nobody likes you

Min blogg har blivit hel bäng! Det går inte läsa kommentarer eller ens läsa sparade inlägg, så jäkla irriterande! Men, ska inte haka upp mig på det. "han" är väl inne i en period nu när "han" inte vill funka för mig, dumma bloggis! Idag har jag inte gjort speciellt mycket.. Eller jo! Varit supersugen på att åka pulka! Sen har jag varit världsbäst på att bygga snögubbar, I'm good! Jag döpte denna gubbe till Curta (ja, med C, de är faktiskt viktigt!). Visst är han väl bara för vacker !! Det verkar vara den enda lilla pojke som tycker om mig här i världen, hahaha ;-D Min dumma voffi bet sönder honom sen.. Dumt av mig att leka med snö eftersom voffi älskar snö, speciellt att äta det, suck.


Idag kom denna på posten, tackar man tackar. Alltid lika trevlig att få paket på posten! Snygg var den också. Synd bara att det är typ 1 månad kvar innan den får användas, bajs.. Men så är det. Samma gäller ju den fina lilla vita mössan (som vi inte fått än!!!), en vecka ska den användas.. 700kr åt helvete lixom, egentligen ;-p Men fan, det är en vecka att minnas för livet så det får gå. När vi ändå pratar paket är jag as irriterad på att mitt Börjes paket inte kommit än.. Fan ska man behöva ringa & påminna för?!


Peisan då? Jo, hon är fortfarande halt.. Den lilla skurken.. Men de har blivit bättre för svullnaden har gått ner. Så imorgon ska hon få röra lite på sig. Jag ska gå lite om det inte är för halt på vägarna. Men hingstkedja och lina är fan ett måste för hon är helvild! haha stackarn. Men min lilla pärla, älskar henne mest iallafall.

Idag är jag arg, men imorgonbitti kommer jag vara lyckligast! Imorgon ska jag leka med Tessan :-D <3  Btw, skönt att det är "över" nu med Pontus och Alexx.. Eller över och över, men vi har pratat om det och gått vidare.. Pontus och jag ska fika på tisdag, HELL YEAH! Alexx lär jag väl träffa i helgen eller när hon ska hoppträna Mantha hos Linus..

my heart will go on

Varför vart du så kaxig helt plötsligt då? Det var ju faktiskt inte jag som startade det hela, och det var inte jag som bad om ursäkt och ville ta tillbaka allting. Sen har jag låtit allting vara, inte tagit upp det igen inte tjatat om det eller ens pratat med dig om det sen kommer du med en sån spydig jävla kommentar i min blogg. Seriöst Alexx, så lågt trodde jag inte att du kunde sjunka. Jag är as irriterad på dig för det du sa, men jag hakar inte upp mig på de, jag lever vidare mitt liv. Jag har folk runt omkring mig som säger åt mig att glömma de, gå vidare, ta emot ursäkten osv, och faktum är att jag försöker.. Men tanke på vad du & ja gått igenom känns de ganska tråkigt att de här hände.. Det är ganska tråkigt att du ska komma med en sådan kommentar nu, faktiskt.. Så jag antar att det i slutändan är jag som får be om ursäkt iallafall, trots att jag bara ville åt saninngen? Men skitsamma, du har ju så många vänner iallafall, så vad ska du med mig till? Så lycka till med ponnyerna, Samantha, Gustav och alla.. And I'll se you another day..


Men nog pratat om det, till något roligare (?). Peia är fortfarande halt. Svullen i vänster bak och även lite varm där, hennes jäkla vita ben, typiskt. Så idag har hon gått i sjukhage och grinat, sen fick hon gå in vid lunch, bli borstad ordentligt och bara mysa med lilla mig. Sen på med BoT skydden på bakbenen och kylgelé på frambenen.. Känns lite trisst att det skulle komma just nu de här.. Men vad fan, någon gång måste man ju drabbas, iallafall om man heter Tess Klintestam.. Älskar iallafall dig min lilla pärla Peia. Spelar ingen roll om du blir elit häst eller inte, du har verkligen fångat mitt hjärta, skuttar gärna runt 90-klasser med dig även om mitt mål egentligen ligger långt där ifrån..

Tessan flyttar på lördag. Det ser ut som vi får skjuta upp våran flytt en månad, fan. Men min vanliga tur.. Helvete! Just nu känns mitt liv helt katastrofalt, ingetning går som de ska, folk verkar "gömma" sig mer och mer för mig. Vet inte riktigt vad jag gjort? Äh, jag orkar fan inte.. Har mamma & pappa, alltid ni <3 Nä, nu är deppet slut, om en vecka får jag träffa B, eller? :')

image75

looking for someone like you

Jahopp... Idag när jag skulle rida älsklingsbebis så var hon halt.. jippie.. Fast kan ju vara en liten stäckning eller något med tanke på att det blivit snökaos här hemma och det blivit kallt i backen så kan hon ju ha halkat eller vad som helst.. Så ska inte måla fan på väggen men känns ju lagom kul. Jag börjar undra om det kan ha varit efter den hårda smällen på tävlingen i fredags.. Hon fick ju faktiskt bommarna mellan frambenen.. Men nu står hon med BoT på frambenen och kylgelé på bakbenen. Ska ut om 30min och ta av BoT och känna lite på benen.. suck


övrigt idag då? nae inget.. tråk dag.. tävlingssugen så in i helvete.. vill ha sommar nu.. blähäää!! någon som vill ge bort en liten tävlingshäst till moi? ska väl plugga lite antar ja.. har ju lite att göra.. puss heeej..

Show me what love is

Först av allt, tack för alla fina kommentarer om Peia från tävlingen, det värmer att höra verkligen! Jag är fortfarande lika nöjd över min lilla dam och längtar verkligen till nästa start, som tyvärr inte är förns i April men ändå. Kollade idag när finalen var och den går av stapeln den 15-19oktober i Flyinge, sista kvalomgången om man inte lyckats kvala går på Strömsholm den 27/9. Men kvala ska vi väl lyckas med Peisan?? Det jag vart lite chockad över när jag kollade på reglerna var att hästarna bara får ha skydd på frambenen och inte bakbenen.. varför!? Min går ju alltid med skydd runt om :-O Bara börja träna nu då, med endast framskydd?
Idag ska Peia borstas ordentligt, manen ska ryckas, svansen ska klippas även hovskägget. Allt ludd från öronen ska också bort, kan ju inte se ut som ett litet troll! Sen ska jag stå i minst 30min med ryktstenen.. Hon ska få beta lite gräs också tänkte ja :-)


Nu ska jag ut i det kalla solskenet, puss på er!

The first time is the time you always remember

Då var debuten avklarad!
Peia var matt som fan i kroppen idag. Fick jobba loss henne ganska ordentligt i början då hon var lite tittig och stel, men det löste sig när alla små ponnyer försvann ifrån banan (Peia gillar inte hästar under 150cm). Märktes att det var ny sadel jag red i då den var hal och lädrerna var långa (inte hade jag mina stigläder på heller för dom glömde jag ju), men tack Sara & Vanja för lånet av läder, supersnällt! Peia var fin på framhoppningen, hoppade mig ur sadeln flera gånger, trots snöstorm!! 
Inne på banan vart hon lite chinkig och lite uppskärrad, men så fort vi kom igång i galopp vart det lite bättre. Första hindret var en trippelbarr, superelakt tycker jag, speciellt  på träningstävling :-S Peia har aldrig hoppat trippelbarr så hon vart lite fundersam på om hon skulle hoppa långt eller högt så det vart lite både och, dessutom hoppade hon av 1m för stort innan så hon landade på bakbommen och fick med sig den. Men rullade på fint sen efter det! Hinder, två och tre var hon superfin, hoppade som fan på dom! Sen kom en vanlig tråkig oxer, då vart hon lite lojj och nonchalant så fick med sig en bom där också. Sen skärpte hon till sig och hoppade super på resten av banan, 5-10. Superduktig för att vara så pass trött i kroppen! Så två nedslag, 8 fel alltså. Jättenöjd!  Så en toppendebut av Peia enligt mig. Video håller jag på att ladda upp på photobucket, men de är segt som alltid.

Jättekul dessutom att Issa var med och hjälpte mig, tack babe <3 Sen att Tessan, Carro och Micke var där <33

image74


Nu är jag trött. Ska uppdatera pixbox och buke, sen ska jag sova faktiskt! Puss på er :*

Scheckenhof´s Orkan

Idag är det ju tävling som sagt, ringde till VRF och kollade vart dom låg och dom var suupersega! haha dom var fortfarande på 50cm, suck. Menmen, Peia får vara ute i hagen och det tycker ju hon är kul så de är ju possitivt.


Pratar med Amanda på msn nu, blir så glad! Är så lycklig över att han hamnade hos henne, hon är så jäkla perfekt för honom, lugn inte stressad och åå! Allt känns så bra!! Jag håller varenda lite tumme jag har för dom, det skulle vara så kul om dom lyckades med det som han och jag inte ritkigt hann med! Förhoppningsvis ska jag få hälsa på honom NÄSTA helg dessutom, gaah glädjetårar! "Prinsen mår superduper. Han gör framsteg och framsteg och jag trivs så himla bra ihop med honom. Det är en sådan positiv ridning och man längtar ut varje dag !" Jag ÄR överlycklig! Tack Amanda för att ni köpte honom, hihi! Kameran ska absolut med när jag hälsar på dom :-D


Nä, nu är det tävling! Puss och kram

älskipälski

Jaha, och så har ännu en dag passerat i mitt liv.. Dagarna bara rinner iväg och här sitter jag med världens jävligaste mensverk hemma hos Tessan tillsammans med henne och Carro, ni är bäst tjejor <3 Ni förgyller min tråkiga vardag hihi Idag har jag varit på jobbet igen, var väldigt lugnt och stillsamt idag, superskönt men ganska segt. Nu är det påsklov! Jag skulle igentligen jobbat på lovet men de ser inte ut att bli någonting med de nu, har tillräckligt mycket att göra iallafall..

Nu är det 95 % klart för  flytt, känns helt jävla underbart! Finns nog ingen som längtar så mycket som ja gör, eller jo kanske Tessan ;-) Naevars, det kändes jättebra idag när vi vart borta och tittade på stället, fick planera lite osv. Jag skulle helst vilja flytta imorgon! hihi men imorgon är det dags för 90cm debuten, på VRF. Kommer inte gå något bra, och det är inte för att vara negativ eller så utan de handlar om att Peia är väldigt matt i kroppen, kände på henne idag. Så hon fick vila, så hoppas jag att hon har lite extra energi till imorgon. Hon brukar ju tända till när hon ser hinder, så håller tummarna för det och att hon lyfter på fötterna! Så håll en extra tumme för oss imorgon runt 13-tiden.


Nu ska jag se på film tillsammans med flickorna och inte sitta framför datorn och blogga för er! thihi, kan berätta att.. nae förresten de kan ja inte.. glöm de ;-p puuusss på er, glöm inte checka in pixbox nån gång ibland! Älskar brorsans baslåda förresten.. ;-D

i love my horse ;-)

Här kommer bilderna från träningen :-D
         
filmen kommer som vanligt att finnas här:
http://s27.photobucket.com/albums/c197/tessklintestam/

Har varit på US-möte nu också, gick bra. Vi har en hel del pågång nu. Bland annat; fotografering, badhusdag, övernattning, påskäggsjakt, sammarbetsövningar, tävlingar osv. Tror det kommer bli toppenbra faktist, tjejorna jobbar på bra. Carro och jag har fått i uppdrag att ragga lite "skrämmarfolk", alltså folk som kan tänka sig att  vara med på övernattningen endast under spökrundan för att skrämmas och vara spöken helt enkelt, vill du? ;-)

Nä, nu är voffsi hemma, supertrött och sliten så ska mysa lite med honom. Lilla älsklingen <3

like a butterfly

Nu sitter jag här och är lite spänd. Min kära lila voffsi har ju varit inne på operation idag och är påväg hem nu. Men allt verkar ha gått bra. Ena kulan låg tydligen bakom njurarna så dom har fått öppna upp hela buken, stackar Teddie älsklingen! Han ska tydligen vara väldigt trött och hängig just nu, men det släpper nog när han får komma hem och sova lite, min lilla pärla <3

Var och hopptränade själv borta i Fursta idag, gick superbra! Peia var kalasfin! Arbetade på bra, men förstår inte varför hon har en så mycket bättre trav efter att man galopperat henne!? jaja, superfin var hon iallafall. Lite stark och jag fick jobba sten hårt med min sist, hoppas den blir bättre i nya sadeln!! Tänkte lägga in lite bilder senare, måste klippa dom först från filmen ;-)


Som ni kanske märkt, dom flesta av er iallafall, är att jag tagit bort min användare på bilddagboken.se Saken är den att jag absolut hatade den nya layouten och kunde inte klara av alla förändringar hela tiden. Sen så blir det nog bättre för min del om jag inte är medlem, behöver inte sitta framför datorn lika mycket, snokandet försvinner och jag slipper skitsnack och skryt!! Fan så skönt och slippa allas överskryt och kommentarer, underbart! Ångrar ingenting, förutom att det var kul att hålla koll på Billys nya ägare.. Men har ju hennes msn då klarar mig allt :-)

Nu ska jag på US-möte så vi får höras ikväll igen, när jag lägger in bilder och de. Puss på er!

can you feel the love I feel

skrev nyss världens längsta inlägg, sparades det? NAE!!!
så nu orkar jag inte skriva om.. fan också..

Jaja, kortfattat då.
Skolan, kul första timmarna, matlagningen skitkul med Emilia, Johanna och Amanda. Sjuk humor, ganska dålig sådan också och väldigt dåliga på kolhydrater och proteiner. Skolfotografering till årsboken, vitklädd. Alla vart super förutom jag, jag såg verkligen dundersjuk ut. Jippie, kul att det ska vara med i årsboken lixom. Jaja, fick G+ på Psykologi provet och även G på svenska provet så de känns as skönt. Bara Naturen och Matten kvar nu, kämpakämpa! Gick hem sedan då febern kom tillbaka.

Red Peia idag, genomarbetad tills imorgon då det är hoppning i Hållstad för våran del, alltså ingen Micke träning denna vecka. Ska till Lotta Jerhammar-Cidheden på onsdag och visa Peia för första gången, lite nervöst. Tävling på fredag, 90cm debut. Håll tummarna!

Nu ska jag fortsätta äta min överkyddade, varma nudlar samt dricka mitt citronte med honung så jag blir frisk! Puss på er..

Something right

Idag mår jag lite bättre. Självklart är jag öm i kroppen fortfarande men känns inte alls likadant som igår. Dock värker mitt högerben fortfarande ganska ordentligt. Men enligt pappa är det inte så konstigt eftersom Peia sparkade mig på smalbenet. Så är lite blå fortfarande och kan som sagt inte riktigt stödja på det, så det blir ingen basket på måndag. Fast kan ju vara ganska skönt det också..


Idag var vi och hämtade sadeln på Sharpman. Så är benet bättre imorgon ska jag provrida i den. Den nya kommer ju som sagt inte förns tidigast onsdag. Skulle vilja provhoppa den innan tävlingen, menmen. Jag var ute och betade me Peisan idag, hon njöt. Jag med, kändes verkligen som vår. Solen lyste, höll på att gå ner. Gräset var grönt och det var full fart i stallet. Btw, har jag sagt att vi trodligtvis ska flytta? Blir klart i veckan, längtar så <3

Kikade runt lite idag på zoovillage och hittade massa nya snygga kläder som jag bara suktar efter, t.ex. ett par Replay jeans ser superläckra ut, precis den modell jag letat efter!! Synd bara att dom kostar 1500kr, men dom är ju så snygga :-/ Hittade även ett par snygga Fred Perry skor, vita med beiga och bruna detaljer <3 Sen hade dom läckra Acne jeans, BillaBong tröjor och Jenny Hellström hood tröjor. Men de har jag inte råd med nu, nopes! Sen kikade jag in på Equilines hemsida och hittade både gramanen och förbygeln jag letat efter men hittar ingen återförsäljare till dom! Gaah så illa, men kan ju gissa på att båda kostar runt 2000.. Så de får väl också vänta. Tänkte iallafall kolla på bricolen/förbyglen i GBG och se om den finns där och se vad priset ligger på.

Vart as irriterad på Exklusive idag! Kollade på deras erbjudande. Och då hade dom en KL hoodtröja, den marinblå till ett superpris på 499kr! Men sen när man ska klicka på den för beställning så står det att den inte finns längre, kan man inte ta bort produkten då? Gaah, jag ville ju ha den blåa också. Har ju den grå och bara ääälskar den! Men fan, ville ju ha den blåa också.. jaja.. Var väl lika bra för min ekonomi att den inte fanns..

Slutbabblat för idag. Bjuder på lite pics idag också, egobilder för en gångs skull ;-) i know you like it! haha
Jag efter frisören, aaas missnöjd! Hon klippte ju för fan av mig halva håret :-O dessutom mörkt igen..
 

Redo för en dag i stallet ..
 

och så min älskade KL tröja såklart som jag tror ja glömt att visa här? Älskar den, värd varenda krona! (KL bög som ja är)


och avslutningvis , mina älskade pärlor :-)
  

sönder sparkad

Idag är jag ledsen och arg, så det så!
Var ju ledig idag från jobbet för att pappa och jag skulle med Peia till Sharpman för att prova sadel. Den ligger ju inge vidare igen utan har börjat glida fram, precis som förut. Och precis som jag trodde så hade den börjat glida något fruktansvärt och hamnade på bogbladen som gjorde att Peias steg vart kortare och gick på bogarna, tack för att jag hade rätt! Vi provade en storlek större och en mindre och kom fram till att vi tar en storlek större både i bredd och i sits. För nu hamnar jag för långt bak i sadel och "puschar" på den framåt. Vi ska köra med mattes padden under sadeln fortfarande för just nu är hon ganska ojämnt bygg över ryggen. Så när sadeln börjar "känna" igen ska jag ta bort padden. Dom tog in min sadel och ska värma och lägga om den så får hämta den imorgon och den andra, nya större som jag ska ha levereras idag från Italien och den skulle komma på onsdag, otroligt snabbt jobbat! Så på ondag får jag en ny sadel igen, stackars pappa!

När vi ändå var på Sharpman passade jag på att köpa mig en Kingsland dunväst billigt, tog faktiskt den sista hihi. Kollade även på ett grått sett med schabrak och huva från JW men ska fundera tills imorgon om det är värt det. Sen tror jag att jag ska special beställa en öronhuva från Equiline via Sharpman, brun med babyrosa/mossgrön passpoal, alltså samma som mitt schabrak. Kostar dock 500kr och jag vet inte om jag vill lägga pengarna på de eller vänta till Göreborg. Värt att tänka på!  Har ju dock 3.400 kvar på kontot.. Fan måste jobba hela påsklovsveckan annars så spricker allt..

När vi kom hem, det första som händer är som vanligt att Peia rullar fast i boxen. Dock kom hon inte loss denna gång så jag fick hoppa in i boxen och försöka få loss henne men då sparkar hon sönder mig istället, yes box. Båda benen, höft och arm. Tack älskade Peia, det är tacken man får när man får loss dig.. hmpf.. Kan inte stödja på höger benet då blir väl akuten ikväll med tanke på att jag fick smällen på smalbenet och det kan ha blivit en spricka då benet är helt blått. Vänsterbenet klarade sig "skapligt", lite blåmärken och ett otäckt sår precis uppe vid troskanten. Högerhöft är lite öm bara. Armen blåmärke.. Så aa.. tjöt sönder mig så ont gjorde de! Sån kraft har ju hästkräket också, sparkade ut mig ur boxen så hamnade med huvudet före på golvet, tur att jag landade på täcket annars hade jag nog inte suttit här nu.. menmen, nog synd om mig eller hur?

Puss på er, nu ska förkylda och blåsparkade jag försöka sova lite.

BläähääÄ

Så himla länge sedan jag skrev någonting så varje gång jag blir sugen på att skriva blir inläggen alldeles för långa, erkänn irriterande? ;-) Naevars, ska försöka bli bättre på att blogga. Mitt liv måste nog bara bli mer intressant för att bloggen överhuvud taget ska kunna bli intressant.

Studentfotografering på måndag. Eller aa fotografering till årsboken. Vit skjorta ett måste - så tråkigt. Hade hellre haft min nya blåa fina skjorta, men jag får ju aldrig som jag vill. Var på stan och shoppade en snabbis igår innan frissan. Vart en ljusgul cardigan och sallad. haha. Hittade inga skor som jag fastnade för.. Vill fan till stockholm och shoppa eller nått, så trött på buktikerna här i Norrköping! Hittade faktiskt en en skinnjacka på Sisters men den fanns bara i svart och jag vill ha brun. Och den bruna på Södra Päls som jag vill ha fanns inte kvar. FAN! Fast jag behöver igentligen ingen mer jacka men vafan, snyggt. Menmen, nu blir det ju hästshopping i Göteborg först.


Peia går bra nu. Blivit jätte lösgjord och mjuk att rida, trevligt! Hon har funkat fint på träningarna och inte gjort några större dumheter! Var på träningstävling igen i söndags och red en 70cm clear round felfritt. Kommer debutera 90cm om en vecka, lite nervöst. Men hon behöver hoppa högre för att "slå i bommarna" lite och fatta att hon ska lyfta på fötterna. Ingen hoppträning på onsdag utan ska träna själv, blir bäst så. Nåväl. Orkar inte skriva mer idag mer än att jag vill FLYTTA tillsammans med tessan... puss hej.

something is just like there are

Ibland blir jag bara så arg på mig själv, nu har jag shoppat loss.. igen!
Var dock inne på kontot och kollade så jag inte är helt pank inför Göteborg Horse Show och det var jag inte. 3999 kr ligger kvar på kortet, känns bekvämt. Men känns ändå i hjärtat att jag handlat upp 2000kr på mindre än en månad!! Jaja, är man beroende av vissa saker så är man ju faktiskt det, och jag är shoppingberoende! Tänkte skicka iväg en beställning till hööks också, men får nog vänta tills efter GBG så jag vet hur mycket pengar jag har kvar. Inköpslistan är ju inte speciellt kort inför GBG, fan. För er nyfikna små ungar då så har jag shoppat följande:

Mattes fårskinnspadd
Exclusive allroundschabrak
Skrittäcke i ylle
Seglarjacka
Liverpool träns, fancy brodyr
Kofta
Kiel Kingston träns

Sen även lite annat smått och gått men orkar inte leta upp bild på det ;-) Som ni märker så är det som vanligt väldigt mycket hästsaker, kanske inte så behövligt. Men jackan jag köpte måste jag bara säga är heeelt underbar, lika snygg som på bilden och helt underbart skön! Koftan däremot tyckte jag var lite konstig i storlek men den får funka. Hoppas på att hitta lite nya snygga toppar osv inför sommaren nu, men känns ganska långt bort..

Förresten, idag är det EXAKT 3 månader kvar till studenten. 55 skoldagar kvar, sen står jag äntligen där med mössan i min hand. Fan vad jag längtar och så jävla skönt det ska bli, oooh! Balen närmar sig med stormsteg och jag har fortfarande ingen dejt, katastrof! Känns lite uff att betala 1000kr och sen så kan man inte gå pga att man inte har någon dejt.. Fan. Ut och ragga på fredag kanske? thihi


Mycket förändring för mig blir det iår, kanske lite sent att säga nu efter 2 månader av året men ändå. Jag ska (har börjat) motionera mera för att stärka mig själv inför ridningen. Kondition och styrka ska ökas. Jag har gått med i Hageby RK's ungdomssektion (US) samt Distriktets ungdomssektion (DUS) så jag kan påverka ganska mycket i både min klubb och distriktet iår, kul! Sen blir det ju studenten och dags att söka jobb. CV är skrivet och jag är beredd att skicka närsom det dyker upp något intressant. Ansökan om högskoleutbildning är iväg skickad och det känns som att jag kommer få läsa upp lite betyg för att komma in..
Betyg förresten! Jag fick VG på mitt Religonsprov om etik & moral. Ligger på VG i svenska och behöver "bara" jobba upp mina betyg i Naturkunskap, Matte B och Idrott sen är alla betyg precis som jag vill ha dom.

Nä, hoppelihopp träning ikväll, kanske uppdaterar då. Håll utkik!