25 maj 2012

Åh, just nu lever jag verkligen livet!

Har alltid varit så avundsjuk på alla som är så nöjda med sina liv och säger just de orden, "jag lever livet" och nu sitter jag här och skriver det själv -och menar det :) Så himla härlig känsla!


Öppningsdagen igår på Hööks var helt crazy, det var så roligt! Timmarna rullade så galet fort så inte kunde man tro att man hade stått och jobbat hela dagen från 08.00 - 20.00 när man väl satt hemma i soffan på kvällen. Superhärliga kunder hela dagen med massa possitiva ord och kommentarer. Lika bra har det varit idag! Dock har det märkts lite att det varit varmt under dagen och folk har prioriterat solning på fm, men så kul vi har det på jobbet!! :) Älskar mitt jobb!


Hästarna har fått lite ofrivillig semester just nu, men det ska ändras. Gnista har jag ju satt igång denna vecka och hon känns fräsch, lite sommarfet bara haha. Men nu är det slut på halvfarten på hennes del, hon ska vara i tävlingskondition om två veckor, så är det bara ;) Gustav däremot får gå lite på halvfart tills han har varit hos veterinären på genomgång. Han kommer skrittas i skogen, galoppjobbas lite på lina osv för att stärkas, men inget hård jobb på banan. Får se hur han känns efter det..


En annan possitiv sak är att jag idag fick tillbaka min efterlängtade dator! :D Så nu jäklar kan jag uppdatera er lite bättre, slippa mobilinläggen! Kanske kan hinna med en liten fotografering på söndag :) Nu sova och ladda inför en ny jobbdag på Hööks!! 


lila ♥

Kommentarer
Postat av: Frida

lila <3

2012-05-25 @ 22:36:53
URL: http://friduusss.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad roligt! Får titta in där när jag kommer till Norrköping i sommar :)

2012-05-26 @ 13:09:23
URL: http://coanna.wordpress.com
Postat av: Erika

Hej Tess!

Din blogg är super :)

Lycka till med allt nu!

/Erika

2012-05-26 @ 18:27:57
URL: http://www.williamdeutz.wordpress.com
Postat av: emilie persson

Lev på det nu stumpan!! De är du värd!!! <3

2012-05-26 @ 19:22:26
URL: http://www.misspersson.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback