7 februari 2012

Tisdag .

Just nu känns det som att jag lever de mest tidsanpassade och stressigaste liv någonsin. Allt måste hålla sin tidsplanering, annars spricker hela dagens planering! Och ja, så har det varit idag.

Började min morgon med att znoosa aldeles för många gånger vilket resulterade i att jag kom upp ur sängen 1½ timme senare än planerat, bra start? Kroppen sa ifrån imorse och huvudet höll på att sprängas av huvudvärken, men det är inget att skylla på. Självdiciplin Therese Klintestam, har du hört talas om det!? Skaplig skärpning framöver, riktigt förbannad på mig själv just nu.

Hur som helst så var jag hos Gustav klockan 8.10 istället för 7.00 som planerat.. Tror Gustav har haft fest hos sig inatt, har sagt åt honom att han bara få ha det på fredagkvällar, men jag tror han varit olydig. Det såg rent ut sagt ut som skit i boxen idag och jag fick ut hela tre kärror! Varenda liten bajshög var söndertrampad och allt hö var utspritt över hela boxen, såg ut som en mörk rutten gräsmatta ungefär. Roligare blev det inte när Gustav valde att välta omkull kärran med allt skit två gånger! (Ja, jag var dum och hade honom i boxen medans jag mockade, men han hade inte ätit upp sin frukost..) Just nu är Gustav i sin barnsligaste och trotsigaste period någonsin, i hanteringen.

Pga. att mockningen drog ut på tiden så hann jag inte rida utan fick istället borsta av skitgrisen och ha dåligt samvete. Åkte sedan i rallyfart och gick en 15 minuters promenad med Gnista, värt? Stackars flicka ♥ Var sedan på ett möte inne i stan vid 10.30, som även de drog ut på tiden.. Varför ska allting dra ut på tiden när man är stressad?! Var inte hemma igen förns 12.00 och mötet skulle hålla på max i 30 minuter, suck. Traskade ut i skogen med grabbarna grus, dvs Teddie och Freddie så de fick sin dagliga skogsrunda. Vanligtvis går pappa med hundarna mitt på dagen, men han var tvungen att hoppa in och jobba, bra typiskt så att säga.

Vid 14-tiden hämtade jag upp Amanda, åkte till Avantia och bytte ena paret av Eskadron bootsen då jag fick fel storlek i dom. Sedan vidare mot Linköping och Hööks för att lämna tillbaka de tre par bootsen som var löjligt för små! Passade på att luncha inne på Ikanohuset där jag och Amanda äntligen fick prata av oss all skit som hänt under de senaste månaderna, mycket trevligt! :)

Var hemma igen vid 16.45, åkte då direkt till Gustav igen som klantat sig lite i samband med dagens insläpp och fastnat i hagtråden. Men det var inget allvarligt, utan han har klarat sig mycket bra! Ibland kan även Gustav ha tur, han som annars får sår och skador för minsta lilla haha dock skulle jag hunnit tvätta här.. men de sprack!

Vid 18 åkte jag och mamma in till stan där hon släppte av mig hos Marcus och här sitter jag nu. Tänk vad jag stressat hela jävla dagen bara för att vara här till kl 18 för att umgås med min pojkvän, som jag ska umgås med varje dag i två veckor om 4 dagar.. Såhär i efterhand känner jag mig ganska patetisk! hahaha stackars mina älskade hästar

Hur som, vi ska laga lite mat och ha mystisdag idag så blir bara ett tidsinställt inlägg till ikväll sen hörs vi imorgon!


Kommentarer
Postat av: Natasha

Vilken fantastiskt fin häst! Helt och hållet drömlik!

2012-02-13 @ 20:44:05
URL: http://natashaninkovic.blogg.se/
Postat av: Rebecka Karlsson

Måste bara säga att din häst är sååå snygg!!! :D

2012-02-13 @ 20:59:29
URL: http://onlyjumpingriders.blogg.se/
Postat av: matilda

Vilken fin häst du har :)

2012-02-13 @ 21:30:29
URL: http://farrixmo.blogspot.com
Postat av: Noomie

En sån going på bild! Hur gammal?(:

2012-02-14 @ 11:26:23
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: Wilma Johansson

Men gud så fin häst du har, helt galeet!

Väldigt fin och intressant blogg också, bra jobbat bruden :)

2012-02-14 @ 18:20:08
URL: http://wilmashastliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback