu ;) Inatt sover hon med BoT täcke och paddar, måste ta hand om de äldre damerna så dom inte blir stela! :)
 
 
Gustav såg lite trött ut så vi myste bara istället. Borstade, ryktade och bara pussades hur länge som helst! Han är verkligen en riktigt pussgurka :) Hans personlighet går inte att förklara, utan hela Gustav måste på nått sätt upplevas. Min fina kille, som jag tycker om honom!
 
 
 
 
Till helgen väntas det tävling, äntligen! Båda ska gå två stycken 110 klasser - om dom orkar ;) hihi längtar som en tok! Nu väntas sängen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Vad är folks problem egentligen?

Kul med tävling igen!

Svar: haha vet inte faktiskt :p
tessklintestam

2012-08-23 @ 05:15:32
Postat av: Tessan

Ta inte åt dig av vad folk skriver, (förstår om de är svårt) men det handlar nog mest om avundsjuka.. och förresten så tycker jag att de är mega bra att du skriver inlägg om Hööks för då slipper man glo på hemsidan om erbjudanden ;)

over and out

Svar: Tack vännen :)
tessklintestam

2012-08-23 @ 22:26:19
URL: http://tesskarlsson.blogg.se
Postat av: Emmie

Klart du ska göra reklam för Hööks om du jobbar för dom? Eller ja om du vill ;)
Förstår inte att folk orkar lägga så mycket tid på att sprida dålig energi runtomkring sig, måste vara så jobbigt!

Fortsätt göra allt som du gör, go girl!

Svar: Tack :D
tessklintestam

2012-08-23 @ 22:56:02
URL: http://nattstad.se/ringdahleriksson

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback