hungry eyes

Och idag är det sista tisdagen för året 2008.

Lite konstigt ändå, att idag är sista gången det är 30 december kl 19:15 2008.. Men som jag längtar tills det nya året! Red bort till ridhuset med Peisan idag. Körde markarbete, hon var skitfin! Börjar verkligen få ordning på henne nu, behöver bara få lite mer styrka i vänstergaloppen så är det super. KB var i ridhuset samtidigt som jag, hon tyckte det var stor skillnad på Peisan sen förra träningen, kul!! Imorgon får hon vila, det förtjänar hon, älsklingen <3

Efter stallet spenderades min eftermiddag med wii spel. Jag äger numera på Tennis, tjohoo! Vann dessutom över både mamma och pappa i bowling, nice värre. Ska nog bjuda hem lite vänner efter nyår på middag och wii spel, kan nog bli uppskattat! Kanske ska sno med mig Singstar hem då också? Menmen, hämtade faktiskt Martina och Karin efter fyra tiden och handlade allting inför morgondagen. Hittade supersnygga hattar också, kommer bli dunderbra hihi, ser fram emot lite fest och för en gångs skull få ta ett glas vin själv, och inte behöva köra på natten, längtar!

Nu ska jag mysa med lite chips och TV-tittande tillsammans med mammsen,
sen kanske lite wii spel ;-) hihi PUSS!
 

Me, myself and I

Två dagar kvar sedan är det nytt år!

Detta har varit en konstig dag måste jag säga. Skrittade en sväng på Peisan idag igen, det är ju så mysigt att rida ut i detta underbara väder! Dock har jag slarvat bort alla mina brodd så måste fixa det efter nyår så vi kan hålla igång lite bättre. Imorgon blir det dock en sväng bort till ridhuset och köra lite markarbete inför tävlingen på söndag. Blev chockad över ändå hur lite starter det skulle vara i helgen, bara 27st i clear rounden. Fast skönt, dock måste vi åka från stallet 07.00, vilket i sig betyder att jag måste vara i stallet 05.30, mindre skönt...

Sitter och planerar lite inför nyår nu, kontrollfreak som jag är måste jag veta allt i minsta detalj innan! Imorgon blir det att handla allting, mat, dricka, partyhattar m.m Ska bli så himla kul! Provade klänningen idag, den är så fiiin! Dock vet jag fortfarande inte om jag ska ha det ljusrosa sidenbandet eller det guldglittriga i midjan, hm.. Det löser sig. Fick träffa Alexx en stund idag också, sådant gillar vi, eller jag gillar henne! Synd bara att jag känner mig så osocial när jag kör bil men fick ändå prata lite med varandra.

Vet inte om jag vill kalla mig rik, långt ifrån faktiskt. Men det lönar sig i längden att man sparar lite pengar, då kan man köpa sig något man verkligen vill ha när man känner för de. Så ett tips, spara! Lägg undan en hundring eller något i månaden, kanske 20-50 kr veckan eller liknande så har du tillslut pengar! En fördel dock för att spara är ju att man har en inkomst och inte så mycket utgifter ;-)


shopping once again

Jag måste köpa en väckarklocka, min mobil har ballat ur helt nu. Tur att jag har en hund som inte låter mifg sova förlänge ;-) Var ute i stallet vid 09 imorse, red ut en lång tur i skogen på Peisan, mammut och Teddie hängde på. Var halt och lite kallt men mysigt! Dock blev det en längre tur än vad jag räknat med, men men. Var hemma igen vid 11.30, gjorde mig iordning lite snabbt innan jag åkte in till stan och träffade Linnea och Martina. Blidde ett par skor för min del samt som Martina sa, ett par "kycklingfiléer" hihi hjälpa Linnea att hitta nyårs outfit också. Efter stan blev det en snabbis till Linus för att fira honom och äta lite tårta! Mötte sedan upp pappsen på Media Markt, hämtade ut min älskade nya vän idag, yes idag är han min, mr D300! Så nu blir det bilder fram över, de kan jag lova!! Skulle kollat på ett wii också, men de var fan slut överallt och kommer inte in nytt förns efter nyår :-( Bajs på de.. Sedan försökte jag hitta billiga SingStar skivor till PS3, men de var fan omöjligt, vägrar betala 600kr för en skiva med några låtar på, never! Nu sitter jag här, kollar på Mamma Mia haha. Nä, slutpratat för idag! PUSS


a nice night

Precis hemkommen från en trevlig kväll i Skärblacka! Bjöds på väldigt god mat samt Singstar och Wii spel, jag ägde såklart ;-) Vann över Pontus, Mamma och Pappa i både bowling och tennis. Dock vann maya över mig i Singstar, men vem faan kan sjunga Umbrella låten med Rihanna? Jag klarade bara av "ella ella ella eh eh eh" partiet haha men det var kul! Sådana kvällar bara måste göras om!

Nu sitter jag här och ska sova, är på tiden! Späckad dag imorgon. Kl 09.00 ska jag vara i stallet, sedan efter de blir det en snabbis med papps till Media Markt för att sedan träffa Linnea och Martina på stan för shopping. Därefter upp till Linus och gratta honom (förhoppningvis få lite tårta också hihi) sedan hem för att springa med voffs och städa huset. Viiilken dag! Så nu är de nog dags att sova och samla kraft! Ni kan ju kolla filmen från idag på youtube, sök på tklintestam! PUSS

(mamms o papps spelar wii)
 

you really are sick..

Hoppträning idag, gick kalasis! Sista träningen för året samt sista träningen innan nästa års första tävling! Är så jävla taggad, Peisan var skitfin idag! Bilder på pixbox :-) PUSS!



haha vissa människor är ju bra sjuka i huvudet! haha aja, om dom tänker efter lite så får dom nog fram svaret.. la laaa I don't give a daame! nu ska ja ut o spriiiinga!

I'm sick of this

Äntligen är denna dag över! Var väldigt slitet att stiga upp när klockan ringde 06.00 imorse. Hade jag varit smart igårkväll hade jag struntat i filmen som slutade aldeles för sent, samt stängt av mobilen på ljudlös under natten. Menmen, lätt att vara efterklok! Tog mig ju iallafall upp imorse, trots att jag bara fick 3 timmars sömn. Åkte till stallet, morgonfodrade och fixade iordning allting samt myste med min lilla pärla i boxen tills det var dags att släppa ut. Var extremt snabb i stallet idag, kl 09.15 var alla hästar ute i hagen, vilket toppentempo! Peisan fick vila idag eftersom jag skulle in till stan för att gå på mellandagsrean tillsammans med Tessan. Vi båda var supersega, trötta och lata till en början, men jag hittade två toppar på New Yorker som jag kan tänka mig på nyår! Dom fick helt enkelt följa med hem, ska prova allting imorgon för att se om det är något som passar. Träffade Emilia och Emilie från gamla klassen också, jag saknar er tjejer!! Efter stan tillsammans med Norrköpings halva befolkning åkte vi till mormor i Söderköping som bjöd släkten på middag. Alltid lika gott och mysigt hemma hos mormor, tycker om att vara där! Efter x-antal timmar hos mormor åkte vi hem, har myst hemma nu bara med julgodis och julmust. Men nu är julen slut och imorgon börjar motionen! Yes, efter stallet imorgonbitti blir det en springtur i skogen för min del, bäst att börja nu med tanke på mitt nyårslöfte. Nä, nu ska jag inte sitta här och skriva mer. Tröttnat på bloggen, alla dessa anonyma jävla kommentarer och nedklankning osv, tycker de är sjukt omoget och oseriöst att jag funderar på att ta bort bloggen. Tydligen får man inte yttra sig om vad man vill eller dela med sig utan sitt privatliv utan att de blir gnäll och tjaffs.. Over and Out!

christmas finally over

Hoppas alla har haft en underbar jul med vänner, familj, släkt, god mat, härlig stämning och massa paket! Vi skulle ju inte firat jul iår hade vi bestämt, utan släkten skulle träffas hemma hos brorsan och äta god mat och bara umgås, men självklart var det några som gick ifrån detta lite hihi, men tack mammsen och pappsen, ni är underbara, de vet ni! :-)  Blidde ett playstation 3 som jag har delad vårdnad över tillsammans med bror hihi sedan en superfin rosa burberry halsduk, två nya blinkande drinkglas tillsammans med en shaker och 60 drinktips, toppen! hihi mina föräldrar är för underbara dom! Jag älskar er mamma och pappa <3 Hoppas på att kunna hämta ut nya bebiskameran i veckan också, har en spekulant på D70n nu, hoppas hon tar den! Annars är det väl helt okeh med mig. Fick ett lite tråkigt och konstigt "meddelande" lagom till jul som tyvärr gjorde mig jävligt ledsen och jag tror tyvärr att de gick över min familj.. Men jag trodde faktiskt det betydde någonting för oss båda.. Men annars är de bra, Peisan går så jävla bra nu att de är sorjligt, guud så fin hon är, vill tävla nu! Nä, nu ska jag kolla Pirates på 4an medans alla mina vänner är på krogen och ränner hihi. Puss på er hoppas ni har det kul!


Merry x-mas !

Ännu en gång sitter jag hemma hos bror och latar mig. Medans alla andra jobbar och står i, sitter jag här och bloggar för er. Kaffe och chokladboll tillsammans med lite bloggande, de kan ju knappast bli bättre. Träffade Yvette imorse, hon skulle handla julklappar och jag handlade till mig själv. Yes, handlade faktiskt en kjol till nyår så nu har jag kläder iallafall :-D Ett problem återstår dock, har inga skor... Men de löser sig. Köpte även guldglitter spray att ha i håret till nyår, kommer bli dunderläckert! Lunchade tillsammans med Vettis innan jag skulle till Anna och fixa naglarna och hon skulle till jobbet. Naglarna blidde dunderfina!! Åkte därefter till stallet och skrittade Peisan 15min, skitfin var hon. Hm, har nog inget mer att säga nu mer än GOD JUL mina älskade bloggläsare! Pusspuss

Bad.. soooo bad!

And it's monday again! Helt sjukt trött idag, kroppen känns totalt död. Men jag överlever. Gårddagen var trevlig med basket med dom vanliga basketflickorna, alltid lika kul. Dock var början igår helt gaaalet rolig, vilken jävla blick jag fick! haha stackars Martina ;-) Ser fram emot nästa match, vi hoppas på att det blir vinst då, precis som de blev igår (Dolphins-Jämtland). Sitter hos bror just nu, gillar hans lägenhet. Vill också flytta och bo själv, en av mina stora drömmar nu. Men innan man skaffar eget måste man ha ett fast jobb, någonting jag inte har just nu.. Orkar inte skriva mer idag. Mer än att jag tycker om dig ditt saknade pucko, undrar när du ska förstå de.. Hej sålänge!


Utkast: Great day! ...

Great day! Tog mig faktiskt lite sovmorgon idag för en gångs skull, till kl 10.30, de ni! Blev sedan lugnt fram till lunch då det bar in till Vilbergen för att hämta Martina. Vidare mot Stadium Arena och div.1 match mellan Dolphins-Eos. Älskar vi dom skånska grabbarna eller vad!? Självklart satte vi oss på "deras" halva så jag fick höra den underbara skånskan. Vet ni att skånskan kan få mig att skina som en sol, bara att höra den.. *minnen* Anyhow, matchen i sig var skitkul, mycket tack vare den underbara speakern. "Den satt som.. svisch" hihi "Mikka.. Mikki.. Den kvicka lilla guarden" haha oj vad jag skrattade! Tummen upp även för spelet denna gång, super spel gav vinst till Dolphins pojkarna! Efter matchen blev det att köra hem Martina för att sedan springa upp till bror, checkade lägenheten (gaaalet snygg, helt i min smak), bjöds även på kaffe och bulle, tackar man tackar! Åkte hem och latade mig ännu lite mer innan jag åkte in till stan och hämtade upp Linnea som var gullig och följde med till stallet. Ingen ridning idag utan mockning och borstning var damen som hade klart och tydligt rullat sig i den värsta skiten.. Imorgon blir det markarbete för hennes del! Hem för att se dansbandskampen, final!! Vart så jävla arg och besviken när Larz Krizters vann, heelt fel och inte logiskt för fem öre.. Scotts skulle vunnit, dom har varit klockrena genom hela tävlingen och gjorde finallåten, (min favorit förövrigt) Inget stoppar oss, nu helt galet bra i acapella.. Men räckte tydligen inte. Anyhow. Precis kört hem Linnea, fick världens sötaste julklapp av henne! Två st blinkande shottglas, så jävla snällt! Tacktacktack, blir att lyxa till de på nyår med mina blinkande glas hihi nä ska sova nu. Blir en lång dag imorgon, men jag längtar ;-)
  

Wish we never broke up

Hej på er mina kära vänner! Imorse var det huur lätt som helst att kliva upp när klockan ringde vid 08.00, sovit som en liten prinsessa inatt. Fixade iordning allting på morgonen till Peisan, därefter blev det en rakning för Peis.. Behövdes, allt hade mer eller mindre växt ut igen och det såg inge snyggt ut. Dock blev jag lite besviken, för denna gång när jag klippte henne blev hon nästan vit!! Förra gången blev hon mörkgrå, illa, jag som inte vill ha en vit häst *ängel* menmen, de växer snart ut igen ;-) hihi Efter rakningen blev det en skrittur upp till ridhuset. Jobbade henne på läxan vi fick i onsdags, övergångar och lydnad samt flytta in rumpan. Gick skitbra, idag var hon verkligen genomriden och fin! Älskade lilla häst, tycker om henne när hon är såhär haha. Efter stallet blev det hem och hjälpa mormor med att bränna CD-skivor och självklart var mitt brännprogram helt cp! Menmen, löste sig tillslut och då var det dags att köra mamma och Anci till Silvana för klippning. Sedan en snabbis på stan och fika för att sedan hem och lämna dom och åka ut och hämta Alexx. Körde den lilla sötungen till Feffe och fest i Sörping. Gullungen, ska bli så kul när hon kan hänga med ut på krogen sen och festa ordentligt ;-) hihi Nu sitter jag här med Teddie och kollar på någon dålig film, måste ju hålla mig vaken. Ska hämta och köra hem Alexx inatt! Kanske åker ner en stund och kollar hur de är på den där festen sen ;-p haha PUSS!

 

all i want is you ..

i'm anything but complete without you honey
i miss you so badly ...
<'3


Camera for sale

Nu säljer jag min Nikon D70s (kamerahuset) väldigt billigt såhär innan jul!
Den är endast 2år gammal och senaste året sparsamt använd.
Varit inne på rengörning en gång och aldrig haft några större problem med den.
Säljer den för 5.500kr (prutbart)
Maila till [email protected] om du är intresserad! :-)


I can’t stand how much I need you

Vilken underbar dag det varit! Solen har strålat som om det vore vår och det har varit skönt ute. När klockan ringde kl 08.00 imorse var det dock inte samma lycka, ville bara somna om och skita i allt, men nä, så skulle jag aldrig göra. Klev upp och åkte till stallet som vanligt istället! Red ut en sväng på min lilla pärla som skötte sig exemplariskt idag, älskade lilla monster! Fick hjälp av pappsen att mocka och fixa, tack papps! Åkte och lämnade golfen efter stallet, nu jäklar ska den dumma blinkersen fungera. Varit ute och promenixat med Teddisen ett tag, mys som fan! Nu ska jag dricka varm oboy sen fixa mig lite lunch, därefter ringa ett litet samtal .. :-) pusspuss!


It won't be long before I get you by my side

Fyfan så sliten jag är idag! Kunde inte somna igår, satt och tittade på Bodyguard tillsammans med mamma och pappa, när den var slut övergick jag till slutdelen av Titanic. Förstår inte varför jag varje gång gråter när jag ser Titanic, trots att jag vet hur den slutar osv.. Kan det vara för att man på något sett vet att de är en verklig historia, eller? Anyhow, kunde iallafall inte somna när den var slut. Kan ioförsig också bero på den stora feta grå katten jag hade i sängen hela natten. Menmen, upp imorse när klockan ringde, pappsen fick släppa ut hästarna medans jag gjorde iordning Peisan. Hoppträning för KB idag vid 9.45. Peisan är sådär skapligt rolig att rida när hon inte fått varit ute någonting innan, men det gick bra, jävligt bra faktiskt! Hon var skitfin på slutet, idag gjorde hon toppensprång och tror bara hon vek sig över hindret en gång. Dessutom bara ett enda kaprillisprång under hela lektionen, duktig Peisan! Hem direkt efter stallet sedan för att gå promenad med voffsingen och käka lite lunch. Har inte gjort speciellt mycket idag faktiskt, har varit så seg i kroppen. Väntar som en galning på att få lite sms, men nä.. Ni får se en eller två bilder istället denna dag :-)



Och får er som frågar (som inte verkar ha förstått de ännu), ja Sunny är såld.

a dogs life ?

Hundens dagbok (haha de är faktiskt som att dom intervjuat och spionerat på Teddie..)

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


It's gonna happen when it's supposed to happen

Mådde skapligt illa när klockan ringde imorse, men det var bara att dra på sig ridbrallorna och kliva upp. Blev dock ingen ridning, ingen mening med de när jag mår dåligt, är sur osv. Borstade och myste med stjärnan istället. Blir nog ridhuset och lite hoppning imorgon om pappsen har dit att hänga på. Annars blir det skogen! Peeisan <3

Åkte in till stan idag vid lunch, handlade upp mina sista presentkorts pengar på Gina Tricot. Blev en svart simpel blus och en rosa lisa cable tröja. Försökte förgäves att hitta något till nyår, men de går fan inte. Vet inte om man ska vara lite åt de finklädda hållet och ha en snygg klänning eller liknande, eller om man ska köra på jeans och en snygg tröja bara, förslag? Åkte sedan och mötte upp pappsen på Granngården. Peisan fick sina julklappar tidigt iår! Blev ett Domani 300g innetäcke samt ett Domani ylle tävlingstäcke, varsågod prinsessan ;-) Nä, måste lägga mig i sängen ett tag nu, mår bajs! PUSS på er :*

 

It's what the people want to see

Stallet på förmiddagen idag, som vanligt. Dressyrlektion idag dock, för KB. Jag hade en sur liten dam idag hihi, hon gillar inte dressyrlektioner! Men de gick bra, i slutet kändes hon riktigt riktigt fräsh. Jobbade på start och broms, att det ska komma bakifrån och att hon ska sluta att hänga sig i handen. Gjorde sex kaprilli på raken, jag höll verkligen på att flyga då, jäkla surpuppa! haha men jag satt kvar faktiskt. Efter stallet blev det att möta upp Martina inne i stan. Fikade på Fräcka, dundermysigt! Planerade lite inför nyår, kommer bli kalas. Bara vi får ordning på själva "natten" så att säga hihi, big plans här! Tack för fikat, supergott och jättetrevligt sällskap, kan inte börja veckan på ett bättre sett :-) Körde upp till moster Anci efter fikat. Firade henne på födelsedagen såklart (GRATTIS!) och där blev det ännu mer fika *skäms*, men är det födelsedag så är det! Pratade lite med mina härliga kusiner haha, jag har nu lovat Linus att han ska få gå med på basket någongång. Måste bara skaffa en inkomst först sen lovar jag dig att du ska få gå med!  Hem för att städa iordning lite, galet skitigt på rummet. Men nu när mina "inneboende" flyttat ut behövdes en ordentlig städning. Ska fortsätta imorgon med att skura av tavlorna och golv, behövs! Ska bli skönt att få sova i sin egna säng igen efter typ 3 månader ;-) hihi kommer sova som en prinsessa igen.. Vill ha gran iår, men känns förtidigt nu. När ställer ni in gran hos er? Men nä, slutbabblat här. Nu ska jag fortsätta att lyssna sönder Right Now med Akon och Kat DeLuna, skönaste låten! PUSS på er!

should i bee running?

Idag har tankarna snurrat i konstiga banor vill jag lova.. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv längre.. En del av mig säger att jag borde flytta, ta chansen och åka utomlands och göra de jag alltid drömt om. Samtidigt som jag vill stanna här hemma, sattsa allt jag har på Peisan och ge gärnet! Dock har liksom mitt hästintresse sjunkit och jag har ingen lust att åka till stallet om dagarna, dra på mig ridbrallorna och ge mig ut, de känns inte längre lockande.. Ganska skrämmande! Helt snurrig, skulle behöva en paus från allt. Men de är lättare sagt en gjort..

Menmen, prat om annat nu. Är trots mina funderingar, glad och jag känner mig helt okej faktiskt. Har inte fått något svar från varken Stadium eller OK än angående jobb, as irriterande! Hatar verkligen att gå hemme om dagarna, känns som att jag inte gör någon nytta och som att folk bara gnäller på mig. Men som sagt, känner mig ändå ganska glad inombords :-) Jag älskar min hund, måste bara få säga de. Shit vad jag älskar honom! Dock har han gjort sig illa den lilla klanten så han tycker supersynd om sig själv nu hihi, pälsklingen då! Nä, nu ska jag fortsätta se OTH sen måste jag ta mig i kragen och laga lite mat! Ska även pyssla med ramarna jag köpte på Ikea idag .. Så PUSS sålänge!


We just love saturdays

Gårddagen var nice, Max till middag tillsammans med Martina och Karin blev en massa basketsnack såklart. Därefter åkte vi tre samt Linnea till Stadium Arena och en skiitdålig match mellan Dolphins och Plannja. Märktes att Dolphins spelat mycket på sistone då dom tappade alldeles för mycket bollar och satte alldeles för lite skott. Bäst insatts helt klart av Saksen! Matchen var i vilket fall som helst inte värd 60kr denna gång, sorry grabbar. Dessutom var det någon som tog Martinas halsduk, då blev jag arg! Dock fick David mig på gott humör efter ett härligt snack efter matchen :-) hehe sedan blev det Idol final hos Wallins, nice dock ganska väntat att Kevin skulle vinna. Men det var trevligt! Somnade som en liten barnunge när jag kom hem, saknade inte krogen nåågonting!

Idag har jag tagit det lugnt heela dagen! Stallet på "förmiddagen" red bort till ridhuset och red lite lösgörande, mycket förflyttningar osv. Gick bra, kändes lite stel i bakkärran dock så Wanja får komma ut efter nyår och kolla igenom henne och massera lite tror ja, likabra så vi är fit for fight inför tävlingen i januari sen!
Kvällen har varit luugn med massa film, godis, chips och dip samt cola. Onyttigt som faan, men är det lördag så är de! Dessutom måste jag passa på nu med tanke på mina nyårslöften inför nästa år haha. Familjen Hultman-Bergehammar är här nu, Dansbandskampen och Svensson Svensson is the shit on saturdays! Oväntat att Scotts och Larz Kristerz gick vidare? Nae, inte ett dugg men hey, that's life. Nu ska jag mysa vidare, för en gångs skull blir de lite bilder idag. PUSS

(Stadium Arena, Wiie spel hos Martina samt mee hihi)
  

köra i diket ..

Galet ont i halsen idag, hade ingen röst imorse när jag vaknade. Lät som en jobbig liten mus haha, stackars dom som tvingades att lyssna på mig just då. Anyhow, hästen vilade idag. Går inte att rida ut utan snösulor såhär i blasket.. Ska det vara snö, låt den ligga kvar! Hatar blasket som blir, snorhalt blir det på (dom oplogade) vägarna också.. Soom jag slirade idag, trodde seriöst jag skulle åka i diket! Jävla bil, med vinterdäck ska de fan inte slira så jävla mycket haha åkte hem efter stallet och tog de lugnt, käkade lunch och gick långpromenad med voffsi. Nu tråkar jag framför datorn, eller just nu skrattar jag åt Martina haha. Måste snart fixa iordning mig, blir Max till middag idag (skapligt onyttigt men faaan va gott), sen blir de  match och därefter Idolfinal och fredagsmys! Can't wait ;-) PUSS på er!

"Går det bra bubben?! Är det dags att fråga hur det gick..." 
hahaha 


Dålig basket och roliga samtal

Härlig dag, jag blir lycklig av de vita som ligger där så vackert på backen! Åkte in till Kings idag och kollade på innetäcken, men det fanns inget i 155, värdelöst att ha stor häst ibland.. Tog ett 145 för att testa men inte funkade de, nää så de blir att lämna tillbaka imorgon så får jag åka till Granngården och kolla vad dom har för någonting, eftersom Avantia inte heller hade något. Red bort till ridhuset med Peisan idag. "Stackarn" har ju stått nu i två dagar eftersom jag varit genomförkyld, behövde verkligen arbetas! Blev att jobba henne låååg i alla gångarter, på gränsen till för låg i vissa lägen, men på henne är de bara bra faktiskt. Ganska lik Billy i ridningen nu när jag tänker efter.. Gosch vad jag saknar min lillprins :-(

Efter stallet (som tog längre tid än vad jag räknat med) så lyssnade jag faktiskt på Hannele och East FM hela vägen hem, hihi duktiga praktikant jävel du är vännen ;-) Gjorde mig iordning lite snabbt, om man nu kan kalla det sig att göra sig iordning. Anyhow, åkte upp till Martina och hämtade henne innan vi körde vidare till Stadium Arena (som btw tog andan ur mig typ, såå häftig!!) och div 1 basket (Dolphins-Nubf). Kass jävla match alltså, förstår inte hur pojkarna spelade idag. Martina och jag hade iallafall väldigt roligt åt våra mr P och mr M ;-) haha you make me laugh girl! Ser fram emot morgondagens match med a-laget. Körde hem Martina och nu sitter jag här.. Usch, vill kasta datorn i väggen, är trött på den! Har förresten kärat ner mig i en ny låt nu också, Akon feat Kat DeLuna - Right Now, riktigt grym och skön låt! Nu till någon jag fick av Martina som får avsluta dagens inlägg hihi jag och min dåliga humor alltså, stor fet PUSS på er !

På flyget
Det första försöket till samlag på höga höjder skedde 1916, men det slutade med en flykrasch. (Är det därför det kallas cockpit?)


Studenttiden ..

Fortfarande förkyld, har legat och tittat på gamla bilder under förmiddagen. Hittade KGB katalogen och Studentkatalogen, jag lovar er att jag nästan fick tårar i ögonen. Gud vad jag saknar klassen, skolan och allt runt omkring! Jag gör faktiskt det, saknar visserligen inte alla prov och läxor, men jag saknar alla personer som stod en så nära under dom tre åren. Alla dessa galna skämt, skratt, bråk och tårar, jag vill ha det tillbaka! Jag minns studentveckan som om det var igår och jag vill bara ha de tillbaka. Jag önskar att jag hade tagit vara på skoltiden bättre, men nu är det försent. Men minnena stannar och dom tänker jag leva vidare på! Nu ska ni få läsa vad mina klasskamrater skrev om mig i KGB katalogen, är som sagt nästan så att en tår faller...

Tess om vi får se, annars blir hon sné. Tess har ett brinnande intresse för hästar, vi hoppas att hon i sommar Skåne bemästrar. Sedan 'hottie' slutat, har inte Tess ögon kunnat njuta. Istället för fint ögongodis har hon fått paussallad som vana, varje onsdag får det i hennes mage åka kana. Ibland kan Tess verkligen se till att bli dumförklarad, men vad gör det när vi vet att hon det mesta klarar. Att hitta drömprinsen har hon dock inte klarat av, men vi vet att han strax dyker upp från världens killhav. Citat vi minns: "Jag vill bara ha lite kärlek och jag vill ha det nuuu!" samt "Vaddå, vad ser flugan för skillnad om han klär ut sig till en geting?"

Ooh, shit alltså. Ge mig tillbaka årskurs tre pågymnasiet, ge mig tillbaka SpTu3, ge mig tillbaka studentveckan 2008! Ni ska veta att ni alltid kommer finnas i mitt hjärta, vi kanske inte var bästa vänner eller skolans bästa klass. Men det vi hade var speciellt och unikt. Jag älskar er och saknar er så orden inte längre räcker till! KÄRLEK till SpTu3 07/08 !


Gusten, Vicy, AK, Fia, Lejla, Tilda, Sebbe
Lovisa, Tess, Emilie, Emilia, Carro, Josse

<3

nysattacker och rinnande näsa

Jupp, nu är förkyldningen igång igen. Jag som lyckats att hålla mig frisk från skiten denna höst har åkt på en värsting nu istället. Orkar ingenting, nyser och snorar i ett. Sitter här med en stor kopp honungste för att försöka bli frisk och om inte annat försöka få tillbaka min röst! Imorgon har jag ju blivit bjuden hem till Martina för Guitarr Hero kväll, någon som jag inte vill missa!! Dock är det kanske inte så klokt att åka dit om jag är så här sjuk som jag är idag, hoppas på en förbättring till mogondagen. En dag som denna vill man bara ligga i sängen men ett stort täcke över sig och bli ompysslad, få lite mysiga kramar och pussar.. kanske kolla på en bra film också hihi mm så mysigt.. come home ?

Tog stallet på förmiddagen som alltid, var heeelt slut efter mockningen. Så blev ingen ridning eller galoppövning idag, fanns helt enkelt inga krafter till det. Borstade på pärlan istället som baara ville ut i leran, kändes skapligt onödigt att stå och bortsta henne när hon ändå går ut och skitar ner sig, men vad gör man inte för sin älskling?


Stress och ångest

Sjukt roligt igårkväll, var länge sen jag skrattade så galet mycket. Det är lite sjukt igentligen, att man kan skratta så mycket på andras bekostnad, eller hur man nu ska kalla de ;-) haha kul var det iallafall och lag lovar att bilderna sparades och kommer ta's fram när dom minst anar de! haha dessutom har jag numera bildbevis på vissa saker ;-p

Idag då, en helt vanlig måndag typ. Stallet på förmiddagen, red ut en sväng på galna grå. Tack gode gud för gramanen haha. Hon skulle behöva galoppera av sig lite, får se vad de är för väder imorgon om jag ska rida bort och köra galoppövningen med henne.. Hon är pain in the as just nu under brunsten, herregud! Tur för hennes skull att hon är söt och att jag älskar henne ändå. Gick en sväng med Teddie också, buus! Måste dock tillbaka senare och fixa iordning ensilaget då det var slut imorse, not nice. Nu ska jag skriva lite nya cvn:n och skicka iväg. Trött på att gå hemma hela dagarna och inte få ut en krona i månaden, nu får det fan vara nog på de.. Tro mig, jag söker förtillfället allt som finns! Har panik inför jul och nyår, inte en julklapp är inhandlad och jag vet inte vart jag ska vara på nyår eller vad jag ska ha på mig, illa! Till jul önskar jag mig ett arbete med bra lön, ny bil och en etta inne i stan hahaha ;-)

En liten fråga till er nu, vad har ni önskat er denna jul? Något speciellt? :-)

one step at the time

I just can't believe you're gone
Still waiting for morning to come
Wanna see if the sun will rise
Even without you by my side

When we had so much in store
Tell me what is it i'm reaching for
When we're through building memories
I'll hold yesterday in my heart, in my heart

They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we'll never play
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday
They can take the future that we'll never know
They can take the places that we said we would go
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday


du är allt för mig

Gårdagen var helt okej, det blev nog lite för mycket för mig där ett tag. Men det var trevlig, blev lite arg mot slutet men jag har bara mig själv att skylla. Men sålänge jag är med Martina och Linnea så ler jag iallafall och det är de viktigaste! Tack Linnea att jag fick sova hos dig också. Var galet avundsjuk idag på Martina som var på invigningen av Stadium Arena, grymt avundsjuk ska jag lova, menmen. Har tagit det lugnt under eftermiddagen, kollade på Mamma Mia tillsammans med mammsen innan vi åkte till Leifen och Camilla och grattade Leifen en snabbis. Sedan full fart mot stallet och hoppträning. Peisan var duktig, dock inte piloten. Förstår inte vad i helvete jag håller på med!? Gaah, rid människa, galet arg och besviken på mig själv och min ridning. Menmen, får hoppas på en ordentlig förändring efter nyår när jag börjar träna för DS.Anyhow, film håller ja på att ladda upp på youtube och bilder finns på pixbox.


Nu ska jag sms bomba folk hihi. Puss o gonatt

it's party tonight!

Latdag.. Sitter här och peppar mig själv som fan för party ikväll! Ska bli galet kul (har jag bestämt), dock känns de sådär då jag är skapligt jävla pank, fattar inte vart pengarna har tagit vägen?! Aja, thats life, I'll be fine!

Skrittade ut en sväng på Peisan idag, gaaalning! haha imorgon blir de skuttiliskutt för hennes del, längtar :-D Nä, nu måste jag fan göra mig iordning lite, ta mig samman för fan haha. Kanske kolla vad man ska ha på sig åtminstone.. PUSS!

Torsdag..

Blandade känslor när snön låg på backen imorse när jag vaknade. Har längtat jättemycket efter snö, men med tanke på att det var + grader ute visste jag samtidigt att det skulle bli slask och skit med en gång så blev jag inte alls glad.. Åkte till stallet och fixade iordning allting, ihopsläppet med ponnysarna gick bra. Peisan kommer nog trivas med dom små filurerna om ett tag. Red bort till ridhuset med Peisan idag, kände att det var välbehövligt då hon vilat i två dagar nu. Hon var lite busig men de gick bra, red lite lösgörande när jag väl kom till ridhuset (tog förresten 15min att skritta lugnt bort, perfekt fram och avskrittning!), hon var fin, dock märkte jag att hon går fruktansvärt mycket på dubbla spår i galoppen, inte bra! Ska ta tag i träningarna ordentligt efter nyår, just nu har jag inte råd. Dessutom vill jag skaffa en dressyrsadel först. Någon som har en att låna ut till den 14/12 förresten? (32 eller normal/vid i bom). Under eftermiddagen har jag tagit det lugnt, inte mått särskilt bra, börjar antagligen bli förkyld. Åkte in till Linnea och lämnade hennes saker och passade på att gå en pratsam promenad tillsammans med henne, alltid lika skönt. Imorgon blir det krogen, någon mer som ska ut imorgon? :-) Hör av er isåfall, vore kul att träffas, vem de än är typ hihi. Nu ska jag dricka varm oboy med grädde! Puss på er <3

En riktig vän, är en människa som vet mycket om dig och trots det fortfarande gillar dig..


Jag har blivit utmanad !

Självklart antar jag utmaningen! Tänkte bara skriva lite snabbt om dagen först. Flyttade Peisan idag, älsklingen. De blir billigare och bättre såhär, hoppas på att de funkar! Stallet hela dagen, mocka ur boxarna, strö på nya boxaen, flytta saker och in me saker osv osv. Heeelt slut i kroppen nu, kommer ha galen träningsvärk imorgon haha, men får stå ut. Imorgon måste jag städa bilen, bajs på de. Sen måste ja in till stan, bajs på de.. Anyhow, nu till utmaningen!

Jag har blivit utmanad av Sofia.
Tre saker jag gör när jag vaknar:
Snoozar
Suckar
Går upp
Tre saker jag måste ha under dagen:
Mat
Teddie 
Kaffe
Tre personlighetsdrag på mig:
Nörd
Extremt lättroad
Knäpp
Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
Peisan
Festar
Vännerna
Tre saker jag är rädd för:
Gå in i ett förhållande och bli sårad
Att framtidsplaner spricker
Att inte få ett jobb jag älskar
Tre saker jag drömmer om:
Pengar
Äkta kärlek
Framgång
Tre personer jag utmanar:
Alida
Yvette
Burman

Lucia Movie Night

NÅGON eller NÅGRA galna människor som vill gå på Lucia Movie Night den 12/12? :-D Jag är såååå sugen på de! Så någon eller några som är på? Vore kul om vi va ett gäng..


kan de vända nu ?

Känns bättre idag, mycket tack vare Martina och Linnea. Tack för en toppenkväll, kände mig extremt lycklig ett tag! Dock är jag fortfarande besviken på vissa människor, blev inte mycket sömn inatt, låg mest och var arg, irriterad och ledsen. Men de verkar gå åt rätt håll nu, känns de som.. Vissa har lite att be om ursäkt för, men de får dom komma på själva.  På tal om annat, ser verkligen fram emot helgen, ska bli underbart att släppa loss lite! Gäller bara att spara en hundring så jag kan gå ut nästa helg också ;-) haha vi basketflickor planerar i förväg hahaha, riktigt bra match idag, sjukt kul! Så tack Martina och Linnea :-) Nu tänker ja sova ..

fan ta allt

från och med nu tänker jag hålla käften, tänker inte säga ett ord till någon. tänker inte lita på någon för de verkar ju för i helvete inte gå.. När de väl, äntligen, börjar gå åt rätt håll ska de komma nått jääävla skit som trycker ner en totalt och man hamnar på noll igen.. faaan, bläää! nä, nu tänker ja knipa käft.. tack för att man kan lita på sina "vänner".. SUCK!

:'(

klinikbesök hela dagen lång

Då känns det som att måndagen är över äv en denna gång. Varit på kliniken med Sunny hela förmiddagen, känner mig helt slut nu. Hur de gick kan jag tala om för er som är väldigt intresserade på msn, ni andra behöver inte veta, ni får fortsätta att vara nyfikna.. Gjorde galoppövningen på Peisan, skitfin var hon idag. Galoppen och rytmen kändes kalasbra, dock skulle hon behöva göra en extragång i vänstervarv så hon blir starkare där, får tänka på de till nästa gång. Imorgon passar det perfekt att hon vilar, ska ju iväg med Martina och Linnea, ser verkligen fram emot de! Ska ringa Amanda någon dag i veckan också och se om hon har tid att ses :-) Måste bli bättre på att höra av mig till vännerna. Va mer? Hm.. Jo, flyttar ju i veckan också, ska bli så himla skönt! Vill verkligen därifrån nu, så trött på de så ska bli skönt att komma bort. Ska slänga ut D70n på annons nu också så den blir såld så jag kan köpa min nya älskling ;-p mohaha har inte mer att tillägga idag tror ja, händer i princip samma sak varje dag så blir ju ändå  inget kul att läsa! Ska börja med dagens fråga igen efter nyår hade jag tänkt... PUSS På er!

 
skitbild från hoppningen i lördags, samt en på sötkorven idag!