28 mars 2012

Huvudvärk deluxe .

Oj vilken dag, totalt slut nu. Huvudet har värkt absolut hela dagen, antagligen spänningar.. Hur som helst, dagen började med, som många gissat på, en arbetsintervju. Det kändes bra, tror jag. Hatar detta, gå runt och ha ont i magen och huvudet i flera dagar innan man får veta något, usch. Nu vill jag bara att alla håller tummarna i några dagar till då jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha det här jobbet! Det känns som att min värld skulle gå under om jag inte fick detta jobb. Åh, jag vill ha det!!


Hur som helst så fortsatte dagen trots huvudvärken. Åkte till Gnista och red ut på henne i skogen, blev lilla Dagsbergsrundan i skogen där vi höll igång i alla gångarter samt klättrade två gånger. Hon var otroligt pigg och inte det minsta sugen på att jobba! Söta häst, tycker verkligen om henne.. Ryktade henne i ca 1h innan jag åkte vidare till nästa polle.

Dags att gå nerför backen.. SötGnirre!

Älskade GrodanBoll ♥ Kan inte förklara i ord hur mycket denna stora, vingliga, puckade krabat betyder för mig! Han är verkligen mitt hjärta, älskade Gustav. Planen var som sagt skogen idag även med honom, men med vår vanliga tur så kom spöregnet.. Tack för det! Ger mig inte ut i skogen själv när det spöregnar och Gustav vilat dagen innan. Vägrade gå in i ridhuset idag eftersom det känns som att han gått ganska mycket i ridhus på senaste, så fick bli en helt oplanerad vilodag. Pysslade och ryktade i nästan 1h, klippte håret i öronen och under ganaschen. Känns inte så himlans bra att han stått i två dagar och ska dressyrtränas imorgon, men denna gång blir det såhär. Han får gå i skogen på fredag och söndag istället :-)

Dagens snygga & sura Gustav ♥


När stallsysslorna var klara så blev det lite kvalitétstid med mamma. Nu har jag däckat i soffan en stund, kollar på Greys och längtar faktiskt till sängen, galet sliten! Imorgon väntas alltså dressyrträning med båda pollarna och sedan jobb.. Hörs imorgonkväll kanske! 

Dagens stalltjej !

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Nääärå, preliminärbestämde vi någon dag? :D

2012-03-28 @ 21:44:15
URL: http://cooorre.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Va är det för klocka du har? Ser ut att vara super fin!

2012-03-28 @ 21:53:10
URL: http://Isabellewassberger.spotlife.se
Postat av: Rebecka

Hoppas på jobbet. Det är så otroligt viktigt att trivas med jobbet, man spenderar ju en hel del av sin tid där.

Jag älskar verkligen mitt jobb :D

2012-03-29 @ 13:00:28
URL: http://rebeckawarnstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback