19 Februari 2012


Natt 3 av 3, skönt..
Åkte som sagt till stallet imorse efter jobbet. Trimmade Itop och Caroline i ridhuset. Skönt att ha ridhuset för sig själv. Händer ju inte så ofta eftersom Carro och Micke driver sin verksamhet och CC Holsteiner breedeing även finns på gården + alla vi inakorderingar och hästskötare med hästar. Fast det är ju roligt också så inte att jag klagar :)
Båda tjejerna skötte sig i alla fall bra idag. Jobbade på samma sätt som igår men kunde gå ut och göra lite skolor med Itop och byterna satt ganska bra med Caroline!
Snacka om att det var isgata idag. Livrädd när jag kom med bilen.. Gick ju bra men skulle ju vara rätt typiskt om man körde i diket.. Ramlade igår utanför porten till lägenheten, pinsamt.. Kan ju hoppas på att ingen såg mig (a)
Sov mellan 13-17 sen ringde Maria så gick vi till Fräcka Frökens för lite kvällsmat + fika. Maria är en av mina bästa vänner som jag tycker så mycket om (så du vet om du läser det här nu) hihi.
Promenad med Mille och sedan åka mot jobbet igen... Sen är jag ledig från natt fram till onsdag.. Nice. Dock ser mitt hem katastrofalt ut. Sedan jag flyttade själv har jag blivit ganska pedantisk, har inte varit det innan.. Mår nästan dåligt av minsta grej som ligger fel men när man jobbar så mycket som jag gör just nu hinner man ju inte riktigt med men imorgon.. Då ska det bli ordning igen...

Kan ju svara på frågorna jag fått..

Helené: Jag kommer att rida för Åby Ridklubb i år. Bestämde det idag efter att ha fått bra info från Sara som pratat med Classe. Så alltså Åby Ridklubb för mig i år :)

Cecilia: Jo det stämmer att jag var sambo förut. Vi flyttade isär i höstas. Så nu bor jag själv med Milo (hund).

Malin:
Kanske kan försöka lösa det innan jag slutar blogga här men lite svårt att få till det men kanske kan bli något klipp från något hopp pass...



Okej nu är det ca 8h kvar att jobba och när jag slutar imorgon är det bara att hämta voff, byta om och sedan åka till stallet för att jobba förmiddagen där.. Sova.. Sover när jag har tid..
Juste ska rida Monkan och Spency imorn kväll också och på tisdag ska Allison få hoppa :)




Kommentarer
Postat av: Maria

Vad gullig du är :D Såklart jag läser ;)

2012-02-20 @ 01:07:27
URL: http://maaariiias.blogg.se/
Postat av: Heléne

Jag kommer nog kanske oxå ta plats i "teamet" ;) Blir ju kul!!

2012-02-20 @ 08:25:39
Postat av: Anonym

Hej



Jag har lite svårt att bestämma mig för vilken klubb jag ska tävla för. Eller iaf lösa licens hos. Tänkte fråga dig varför du valde att tävla just för Åby? Eller vilken klubb du hade tävlat för annars?



Dian hästar är väldigt fina :)

2012-02-20 @ 19:47:31
URL: http://mazzerati.blogg.se/
Postat av: Louise

Detta kanske är en personlig fråga, men hur länge har du tänkt leva som du gör nu? Jag menar, är det bara för en period som du kommer jobba så här mycket och sedan bara ha ett jobb? Jag har själv haft ett skiftjobb plus ett extrajobb, och det slutade med att jag tröttnade på allt som hade med hästar att göra och sålde min pärla.



Jag menar inget illa, utan bara att du ska vara rädd om dig och ditt intresse :)

2012-02-21 @ 11:01:08

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback