3 maj 2012

Jag fortsätter med min urusla bloggning..

Har fortfarande inte fått tillbaka min lilla dator som är inlämnad på lagning, så lånar mamma eller pappas när jag får chansen. Så ja, det blir nog fortsatt dålig uppdatering ett tag, tyvärr.

Gustav är som sagt ofräsh, inte halt men det är något som inte stämmer.. Har försökt få tag i equiterapueten, men vet att det är mycket hästar som kollas såhär års. Får jag ingen tid inom kort så blir det nog kliniken. Vill liksom få svar nu! Min älsklade pojke, imorgon ska vi mysa massor!! ♥

Gnista har fått en lugn vecka och ja, det kommer nog fortsätta att bli lugnt.. Kommer rida henne i skogen hela helgen, hon ska bara få ha det roligt nu! Kanske att vi skuttar lite hinder någon dag annars bara skogen som sagt. Fina flickan, får väldigt dåligt samvete när jag inte rider henne sex dagar i veckan liksom.



Hur som, HÖÖKS då! Åh våran butik kommer bli så jävla grym :-D Idag började vi med inredning och lite uppackning. Vi har fått den allra senaste inredningen och fan, den är så snygg! Jag har en känsla av att ni kommer bli impade, speciellt om ni bara varit på Hööks Linköping innan. Några som frågat vart det kommer att ligga samt när vi öppnar och självklart kan jag svara på det!

HÖÖKS NORRKÖPING öppnar den 24 maj klockan 10.00 på Ingelsta området. Vår butik ligger i en helt ny lokal mitt emot Media Markt och brevid Blomsterlandet och Sovabutiken. Det är fri parkering utanför och ja, vi kommer ha grymma öppningserbjudanden!! :-D I hope i see you there! (mer om Hööks, öppning osv kommer)

Kommentarer
Postat av: Louise

Oh vad kul ! Jag tror det kommer bli kanon med Hööks i norrköping, så skönt att slippa åka till Link !

2012-05-04 @ 09:05:22
URL: http://workdogs.se
Postat av: Rebecka

Linköpings butik ser ju ut som skunk så det är ju bra att ni får det lite snyggare ;)



Får väl ta en tripp dit ngn dag :)

2012-05-04 @ 17:48:13
URL: http://rebeckawarnstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ska du inte lägga ut videon från tävlingen ?? :-(

2012-05-04 @ 20:18:17

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback