sometimes late at night

Onsdagarna börjar kännas riktigt onödiga i skolan nu. Börjar 09:00 med en 40min lektion i Naturkunskap. Därefter är det mentorsråd samt Projektarbete, men våran grupp är klar med projektarbetet så det är typ 20min mentorsråd och så slutar jag typ vid 10:30. Nödvändigt? Är så sjukt skoltrött nu att det fan är galet. Såhär mycket IG varningar har jag seriöst aldrig haft - och alla är pga att jag verkligen inte orkar ta mig tid för att plugga. Jag kan ju igentligen sakerna men orkar inte, så typiskt mig. Vet inte om jag ska söka vidare till hösten.. Kanske tar ett "sabbatsår" och jobbar istället.. vet inte.

Var på Travshopen idag igen, herre gud vad jag är där ofta! haha men jag älskar butiken och Christers priser så vad fan, värt resan! Fick med mig en Mattes fårskinnspadd hem samt tvättmedel till helskodda ridbyxor, allt för 500kr, satt finfint! Dock var jag uppe på Avantia igår och vart impad över hur fint det blivit och hur mycket fina saker dom hade, så blir nog en resa dit efter Göteborg (om det finns några pengar kvar). Göteborg som sagt.. Inköpslistan är sjukt lång men min plånbok kommer nog inte riktigt palla den listan. Tur att pappsen ska med, då kan jag låna lite av honom sålänge :-) Sen är tid beställd för att lägga om Prestige sadeln samt prova ut dressyrsadel.

Skulle ha hopptränat idag, men var fullt i gruppen idag, kul? Nej för jag behövde verkligen, verkligen träna! Peia är så jävla äckligt bitchig nu och går inte fram för fem öre på min skänkel. Menmen gör verkligen mitt bästa nu för att övervinna henne. Skulle ju ha tävlat den 9:de men vet inte om det blir något med de eftersom jag som sagt inte tränat på 3v och då känns de lite tufft att gå in på en 80 bana i litet ridhus.. Äh, ska sluta grina nu. Puss på er!

Thailand, on my way home

Sitter och pillar med en ny layout nu när jag igentligen borde plugga till provet imorgon. Men jag känner mig så jävla omotiverad så det finns inga ord för det. Jag vill verkligen bara sluta skolan nu och börja jobba med det jag tycker om, slippa alla lärare som tjatar på en, höra allas toppen betyg och bla blaa .. NEJ !

NU har äntligen familjen kommit hem, fan vad jag har saknat dom alltså, ni anar inte! Så skönt att ha dom hemma, kunde knappt hålla tårarna inna när dom klev in imorse, ooh så bruna och fina dom var. Nu erkänner jag faktiskt att jag ångrar att jag inte åkte med. Men dom vill absolut åka igen och jag säger bara Thailand, se you christmas 2009 :-D happy! Sen blir det ju Tunisien i oktober, ska bli skönt. Men nu när jag sett bilder och hört allt osv vill jag faktiskt åka till Thailand, trots den långa hemska flygresan. Skulle vara helt underbart att uppleva de som min familj faktiskt upplevt. Fan vad jag ångrar mig nu ;-) hihi men men, lycklig att dom är hemma nu iallafall :-) Fått jätte många och jättefina presenter också ifrån Thailand ,tack tack tack! Bara för att komma undan pluggandet kan jag väl rabbla upp de jag fick då ;-p hihi 
* två par Victoria Beckham jeans
* sju stycken Lacoste pikéer, älskar deras pikér!
* ett Lacoste linne
* två stycken Billabong bikinis
* ett par Billabong hotpants
* ett Billabong linne
* en Puma väska
* Fashion skor
* och självklart då min BAL KLÄNNING :-D
massa godis och sånt också. Men alltså ni ska se min balklänning, så jävla snygg! TACK! Men nu måste jag ju gå på balen bara för det ;-P haha dags att leta upp en dejt då kanske.. Nu har jag ju iallafall en snygg klänning! Slänger in lite bilder som dom har tagit från Thailand också. Men pappa är fotograf och han hade en skitkamera så inte så bra kvalité och så, men ni kan få glutta ändå..




JAG ÄLSKAR ER <3

like i didn't know

Nu börjar det kännas lite kämpigt att kliva upp kl 06:30 för att hunden är kissnödig, yes box! Men vad gör man inte för sin älskade? Dessutom måste ändå hästarna ut vid 9, så då kan jag lika gärna gå upp och käka frukost i lugn och ro. Men det är verkligen jobbigt! haha men thats life!
Idag var jag klar i stallet redan kl 12, snacka om högfart hela tiden! Linade Proveny först idag, han var duktig som satan! Slappnade av superfint och höjde ryggen kanon, så behövde bara jogga honom i 10min idag, nice! Peisan dessvärre var lite jobbigare, men det är hon alltid när jag linar. Försöker komma ifrån travarbetet och börjar galoppera och busa som vanligt. Men dom sista 5 var hon skitfin! Dutti flicka. Imorgon ska hon ut i skogen och Veny ska tömköras, yeahjj..

Seriöst, såhär lite kommentarer har jag nog aldrig fått på min blogg, vart har alla tagit vägen? ;-) Naevars det är lugnt, jag klarar mig finfint utan kommentarer om mitt liv.


nävars, ska vila nu. SAKNAR TESSAN FFS!!!!!!!! Greys ikväll och chokladpudding *ängel* puss :*

empty room

Igårkväll kom Tessan och Linnea som en jätteöverraskning hem till mig! Gud så chockad jag blev, men kul var det! Superkul verkligen att ni kom flickor, var härligt med lite sällskap. Vi hade det lugnt och skönt med bra filmer på TV samt chips och godis - jag syndade igår! Imorse väckte hunden mig vid 05:30 och ville gå ut, skithund sa jag bara och somnade om. Vi gick ut strax innan 8 på långpromenad med kameran. Fick faktiskt några bilder som jag är ganska nöjd med. Vi satt faktiskt en stund uppe vid sjön och kollade på fåglarna, mysigt!

   


Idag red jag dressyr på min lilla pärla. Hon var duktig. Men hon är fruktansvärt lat till dressyrarbete, hon tycker verkligen att det är skittrisst! Men allt kan ju inte bara vara roligt här i världen, eller hur? Jobbade ganska mycket med galoppen som har blivit så fruktansvärt underbar att det är farligt alltså! hihi traven behöver vi jobba mycket, mycket mer på! Ska ringa Lotta i veckan och se om vi får komma och träna. Imorgon blir det en tur i skogen för min och peias del, myspys. Ska kolla runt lite på dressyrsadel nu tänkte ja, måste ha en!!

image42

just a minute away from you

Seriöst, kan man göra mer än att skratta åt Melodifestivalen? Vart är själva melodifestivalen känslan lixom? Den ena låter som Lars Winnerbäck, den andra sjunger på ryska och den tredje sjunger falskt om svalor medans den fjärde sjunger om kibbabpizza.. Jag bara superskrattar! Vill dock ha låten emty room med Sanna Nielssen i mp3'n, skulle sitta finfint! Fy fan alltså, jag skulle vilja se kibbabpizza i slutfinalen sen, helt jävla sjukt!
Tack gode gud för världens gulligaste pausunderhållare, Björn Gustavsson! I love you boy!

Btw, jag hatar typ Carola, men hennes hår vill jag ha typ nu ! Frivillig frisör? ;-D

Nahepp, tack underbara snälla Yvette förresten för sjussen in till Hageby! Min lilla hund totalvägrade ju att äta sin mat, åt ingenting på över 22h, så vart superorolig! Så Yvette var superunderbar och följde med och köpte ny annan hundmat, tack babe! Voffsi åt sin nya mat väldigt glatt, borskämda hund!


idag är det 8 månader sedan jag såg dig sist..
min kärlek till dig kommer aldrig försvinna ..

I think i love you

Från och med idag bor jag ute på landet igen. Känns faktiskt ganska skönt! Slipper åtminstone stressiga kvällar. Men saknar sällskap, det erkänner jag. Var mysigt att bo inne i stan med Tessan. Men någongång måste man ju bo själv också, eller? Har ju åtminstone hunden och katten här hemma (som förövrigt ligger och sover just nu..) Så är ju inte helt öde här hemma. Sen har jag ju telefon så jag kan ringa hit folk om jag vill.

Red bäsen idag, superfin var hon! Riktigt lösgjord! Dock fick jag vara i ridhuset idag, hatar de så mycket! Menmen. Har fodrat hästarna och gått kvällspromenad med hunden nu också. Niice. Imorgon ska jag upp tidigt, morgonpromenad med hunden sen kommer mormor och hämtar upp mig. Ska handla lite. Sen ska jag faktiskt städa hela huset, känns dom det behövs!

Ville ut på krogen idag så in i helvete.. Fan också! Tessan, Carro och alla roliga är ute.. Jag får inte gå ut förns om tidigast typ 3-4 v. kul det känns då.. Det blir så när tävlingar, träningar och allt kommit igång, det gäller att välja. Om en vecka kommer iallafall min  kära familj hem, saknar dom jättemycket!

jag tycker om dig.. mm..

Grattis Klara till körkortet förresten! Då vet jag vem jag ska ringa när jag behöver sjuss sen då ;-D

happy valentine's day

Valentine har namnsdag idag.. Det är som sagt alla hjärtans dag idag. Yes och vad gör jag? Sitter hemma "ensam", fan vad trött jag är på det här nu! Pratade med Sofia idag på praktiken, hon berättade om sina planer inför kvällen med pojkvännen och vad han hade gjort för henne osv, jag blir så jävla avundsjuk! I need som fucking love nuuuu! Nae, ska sluta deppa nu, har ju voffi! <3 Måste bara fixa dejt till balen ;-p haha nae, voffi får följa me ;-D


Fan, imorgon flyttar jag hem och blir helt ensam i en vecka.. Så om någon är sugen på att bo ute hos mig kan ni väl höra av er, snälla? Issa kommer iallafall bo hos mig lör-sön. nästa vecka, taack babe :-)
Blir mysiga morgon och kvällspromenader med voffi sen ska jag bäl försöka fixa nån tjejmiddag eller nått..


Nae, nu ska jag sova. En dag imorgon också.. Som sagt hör av er :-)

image33

angel of the morning

Hopp, då sitter man här inne i lägenheten alldeles ensam och har gjort det sedan kl 15 idag. Börjar bli lite ensamt och tråkigt faktiskt.. buhuuu! Jag har iallafall pluggat lite, heja mig :-D hade Tessan varit hemma hade jag nog inte gjort de, om jag ska vara riktigt ärligt.. Men nu är det gjort, I'm good!

image31


Gick upp 08:30 imorse, tog bussen som gick 09.10. Var i stallet vid 10, de va nice. Hästarna hade precis kommit ut så passade på att gå in och mysa med Pumbasen! Stackars kisse alldeles ensam där hemma, om jag bara kunde ta med honom hit eller bo där hemma.. Men såhär är livet! Red iallafall ut på min pärla idag, vi red tallbacken och klättrade lite. Min älskade! Supersnäll var hon, till och med när jag hoppade upp på henne idag och det är ett under! Imorgon ska hon linas igen, går sent imorgon så är inte i stallet förns 18:30..


Anyway.. sweet dreams my lovely friends <3

the best you never had

Nu är jag stadsbo för en vecka. Bor inne i brorsans lägenhet tillsammans med Tessan :-) Min kära familj åkte till Skavsta för 1½ timme sen.. Om 1h sitter dom på planet påväg ner till Thailand. Självklart känns de tomt utan dom och självklart är jag nerväs för att någonting ska hända. Men jag ber om att ingenting ska hända, de får inte göra de! Kommer nog ångra mig så småningom att jag inte hängde med, men de kommer säkert fler tillfällen..


Anyway. Longerade min lilla pärla idag, älskar henne.  Mer tänker jag inte säga :-)
Har du tråkigt i veckan, call me!!

yes you can

Jag har tröttnat på datorn.. Ville bara säga det..
Ska bli ganska skönt att flytta in till stan under en period. Kommer försöka gå eller springa en runda varje kväll. Är mycket mysigare inne i stan och springa vid strömmen än här inne i skogen bland alla konstiga djur och mörkret *ängel*, fast kommer sakna att gå med voffi. Men den handlar ju bara om en vecka så är nog ganska lugnt.


Idag är det onsdag förresten! På onsdagar hinner lilla tess väldigt, väldigt mycket och allt de är inte bra. Skolan började som vanligt 09:00 med Naturkunskap, blev godkänd på provet :-D sen var det mentorråd samt Projektarbete och vi gjorde fan inte ett piss! Satt och tittade i taket typ fram tills vi slutade vid 11:15. Sen drog vi flickor i klassen ner till stan och lunchade på Paus, fikade också såklart thihi. Efter det åkte pappa och jag till Mantorps Travshop direkt. Shoppade loss en hel del som vanligt, fan så trött jag bli på mig själv ;-) Men fick faktiskt allting suuuperbilligt så jag kunde inte låta bli, dessutom behövde jag typ allt.. (fick allt för 1000kr) Så de så! Blev iallafall följande:
* Capone träns med pullarnosgrimma. Pannband med bett. Brunt, mässingspännen.
* Equiline sandownbandage, grå. Köpte faktiskt bara ett par, de ni!
* Eskadron climatex bandagepaddar, marinblå. 4st.
* Jacson ländtäcke med reflex,  det var de enda han hade.
* Back on Track stallpaddar.
* B-vitamin
* Jacson fleecetäcke till Issa och Proveny som tack :-)  
Som sagt så vart det en hel del oväntad shopping, skulle ju igentligen bara köpt B-vitamin hahaha

Red Peisan när jag kom hem, underbarast som vanligt! Inte en enda bockning idag faktiskt, så de så! Joggade henne bara lite men hon va fin :-p Förresten har jag berättat för er att hon var felfri på sin tävlingsdebut i söndags!? :-D bäääsen! Nä, nu orkar jag inte skriva mer.. BlääÄ

Har slingat håret nu, misslyckat xD hahahahaha