Det här fastnade jag för hos Gustav

Jag köpte Gustav utav min vän Alexandra. Gustav hade jag sett redan som föl och följt honom lite smått under hela hans uppväxt då det var ganska lätt att följa honom då jag umgicks med Alexandra. Men det var egentligen inte förns han blev fyra år och kom hem till Alexandra ifrån inridningen som jag fick upp ögonen för honom. 

Jag hade förlorat min bästa vän Cassiopeia och hade i detta läge en lånehäst från Alexandra, Samanta. Jag var ute och provred massvis med hästar under den här perioden och när jag väl hade bestämt mig så slutade det med att den hästen inte gick egenom veterinärbesiktningen och jag skulle få börja om från början. Alexandra gav mig ett förslag att jag skulle komma ut och bara prova Gustav, eftersom det ändå var så pass nära och jag kanske kunde ta honom som ett projekt.
 
Sagt och gjort, åkte dit och provred en spinkig liten grå häst. Jag fastnade för honom när han stod i stallet, så mysig och fulsöt så du kunde verkligen inte göra annat än tycka om honom. Själva ridningen var egentligen sådär, tyckte väl inte att det var något speciellt och det var inte direkt så att jag blev "blown away" för honom direkt. Han var som en 3 åring att rida, dvs han kunde grunderna och var riktigt slö! Men efter lite prat osv så kom vi fram till att jag kunde köpa honom som ett projekt. Rida in honom ordentligt, utbilda lite för att sedan sälja och köpa något bättre.

Så vi bokade besiktning, som han gick egenom och helt plötsligt var han min!

Så det jag fastnade för hos Gustav var faktiskt hans huvud och hans mysiga sätt i stallet. Ganska korkat egentligen att köpa en häst för att den är söt och ridningen känns sådär? haha men det blev ju bra i slutändan, men vi har gått egenom sjukt mycket!  Men som sagt, hans fulsöta ansikte med en saknad tand i käften gjorde att jag smälte lite ;) 
 
 
 
Detta är ett inlägg från Sätt Rubriken, vill du också sätta en rubrik gör du det här. Denna gång kom rubriken ifrån Amanda.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Gud vad mörk han var! Det hade jag helt glömt bort :)

Svar: Ja! Jag saknar de mörka :(
tessklintestam

2012-08-22 @ 11:37:08
URL: http://sophiakarlsson.blogg.se
Postat av: jessie

vilken skillnad på både dig och din lilla grå:)

Svar: Ja, de hoppas ja! hihi :)
tessklintestam

2012-08-22 @ 12:19:47
URL: http://-everexistwithyou.blogspot.com
Postat av: Alexx

Ni har kommit grymt lång och du kan ta på dig all ära! För det är du som utbildat denna häst. Dessutom visade sig det ju i efterhand vara ett bra köp då han besitter stor kapacitet i allt ju. Det syns ju! Sen är han svår och det tar tid och det är tur att du har sådant otroligt tålamod! Hade jag vetat att han skulle ha de kvalitéerna vi vet att han har idag inom dressyr skulle jag absolut ha sparat honom! (om jag hade tiden) ska bli så spänande att se hur långt ni lyckas komma innan er tid tillsammans är slut (: sen som jag sagt förr, hästarna kan inte ha det bättre än hos dig! De får så otroligt mycket uppmärksamhet och du tar så väl hand om dem!

Svar: Tack Alexx! :) Nu är han ju trots allt en liten underbaring!
tessklintestam

2012-08-22 @ 14:00:36

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback