23 juli 2012

Allt för dagen är klart, eller?

Stallen är iallafall klara. Hade morgonfodring på Fursta, så pussade på en trött Gustav som låg och sov ute i hagen. Tanken var att skritta ut, men han var jättetrött så han fick sova kvar i hagen. Han ska vara ute iallafall en vecka till innan jag vill ställa in honom, han mår bäst av att få vara ute på nätterna!
 

Gnista fick joggas i pessoaselen idag, såg superbra ut. Hon verkligen älskar pessoan, kommer ner rund och mjukt och ser jätteavslappnad ut. Frustar, dreglar och tuggar på bettet på ett bra sätt! Mer pessoasele för Gnistas del. Ser henne hellre avslappnad osv i pessoan än att vi tjaffsar om något uppe på ryggen. Här tänker jag framför allt på galoppen, den är så bra i pessoan och blir lätt spänd i ridning. Därför anser jag att det är bättre att jobba henne i galoppen i pessoan till en början än att skapa spändhet på ryggen :)
 
 
 
Nu väntas jobb 12-19.15, har hunnit damsuga av de värsta i lägenheten samt diska de som stod kvar sedan igår. Så nu är jag redo för jobb sen för lite finbesök av Martina ikväll :)

Kommentarer
Postat av: Sophia Karlsson

Håller helt med dig gällande pessoan! Jag jobbar min lilla B i den ca 3 gånger i veckan.. Hon blir ju så super spänd och super het när man sitter på!
Fin Gnista ser ut i kroppen nu förresten :)

Svar: Pessoan är ett riktigt underverk! :p hehe tack!
tessklintestam

2012-07-23 @ 14:27:15
URL: http://sophiakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback