6 januari 2012

Fredag .

Kroppen är bra sliten nu, sovit aldeles för lite inatt. Jädra tid att sända en hockey final på mitt i vardagen, speciellt med en sportfåne till pojkvän.. Hur som, med ca fyra timmars sömn i kroppen så pallrade jag mig upp till stallet!

Jag och Gustav tog en härlig skrittur i morgonsolen tillsammans med mamma, Teddie och Freddie. Gustav skötte sig överraskande bra för att inte ha varit ute i skogen på över en vecka! Elak matte som inte tagit ut honom i skogen på så länge.. Men han skötte sig som sagt jättebra, något bocksprång och någon liten "attack" bara, annars riktigt avslappnad och fin :) ♥

Åkte sedan vidare till Gnista, trimmade henne i ridhuset idag. Sjukt länge sedan jag red henne nu, var någon dag innan julafton tror ja? Hur som helst så var hon en riktig liten bitch idag, hade svårt att koncentrera sig på mig och hitta viljan till arbete. Men efter lite övertalning var hon superfin! Fick dock kämpa som en gris idag med avslappningen, mycket övergångar och sidförflyttningar. Traven blev kalas på slutet, nu ska vi bara hitta en stadig form och takt i det där! Galoppen haha ja, vad ska jag säga? Det var bock- och sparkdrama deluxe! Hon var helt tokig haha men precis som alltid så blir det kalas efter en hel del övertalning. Älskar denna häst, ni anar inte..


Söt liten GnirreGnist :)


När båda stallen var klara var det bara att åka hem och fixa lunch. Idag blev det en grillad kycklingfilé med sallad och keso. Mellan 16.00 - 20.00 befann jag mig på ICA för jobb, otroligt seg dag idag. Men bra betalt eftersom det är röd dag :) Så alltid något! Imorgon är jag dock äntligen ledig, som jag längtat! Blir dock ingen sovmorgon eller vila. Ska rida både Gustav och Gnista, har utsläpp på Fursta samt har en hel del tvätt att ta hand om, kul.. Det var den lediga dagen den! Hoppas på att mamma kan hänga med imorgon till stallen och filma lite kanske!

Kommentarer
Postat av: EMelie

Fin blogg!

Följa varandra på bloglovin? :)

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1905712/beatrice-wittbom

2012-01-06 @ 23:39:07
URL: http://hoppsadel.blogg.se/
Postat av: Ellen

Vad är Gnista för häst :)? Ny läsare här på bloggen och gillar dig skarpt!

2012-01-07 @ 00:24:21
Postat av: Evelina - equilina.se

Förresten, Gnista fick sitt namn för att uppfödarens hus brann det året hon föddes. Det andra fölet de fick samma år heter Flamma :-)

2012-01-07 @ 00:35:58
URL: http://equilina.se/
Postat av: Malin

Då ser vi fram emot lite filmer i bloggen idag då. :) hihi



2012-01-07 @ 09:11:18
URL: http://livetenligtmaalin.blogg.se/
Postat av: Lina

haha min pojkvän såg också hockeyn, men jag sov under tiden

2012-01-07 @ 13:11:56
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback