2 februari 2012

Torsdag .

Hektiskt dag, trots att jag varit ledig ifrån jobbet. Var i stallet vid 07.30 imorse, Gustav var lagom road att jag var där så tidigt och störde honom, men ville ha mockningen gjord innan hovslagaren kom. Hovslagaren dök upp vid 08.00 och Gurkan skötte sig ganska bra idag faktiskt! Han är ingen morgonhäst om vi säger så och kan ha ganska taskigt humör om han inte fått gått ut i hagen innan han gör något "krävande" haha tur att jag har en fantastisk hovslagare med en ängels tålamod.

Släppte sedan ut hästarna i vinterkylan som faktiskt kommit hit nu, hela minus 13 grader imorse! Riktigt så kallt behöver det faktiskt inte vara om jag får säga vad jag tycker.. Men hästarna såg till att ha riktigt roligt i hagen trots kylan, bockade och busade som riktiga vildhästar!

Vid 10.40 väntades de dressyrträning för min och Gustavs del, denna gång för Marie Carlgren, vår vanliga tränare. Gustav var helt fantastisk idag! Marie berömde för hur fint han har rundat sig och lagt på sig över hela kroppen och jag kan bara hålla med. Fordet han äter nu kombinerat med träningen har gjort underverk!! Hur som helst så jobbade vi ganska mycket med galoppen idag och vi pressade lite i den förvända galoppen men han bara imponerar just nu, älsklingen ♥ Ett helt underbart dressyrpass och det var riktigt tråkigt att ingen filmade idag!


Den här power´n hade Gustav idag och jag hade i princip samma leende..


Åkte sedan till Gnista och var där vid 13.30, mockade damens extremt lättmockade box för att få upp värmen litegrann. Sedan tog jag in damen för ett dressyrpass i ridhuset.

Hon kändes jättefin i skritt- och travarbetet idag. Jobbade med lite serpentinbågar, sidförflyttningar och övergångar och jag hade en fin känsla framåt och inte så mycket i handen. Riktigt fin emellanåt i traven! Galoppen dock ville hon inte alls idag, tjurade ihop riktigt ordentligt.. sto! haha fick iallafall loss henne i högergaloppen, så den var helt okej idag. Gjorde även lite förvänd högergalopp som gick bra! I vänster fick jag ge upp idag, både hon och jag var helt slut och jag vill inte bråka för mycket med henne. Men det är tydligt att vänstergaloppen är hennes absolut svagaste sak! Något vi har att jobba på helt enkelt :)

Stretchade henne efteråt och skämde bort henne med morötter. En månad kvar, sedan tar jag över henne på heltid! ♥


Finflickan fick vara fin i de neutroliumsblå Anna Scarpati settet idag :)


Har sedan jag kom hem, däckat i soffan (har blivit lite av en vana den senaste tiden), försökt hitta en snygg billig bikini på nätet helt utan resultat vilket innebär att jag inte har någon bikini till Thailand och vi åker om en vecka.. Skulle ha tvättat, men orken försvann! Nu ska jag flytta mig ner till sängen och däcka där istället :)

Kommentarer
Postat av: Alida

Härligt när det går bra! Vad äter Gustav för foder? Ngt speciellt? :)

2012-02-02 @ 23:57:26
URL: http://peplis.blogg.se/
Postat av: Jennifer

fan va snygg bild !! :) ser superfint ut!

2012-02-03 @ 14:09:19
URL: http://JNoz.blogspot.com
Postat av: Stina

Åh är så avis på det där setet! Riktigt snyggt var det ju på brun häst också.



Sv: Använder en skokräm från Boston och en vanlig skoborste från Din Sko typ :)

2012-02-03 @ 14:15:37
URL: http://sodressage.se
Postat av: Rebecka

Härligt!

Bokat in ngn dressyrtävling?

2012-02-04 @ 18:48:47
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback