Läsarfråga

Mathilda:
Hej, jag undrar vad ni har för stallsysslor som ingår i ert stall. Vad ingår i er inhyrning och vad ska ni göra för sysslor "era" dagar i stallet? Du är superduktig på att rida. Kram



Hej Mathilda!
Vi betalar kallhyra hos oss och i den summan ingår själva boxplatsen. Sen betalar vi för spån, ensilage och ridhus för sig. Korn och havre kan du köpa i stallet också, annan kraft får fixas på egen hand. Stallägaren är snäll och morgonfodrar vardagar om det inte är någon annan som absolut vill. Vi har ungefär två pass / häst / vecka i stallet. Så ungefär ett utsläpp eller insläpp samt en fodring i veckan. Ibland kan det bli lite mer.. Du har en lördagkvällsfodring var 13e vecka ungefär. 

Under morgonfodringarna så ger vi frukost till hästarna samt soppar stallgången om det är skitigt.
När vi har utsläpp så ska vi ta ut hästarna, soppa stallgångarna och ge hästarna haghö.
Vid insläpp tar vi in hästarna, ger hästarna deras insläppsfoder, soppar och är vi extra snälla mot kvällsfodraren så ställer vi fram dagens kvällsmat samt morgondagens morgonmat till hästarna, annars görs det vid kvällsfodringen. 
Och vid kvällsfodring ger vi hästarna mat, soppar om det behövs samt släcker osv. Så våra hästar får mat 4 gånger om dagen :)

Tycker allting fungerar superbra och alla är väldigt hjälpsamma! Hoppas du fick svar på din fråga och hoppas jag skrev allt rätt nu haha och tack så mycket för berömet! :)



Du kan läsa mer på våran hemsida. Kolla in alla snyggingar som står i stallet osv! :) KLICKA HÄR!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Tack för de fina svaret. Jag har läst din blogg ett tag och tycker den är helt fantastisk. älskar att gå in och lika spännande varje gång de är nya inlägg. du kommer gå långt !! kram

2012-01-22 @ 21:16:54

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback