13 januari 2012

Fredag .

Den 13e, för er som har missat.. Jag har faktiskt inte haft någon otur, dagen är dock inte slut så ska inte säga för mycket än. Hur som helst så har det faktiskt varit en riktigt bra dag! Jag har varit ledig, vilket har gjort sitt. 

Började dagen med att jag åkte till min lilla Gustav, bytte täcke på honom, pussade massor för att sedan släppa ut honom i hagen. Åkte sedan vidare till Grimstad för att ta hand om Gnista. Tömkörde henne idag, första gången jag provar det på henne! Funkade helt okej, mycket svårare att få henne avslappnad på töm eftersom jag rider henne ganska mycket med benen, så det var svårt att komma åt på samma sätt. Hon fick iallafall travjobbas över bommar med olika avstånd, jag kände mig nöjd med henne idag trots allt :)

Tillbaka till Fursta för att göra stallsysslorna och fördriva tiden. Linda, Gustavs equiterapuet var ju ute igår och fixade till det som känts knasigt. Precis som jag trodde hade han roterat korset, men sen var det faktiskt inte så mycket mer än så, vilket var otroligt skönt. Men de betydde att Gustav vilade idag, fick sig lite ompyssling istället och jag fördrev väldigt mycket tid med att prata med mina underbara stallkamrater haha 



Hem för att käka lite lunch, orkade inte laga något mat idag så blev så enkelt som keso haha. Tänkte att jag skulle ta kort på all mat jag äter under en dag, mest för att jag tycker själv att de är roligt - kanske uppskattas? ;)

Spenderade eftermiddagen hos Marcus med att titta på TV och mys i soffan. Helg innebär ju jobb för honom vilket gör att vi ses betydligt mindre, så vi får passa på att umgås så fort de blir några lediga timmar. Bästa Marcus ♥


Just nu ligger jag i soffan, äter lite nötter av olika slag, dricker ett glas vatten och kollar på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar", älsklingsfilm! hihi nä, nu fortsätter filmen! hörs imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Ellen

Älskar den filmen också <3

Tycker verkligen Gustav har en läcker färg, vad är han egentligen? Skimmel? Vad står det i hans pass :P?

2012-01-14 @ 01:12:59
Postat av: Linda

En av de bästa filmerna som finns! :)

2012-01-14 @ 09:11:25
URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback