Fotografering Gnista

Gårdagens ridpass på Gnista var underbart!

Hon har verkligen börjat utvecklats och bli mer säker. Hon börjar slappna av allt mer och acceptera arbetet på ett bra sätt, det är så himla roligt! Nu kan jag verkligen börja komma till jobb med henne i alla gångarter, börja kräva lite och inte bara tänka på lösgjordheten. Arbetet i Pessoaselen har verkligen gjort underverk för Gnista, galoppen är helt annorlunda! :) 

Finaste flickan vad jag tycker om dig ♥




Nu ska bara tjockismagen bort också ;) Gnistas träning i veckorna ser ut såhär på ett ungefär;

Pessoaselen galoppjobb
Skogen klättra
Pessoaselen/tömkörning cavaletti
Dressyrtrim
Vila
Skogen klättra + intervaller
Dressyrtrim/Markarbete


Mycket arbete från marken samt lite styrketräning har helt klart varit ett vinnande koncept på henne! Att galoppjobba henne i pessoaselen har tagit oss minst två steg fram i markarbetet!! :)

Kommentarer
Postat av: M

tyvärr ser man att hon lägger vikten på frampartiet & inte bak. en häst ska ju arbete bakifrån & frammåt och lägga vikten på bakdelen & inte bli framtung. sen går hon emot handen mkt & med sänkt rygg på många bilder!

2012-06-04 @ 18:14:33
URL: http://lycklighast.wordpress.com
Postat av: Amanda

Jag bara älskar att läsarna vet bäst. Kommentaren om att allt syns på bild tycker jag är så sjukt att ens skriva. När man använder sig utav en system kamera som jag vet att Tess gör så stället man in så att det tas sjukt många bilder efter varann. Ni vet hästen rör sig ju ? Betyder att bilderna tas i sekunder ? Det handlar om en viss sekund och hur fan kan man då se att hästen inte arbetar med sin rygg? Bilden efter kan ju ha varit super bra på hästen rörelse men ryttaren kanske inte är nöjd med sig själv. Vad vet jag ?! Men läsarna kanske vet bäst !!? Vi som sätt gnista vet hur hon är .!

2012-06-04 @ 18:57:23
Postat av: Marie

Tycker det ser ut som om det verkligen går framåt! Kul och se när hårt arbete lönar sig!! :D

2012-06-04 @ 21:55:10
Postat av: jessie

hon ä verkligen jättefin:)

2012-06-05 @ 08:21:38
URL: http://4everexistwithyou.myshowroom.se
Postat av: Amy Fogelmark

Man ser enorm skillnad! Hon har blivit jättefin! Blev shockad bär jag såg bilderna! :)

2012-06-05 @ 15:21:06
URL: http://amyfogelmark.blogg.se/
Postat av: Helen

Hej,rider du aldrig med gramanen fäst vid sidorna? Vill inte gnälla eller något undrar bara varför mellan benen. Kämpa på du hittar snart alla knapparna så ni kan lysa på banan!!

2012-06-05 @ 15:27:11
Postat av: Elin

Vad har du för arbetstider nuförtiden? :)

2012-06-06 @ 14:48:05
Postat av: Amanda

"M"; Jag vet mycket väl hur en häst ska arbetas .. men hur kan du se på en bild hur en häst rör sig? Bilden är i sekunder och lika så ryttarens rörelsemönster på bilderna. Men som alltid så är det läsarna som är så otroligt duktiga och drar ner en bloggare. Har själv varit där ..

2012-06-19 @ 11:57:35
URL: http://amandaaniilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback