23 januari 2012

Måndag .

Åh, nu har jag massor att uppdatera eftersom jag varken hann eller orkade igår. Så nu blir det en hel del inlägg alltså, ska skriva om hoppningen på Gnista, dressyrträningen på Gustav samt svara på lite frågor som dykt upp.

Men först och främst, dagen till ära så att säga. Gick upp skapligt idag, unnade mig sovmorgon till kl 9, sen kunde jag inte ligga kvar längre.. Åkte till stallet och fixade stallsysslorna innan jag tog in min finaste lilla Gustav! Pysslade om honom och gick sedan ner till ridhuset där jag longerade honom med halsförlängaren/gummisnodden så han fick jogga avslappnad och verkligen komma upp med ryggen och ner med nacken. Han såg fin ut, något trött och seg men definitivt avslappnad iallafall vilket var huvudsaken :) En liten filmsnutt får ni nedan!


Rekomenderar er att stänga av ljudet när ni tittar på filmen hihi



Resten av dagen spenderade jag med Marcus, eller ja från 12-15.00 för sedan var det dags för jobb. Fyra timmar på ICA idag, gick fort och det kändes ändå helt okej att jobba idag, trots trötthet. Mitt jobb vore ingenting utan mina härliga arbetskamrater, that's fore shore ;)

Nu ska jag alltså sätta mig och skriva lite inlägg, så förvänta er uppdatering!

Kommentarer
Postat av: V

Hästen måste upp med huvudet o lyfta på benen som den inte gör!

2012-01-24 @ 07:36:01
Postat av: Bella

Till V: Det finns en anledning precis som Tess beskriver i inlägget att hästen ska gå med låg nacke och huvud. För att komma upp med rygg och överlinje. Hästen släpar inte benen efter sig, den går avspänt. En väldig skillnad!

2012-01-24 @ 08:46:32
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback