lördag

Basket efter Basket.

Fy så dåligt jag mått idag, vaknade imorse med 40 graders feber, så fick ställa in stan med Martina. Vilade upp mig och tog två ipren innan det var dags för Basket. Riktigt rolig första match av div 1 pojkarna, hihi x-antal skratt inombords vill jag lova! Därefter blev det att kolla på damerna som också spelade riktigt bra, dock var själva matchen inte lika rolig, men sällskapet gör ju nästan allt, ni är bäst flickor :)

Nu sitter jag här med 39 graders feber, vilar upp mig. Försöker få tag i Melinda som inte går, så de blir nog bara jag och Martina ikväll. Så kan de va, lite trisst kanske, men hon och ja får helt enkelt göra de bästa av situationen och parta loss själva! Försökt få tag i Tessan också men ingen som vill prata med mig idag tydligen ;p nä, slut för idag!

puss tess

fredag

Sjukling .

Hinner bara friskna till så blir jag sjuk igen.. Tur att jag är hästledig idag och imorgon så jag kan vila upp mig lite för jag SKA på basket imorgon och jag SKA ut imorgon, that's it! Spenderat halva dagen i sängen, druckigt en hel del te med honung samt tyckt synd om mig själv. Har dock pysslat lite med bilder och rummet idag. Kom fram till att jag saknar ca 20 ramar haha, men min ekonomi säger nej till ramar just nu så det får vänta. Tog en bild så får ni se hur galen jag är i bilder och svarta ramar *ängel* haha kom även fram till att min lilla rosettvägg ser väldigt tom ut sen ja flyttade bort bilderna hihi men men så är de, har ju tänkt att priserna bara ska rulla in år ;) Nu hoppas ja på flytt så ja kan få göra om helt och hållet istället..

  

puss tess

torsdag

Latisdag, igen .

Vad har hänt med min energi?! Jag hatar, ordagrant hatar att vara sjuk! Blev en snabbis i stallet imorse, polls vilade, kände mig helt förstörd i kroppen. Stackars Peis, känns inte bra att hon får vila efter en hårdträning, men det fanns verkligen inga krafter till att ens försöka rida idag. Är tyvärr så ibland..

Sovit nästan hela eftermiddagen, när jag kunde ha gjort lite nytta. Eller aa, har faktiskt sökt fyra nya jobb idag, men det känns verkligen helt lönlöst, känns inte som jag vinner någonting på de. Börjar fan vänja mig vid att vara arbetslös nu, har helt enkelt gett upp hoppet om att få ett jobb! Väntar på lite mat nu, därefter tänker jag damsuga av rummet, de behövs.. Sen skulle jag behöva ta en promenad med voffsi, kanske blir en sådan också för att rensa skallen lite!

Every little thing that you do, I'm so in love with you..
puss tess

torsdag

Dagens ..

kläder:
 grå mysbralls, vit munktröja, tofflor
smink: absolut naturlig ..
frisyr: hästsvans
bild: ingen bild idag !
läsning: aftonbladet.se
låt: ne-yo med mad 

mat: gorby pirog me bearnaisås, banan till efterrätt

vill ha: ett välbetalt jobb.. eller ett jobb duger!

favorit: teddie
köp: rakhyvlar
humör: galet deppig och trött
göromål: stallet

borde: ta mig i kragen och städa
beroende: banan

längtan: myyyys
roligaste: bekräftelsen att bubben är hemma
skit: att ja inte har nån bensin i bilen ..

tess


onsdag

Dressyrfjomp .

Usch så lat jag kände mig i förmiddags, gick upp vid 10-tiden, fotade alla saker till salu och skrev ihop en liten text. Sedan satt jag i soffan och kollade på TV fram tills det var dags att åka till stallet, skapligt lat! Hade jag fått hade jag åkt och tränat under den tiden istället, men de får jag inte för pappa eftersom jag varit sjuk..

KB träning idag, tjohoo vad jobbigt det var! Så går det när man inte tränar på sin läxa hihi jobbade massor med övergångarna och att få in högerbak. Kämpigt värre, men så fin hon var stundtals! Det roligaste är att höra att KB faktiskt ser en stor förändring bara på två veckor och att hon dessutom tycker att Peis blivit mycket snyggare i kroppen, alltid kul att höra sånt ju! :) Håller på att ladda upp en kort film på youtube från träningen. Nu blir det att jobba med gångarterna lite mer, försöka få fram lite mer tryck i dom! Men imorgon blir det skogen för våran del..

Baby I'm amazed by you..

puss tess


tisdag

Lördag is the shit!

Jag älskar basket och jag älskar mina underbara vänner som gör allting så underbart! Sumpen är nu hemma, skäms, tvekar, tänker, deppar och ler samtidigt. Hur i helvete går de ihop!? Jag vill verkligen bara att allting ska lösa sig, att du någongång skulle förstå, att du någonsin kunde få höra vad allt igentligen handlar om.. Jag lever i en enda stor dagdröm..

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.

När
hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte.
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.

När
hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.

När
hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker.

När
du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.

När
hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.

När
hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.

När
hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig me sanningen.

När
hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.

När
hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.

När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - vill hon fortfarande att du ska vara hennes


puss tess..

tisdag

Sjukling .

Fortfarande sjuk, de är så jävla tråkigt! Skulle varit hästledig idag, men fick sms imorse från C som var sjuk, så blev att hoppa upp och åka till stallet iallafall. Kände mig lat idag, men det får man vara ibland! Tömkörde Peisan först, latkorv rakt egenom, så fort jag krävde lite ställde hon sig rakt upp eller gav av värsta bockningarna haha såå lat till arbete ibland den lilla damen så det är sorgligt. Efter grållan var det dags för bananen att tömköras lite, fin idag, kul! Orkade ärligt talat inte kolla egenom alla saker idag, får göra det imorgon då de blir en hel dag i stallet. Men nu ska allt bort ..

Tagit det lugnt nu under dagen, kännt mig helt slut i kroppen. Ska åk in till Max med papps snart, han bjuder på mat idag ;) hihi sen blir det basket med dom bästa såklart! Hoppas på en bra kväll, de skulle jag behöva..

puss från sjuklingen

måndag

Inställd planering .

Dagen blev inte alls som planerad! Vaknade av att jag ville springa in på toan och spy, härligt värre! Men det var bara att åka till stallet, göra iordning allting och sedan rida en långtur på Peisan tillsammans med Frida och Dwight. Det var supermysigt, även fast jag kände mig svimfärdig och helt utmattad så tyckte både Peis och jag att det var skönt att rida "kravlöst" idag. Puss på min älskade lilla häst! Fortsatte sedan med att tömköra S i 15 min som var fin men busig. Bokade även träning på onsdag för KB, jag och Peis behöver lite dressyr! Åkte hem helt utmattad och insåg då att det inte blir någon träning på friskis idag, inte en chans! Så typiskt, ville verkligen träna men är man sjuk så kan det bara vara farligt.. Får hoppas på att jag är bättre imorgon och om inte annat på torsdag!

Gick egenom lite fort idag vad som ska säljas osv, är så mycket saker, och en hel del märkes saker, så som John Whitaker schabrak, öronhuvor, täcken osv. Har inte skrivit ihop en full lista än och har inte hunnit fota allt men om du är intresserad, släng iväg ett mail till mig ([email protected]) så skickar jag lista på allt jag har just nu! Allt är verkligen till skampris så vill du fynda får du vara snabb, först till kvarn gäller och ALLT ska bort!

Nu tänker jag lägga mig i sängen och sova, jag hatar att var sjuk! Speciellt när ingen vill vara söt och ta hand om mig.. Btw, jag vill att du för en gångs skull ska förstå mig !

puss tess

söndag

Tävlingdag .

Vilken underbar dag, har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen lång! Jag har världens mest fantastiska unghäst, bara så alla vet! Ekenryttarna hade träningstävling idag och självklart var jag där och provade nya underlaget och hinderhöjden. Började med att lasta ur en hel tokig Peia som var mer i luften än på backen idag, dock så tyckte herr Lundbäck att "de ska hon ju vara, hon är ju hopphäst", sant men lite kan hon ju sköta sig tycker jag ;) Red iallafall en 100 cm klass först och det är nog bästa rundan vi gjort på länge! Jag red ordentligt, eller lite för mycket hand men jag reed! Peisan överhoppade sig i princip på alla hinder och kändes dö fräsh, satte såklart en klockren nollrunda och en rosett till oss! Sedan blev det väldigt tajt till 110 cm klassen, hade 5 ryttare emellan mig efter min start i 100 så vi hann aldrig riktigt coola ner och jogga bort mjölksyran så vi var lite trötta redan när vi gick in till nästa start, men jag var så lycklig över starten i 100 så kände att de inte spelar någon roll om hon river eller liknande i 110. Så fin hon var, höjden är verkligen inte henns problem utan för mig att hitta avstånden och få till en liten bättre galopp! Tre nedslag blev det i 110cm klassen men dom tar jag på mig, la henne alldeles för nära så ja, älskade underbara häst som hoppade i dom lägena!! Jag älskar henne så mycket, ni anar inte! Länk till film 100 cm klassen här och länk till 110 cm klassen här och JA min ridning i 110 är superkasst så spara kommentarerna där.. Bilder som vanligt på pixbox. Orkar inte skriva mer nu utan ska sova!

puss från en ööööverlycklig tess

lördag

Shoppingberoende .

Kämpigt att kliva upp ur sängen imorse när klockan ringde.. Grått och regnigt ute, smått bakfull och inte alls peppad att köra bil. Men upp kom jag och iväg till Vilbergen kom jag också efter ett stopp på macken för att fylla bilen med energi! Hämtade upp Martina och Karin för att sedan köra mot Linköping och en dag på IKEA. Gick väldigt fort upp och det blev ganska fort mat när vi kom fram. Efter maten blev det shopping, inte för min del men för dom andra två's ;) Kul hade vi, som alltid, vet inte om det går att vara ledsen eller liknande i erat sällskap?! Fick mig en hel del skratt i bilen samt ångest, typisk alltså! Men det var såå kul idag.. Insåg när vi traskade runt där på ikano huset att jag verkligen, verkligen vill ha en ny garderob fylld med nya fräsha vårkläder. Så ja, nu blir det att göra sig av med i princip alla hästsaker, känns inte så speciellt tungt med tanke på mitt svalnande intresse. Får se om jag hinner gå igenom allting imorgon efter tävlingen och fota osv, är iallafall en hel del märkesgrejor om någon är intresserad!
 
Under eftermiddagen har jag tagit de lugnt, skulle träffat Amanda. Men hon är inte inne på msn så får inte tag i henne. Mår sådär just nu så vet inte om jag ska lägga mig och vila en stund, bara ha en skön och mysig lördagkväll hemma. Kanske ska kolla med Tessan va hon gör.. Imorgon är det tävling som gäller, hoppas på att Peis är taggad!

puss tess

fredag

The party day is here .

Klev upp tidigt för att hämta upp Martina för att sedan åka vidare mot stallet. Underbart roligt att ha med henne i stallet, blev en hel del snack om det mesta och även några taskiga planer! Traskade upp till ridhuset med Peisan, jag joggade fram henne och kollade knapparna lite innan Martina hoppade upp. För att inte ha ridit på såå länge så är jag jätte impad över hur bra det gick och hur fin Peisan var! Det blir absolut fler stalldagar och ridturer för Martinas del hihi

Hem snabbt för att byta om och sedan köra in mot stan, dags för lunch! Blev thai mat tillsammans med den bästa Martina. Lika kul som vanligt, tack för den här dagen! Trisst att det inte blev någon basket för min del.. Hem, möta upp mamma handla lika fika och sedan åka hem och mysa till det i några timmar.

Fram mot kvällen blev det att göra sig iordning, åka in och hämta Hanna för att sedan åka till Linnea och därirån ut till Åby och Melinda. En supertrevlig kväll, med lite playstation krångel, goda drinkar, telefonsamtal och popcorn! Framåt 11 blev det buss in till stan och Palace. Hade sjukt roligt med flickorna (Hanna, Melinda, Johanna, Linnea). Träffade trevligt folk som det alltid är kul med, massa dans och lite för mycket sprit. Tappade, som vanligt, bort Melinda och Johanna när klockan rullade mot 02.00.. Drog på efterfest och sedan var Erik snäll och körde hem mig, tack!
  


puss från en nybliven nykterist

torsdag

Hästledig .

Vilken latis jag har varit idag, skäms på mig! Låg i sängen och kollade på TV fram till klockan tolv, herregud, var väldigt länge sen jag var så lat. Men, skönt var det. Käkade frukost och gjorde mig iordning innan jag drog in till stan till 14-tiden. Träffade Linnea och gick runt lite på stan, suktade efter lite saker och diskuterade, vi hann ju faktiskt med en liten promenad också! Var trevligt, var ju faktisk ett tag sedan vi träffades nu. Stötte även på Melinda och Elin, ser fram emot morgondagen! Vid 17-tiden träffade vi Vickan, satte oss på Fräcka och käkade lite, myspys! Alltid lika trevligt och mysigt med dom här två brudarna, var sjukt länge sen vi tre var samlade tillsammans! Skönt att kunna prata ut lite, prata om allt från dagen till framtiden och "dåtiden". Linnea lämnade oss lite tidigare för någon skolgrej, jag körde hem Vickan som tack för en trevlig dag. Tack för en superduper härlig dag flickor, ni anar inte vad de betyder! Puss till er.

Bara sitter här och superler idag, min mamma är världens underbaraste, bara så ni vet! Fått ett träningskort idag, är så jäkla glad! Nu ska ni få se på beach 09! hihi, första träningen blir på måndag, gymapass! Snälla, någon som är på!? Gympa och spinning i nästa veckan? Vore så himla kul om man slapp gå själv hihi, men men. As pepp ska bli superkul att börja träna, ser fram emot min kropp i slutet av 09 sen ;) hahaha btw, riktigt kul på stan idag! Jag var helt paff, tänk så många "kändisar" man kan se under en dag! Martina, varför missar du allt för!? Anyhow, pratat i telefon med bästa alexx ett tag också, tycker om henne massa! Hoppas du får en toppen semester du kan njuta av nu gumman :)<3


puss tess

onsdag

När en vän lämnar jorden .

Pust vilken jobbig träning idag! KB körde hårt med oss, behövdes så inte för den delen, men vi var helt slut där ett tag. Jobbade mycket med ställningen och böjningen ibörjan av passet, verkligen få igenom henne och få in bakdelen. Övergick sedan till markarbetet, få lite hjälp med det här innan hindret, att hon tar tag i tygeln och skjuter mig ur sadeln. Gick riktigt bra på slutet, nu får jag gå tillbaka lite till att rida henne i undertempo tills hon har hittat styrkan i vänstersidan. Jobbigt jobbigt, men de är bäst för bådas del just nu annars kommer sprången bara bli flacka och träliga! Träning igen nästa vecka, bara köra på helt enkelt. Kerstin tycker absolut jag ska lösa kvalpapper till FHS..

Märker ni förresten hur duktig jag har börjat bli på att uppdatera bloggen? Nästan två inlägg om dagen nu, de är inte illa de ;) Hoppas bara på att ni blir bättre på att läsa och kommentera, för de har ni blivit dåliga på, skäms på er! Btw, Melinda.. Jag kommer att lösa kvalpapper till Falsterbo, det känns lite som att de är min sista chans att rida där. Har ju sagt att jag ska ge allt de här året och sattsa fullt ut på hästarna och sedan se till nästa år om jag vill fortsätta eller sälja (med tanke på att mitt intresse svalnat). Men risken att jag faktiskt kvalar till FHS är väldigt liten, så räkna med mig på festerna iallafall! :-D hihi inte tänker jag svika er helt inte, nej nej!

Denna dag skänker jag en tanke till ALA och alla på Myckelby. Livet är långt ifrån rättvist och han var en väldigt fin häst, den busen. Satt och kollade på gamla filmer när jag red och tävlade honom, han hade verkligen en enorm glädje i sig. Det är tråkigt när sånna hästar inte får njuta av livet mer, men han har haft de bra, det vet jag! Tänker på dig ALA iallafall och en stor fet puss till Amaretto, vi kommer sakna dig buspolle! Länkar till en liten video här..

Vila i frid
Amaretto
Amiral - Jessica
*1993 - 2009



puss tess

onsdag

Tävlingsplanering .

Sitter här med en kopp kaffe och tittar på tävlingsterminen, dags att börja planera lite nu! Dock är de ju fortfarande svårt när man inte vet vad det finns för klasser osv. Men iår finns det så himla mycket tävlingar som jag skulle vilja åka på, dock kan ju inte Peisan starta allt! hihi någon som vill ha sin häst tävlad kanske? ;) Jag har två tävlingar kvar nu i januari, det blir Ekenryttarna och Björkvik, sedan finns det bara en tävling i februari, men jag är osäker. Vill nog att Peisan ska ha en tävlingsfri månad även fast jag gärna skulle se att hon startade 110 i den månaden men men. Sedan fanns det en hel del tävlingar i april och maj månad, mest regionala men det passar ju bra om jag nu ska kvala. Får kolla lite hur Peisan känns efter dom här två kommande tävlingarna, hur mycket mer tid vi behöver på 90 och 1m.. Har även, tro det eller ej, planerat in en dressyrstart mitt i allt! Redan i mars faktiskt, dock rider jag bara den om jag har dressyrsadel ;p Ni ska få en liten tjuvtitt på min prelinimära tävlingstermin (fram till FHS), kanske någon mer som ska på dessa tävlingar? (detta är asså prel. och såhär ser den ut om hon håller sig fräsh och är redo för 120 i april)

25 / 1    Ekenryttarna                  träningstävling   100 cm
31 / 1    Björkviks RF                    lokal                     90 cm   100 cm
07 / 3    Linköpings FRK               regional             100 cm   110 cm
22 / 3    Folkungabyggdens RF     lokal                   LB:1

04 / 4    Vikbolandets RF             regional              110 cm

05 / 4    Vikbolandets RF             regional              110 cm   120 cm

11 / 4    Eskilstunaortens RF      regional              110 cm   120 cm
25 / 4    Linköpings FRK             regional              120 cm   120 cm
17 / 5    Skogslottens RF            regional              120 cm
31 / 5    Norrköpings FRK           regional              110 cm   120 cm
14 / 6    Ekenryttarna                 nationell             120 cm  
14 - 18 juli FALSTERBO HORSE SHOW, Scandinavian Open 5-åriga hästar 120 cm  samt 125 cm.

puss från en tävlingssugen tess


tisdag

hoppstjärna .

Då har snart även denna tisdag rullat mot sitt slut. Det blev trots allt en promenad upp till ridhuset. Regnet upphörde när jag skulle gå och då ville jag inte lata mig så slängde på ett tunnt regntäcke på polls och traskade upp. Galet fin häst idag vill jag lova! Så jäkla taggad så det nästan blev jobbigt hihi, bockade och brallade i vart annat och hoppade i luften så det blev liksom som studs innan hindrerna haha. Men så fint hon hoppade, gosh, hoppade mig verkligen ur sadeln idag! Tog bara 3-4 språng på två räcken på 1m idag, skuttade ju mest för att känna på höjden idag eftersom de blir 1m debut i helgen. Hon tar inte i så avslutade på en oxer som låg på 120cm och jäklar, där kom verkligen kapaciteten fram i henne! Då kändes de verkligen att jag har en toppenhäst som bara älskar sitt arbete, så nu blir de nog att lösa kvalpapprerna till Falsterbo iallafall, busigt! När det var dags att gå hem hade regnet kommit tillbaka så då blev jag faktiskt lite lat och red hem, men de va skönt! Tog in hästarna, fodrade och körde hem.

Under eftermiddagen blir det att följa Dolphins matchen live med lite popcorn kanske och mys med mamms o papps, hoppas på att webb-tvn funkar idag! Hade gärna åkt med Martina och gänget upp till Uppsala men jag måste tänka på dom små pengarna jag faktiskt har kvar. Förhoppningsvis blir jag iallafall 300kr rikare under kvällen om tjejen tar dom där sakerna som jag hoppas! Hann inte gå igenom täckena idag så får bli imorgon istället, är iallafall en hel del fleecetäcken som ska säljas.. Ska även försöka slänga in filmen som pappa filmade från hoppningen, är ju dock från mobil så inte säker på att de går, men förhoppningsvis, håll utkik iallafall!

puss tess

tisdag

I can catch the moon when you're around .

Sovmorgon idag, det var mys. Haft underbaraste drömmen inatt, så ville helst bara ligga kvar och mysa av allt när jag vaknade hihi. Riktigt träligt väder ute idag, regnar och blåser något enormt. Har bokat ridhuset vid 15-tiden idag för att skutta lite, men det blir nog att jag rider upp idag annars lär väl allting bli dyngsurt om jag ska promenixa. Är fortfarande jätte besviken över DS träningen, hade verkligen behövt lite tips och råd inför helgen men men, får hoppas att KB kan stötta och pusha mig lite imorgon på träningen! Nu ska jag byta om och åka vidare mot stallet, har inte tid att sitta här och lata mig! Hörs ikväll.

puss tess

kärlek till peis

Hästig dag.

Utsläpp imorse vilket innebar tidig uppstigning. Skapligt halt ute nu, fick gå väldigt försiktigt med hästarna för att dom inte skulle halka. Var nervös över Peisan hela dagen, läste senast igår att en häst avlidit pga den halkat i hagen och brutit ett ben. De vore ju typiskt min tur om de skulle hända! Men Peisan klarade iallafall denna dag. Smörjde upp alla mina saker idag eftersom det var vilodag för Peis. Passade på att fota alla saker som ska säljas också, vart ju en hel del. Får hoppas på att de kommer iväg nu, är desperat efter pengar!! Har även lite täcken jag ska gå igenom imorgon som ska säljas. Onödigt att behålla saker som inte används och som Peis inte ens kan ha.. Så har jag lagt ut ny annons på hästsakerna som ska bort, länk finns här, varit duktig och tagit bilder på sakerna också. Blev en heldag i stallet, kämpigt!

Hem för snabb "lunch" innan det blev full fart mot Norsholm och DUS möte. Ännu en gång var inte alla med, men får hoppas på en förändring iår, att medlemarna engagerar sig lite mer. Jag har iallafall redan gjort klart två av mina uppgifter jag fick. Tycker jag är riktigt duktig som sekreterare faktiskt haha. Anyhow, jaga sponsorer även iår, förslag på vart man kan få tag i bra sponsorer?! Mötet tog slut 20.00 haha, vi är alltid så sega på mötena ;) Blev Max på vägen hem..

Är lite besviken, ingen DS träning imorgon. Jag som laddat så länge och dessutom inte hoppat Peis sen tävlingen för att hon skulle vara pigg imorgon så blir de inställt, bajs! Får traska upp och skutta lite själv istället imorgon då. Bestämde istället KB träning på onsdag, behöver lite motivering i de hela nu och KB hade tid på onsdag så det blir toppen!! I övrigt då, funderar på att ta en tripp ner till Skåne och Jennie inom snar framtid. Sen laddar jag för fullt inför fest på fredag med melli, great! Nu ska ja ut och kissa voffsingen!

puss tess

sunday

Back in the sadle .

Vaknade imorse med en extrem huvudvärk och riktigt illamående. Var bara att stänga av klockan och försöka somna om, träligt jag som hade planerat att kliva upp 08.30 för att springa en runda i skogen. Men nä, blev att kämpa sig upp runt 10 och få i sig lite frukost istället. Kände mig bättre och tog tag i mitt rum! Städade iordning och fixade iordning lite, försökte tänka ut var jag skulle ha dom nya bilderna och om jag skulle kunna möblera om på något vänster..

Efter 12-slaget blev det dags för stallet, blev att plocka iordning på lite saker även där, ska försöka smörja upp och fota alla saker som ska ut på annons, nu är jag trött på att det bara hänger i sadelkammaren och inte används! Motionerade upp till ridhuset med en galet hingstig Peia. Ja, ibland kan man ju undra om det är fel på henne, men nää, hon är ju trots allt unghäst fortfarande! Väl uppe i ridhuset blev det hårt jobb för oss båda, herre gud så sprallig damen var idag. Höll på att åka x-antal gånger idag och det händer inte ofta! Motionerade hem igen efter ca 40min. Borstade av S och åkte hem.

Under eftermiddagen har det spelats wii tennis med pappa och promenerats med hunden. Funderar lite på min lilla framtid och allt därtill och just nu känner jag mig lagom pepp för allt. Herregud, jag skulle behöva ett jobb, en bästa vän, en hel del framgång och kanske en liten pojke för att må bra igen. Eller nä, ett träningskort skulle räcka ett tag iallafall ;)



puss och kärlek / tess

hästledig dag

En dag utan hästar .

Sovmorgon idag, så himla skönt med lite hästledighet! Började dagen med att spraya mina ramar svarta, dock var jag lite korkad som inte tog på mig handskar då det skvätte en del. Men ramarna blev fina och nu kan jag sätta upp nya fina bilder på rummet :) Sedan kom Martina den lilla gullungen och hämtade mig, blev Max för våran del till lunch, mumsigt! Därefter full rulle till Stadium Arena och Dolphins division 1 match. Matchen var riktigt kass och Dolphins förlorade, men jag hade ju dundersällskap med mig så jag hade roligt iallafall! Efter matchen blev det hem till Martina och lyssna på hennes planer, kommer bli toppenbra! En uppfriskande promenix ner till centrum innan det var dags att följa dom stora Dolphins grabbarna i match mot Gothia tillsammans med Martina och Karin. Matchen slutade såklart i vinst! Fick sjuss hem av Martina också, tack! Så himla glad över att jag lärt känna dessa två flickor, har så himla rolligt tillsammans med dom och de blir ju extra roligt när vi delar en hel del intressen.. Puss på er helt enkelt!

Under kvällen blir det film mys tillsammans med mammsen, Jersey Girl och någon annan Ben Affleck film, mysigt värre! Tänkte ta mig en ordentlig promenix med Teddisen sen också. Imorgon blir det nog en hel dag i stallet, kanske träffa Linnea en stund också? Anyhow, nu blir det film mys!

puss tess


en tripp till stockholm

En annan del av Stockholm.

Fick jobba snabbt imorse, ut med hästarna fort för att sedan köra hem, byta om och sedan köra upp mot Stockholm. Pappa har nämligen sålt farfars bil upp dit och den skulle lämnas, så jag fick följa med så han kunde komma hem sen. Resan upp var ganska seg, inte så roligt att sitta ensam i en bil på en sån tråkig väg ända upp till Stockholm, men det gick ändå ganska fort ändå. Dock hatar jag att köra inne i Stockholm, herregud folket kan fan inte köra bil där uppe, jävla idioter hela högen! Anyhow, hamnade tillslut i Nacka där bilen lämnades och pappa och jag hamnade på Forum tror jag de hette, en superfint stort köpcentra! Dit måste jag upp och handla någon gång, hoppas någon vill hänga på då.. Fikade med en macka och kaffe innan bilresan hem började. Älskar att åka bil med pappsen, högsta volym med dansband och konstiga kommentarer, helt underbart! Han är nog den enda som tillåter dansband i bilen när vi är ute och åker, tror jag fått min dansbands-älskade efter honom hihi

Kom dock hem senare än vad jag räknat med från Stockholm så blev stallet ganska sent, inte lika kul. Fick hjälp av mamma med mockning och mat medans jag red Peisan i paddocken. Hon var sjukt fin så ångrar lite att jag inte traskade upp till ridhuset iallafall. Menmen, kanske får bli på söndag! Imorgon har C hästarna och då är jag leedig!! Får se vad som händer då, ikväll blir det iallafall hemma med familjen, för trött för att vara social idag..

Förresten, har kollat upp lite med träningskort osv på Friskis och jag vill de här mer nu than ever! Ett halvår (enbart pass) kostar 950kr och pass+spinning halvår kostar 1500kr. Jag tycker de är rimliga priser med tanke på att du får träna hur mycket du vill, samt att de är billigare än Wordclass.. Så om någon är på säg gärna till! :-)

Måste bara säga, aaw vad söta ni är! Tack för alla gulliga kommentarer om förra inlägget, puss på er!
tess

låångt jobbigt inlägg

Ett inlägg basserat på helt vanliga känslor .

Läste en bra text idag som jag började reflektera över och från ingenstans blev jag orolig. Jag insåg att jag faktiskt har tappat min bästa vän! Det är jättekul att ha många vänner, en stor gemenskap och allt där till, men saknaden efter just den bästa vännen saknar jag.. Jag menar har du funderat över hur många riktiga vänner du egentligen har? Som ja sa, jag har ganska många vänner eller kompisar, men hur många riktiga vänner har man egentligen? Ni vet, en sån vän som alltid finns där, utan att säga ett ord. En vän du kan berätta allt för, en som aldrig vill säga någonting ont om dig, någon som gläjds åt dina framgångar och finns där i dina motgångar. Någon som vill vara din vän tills döden skiljer er åt?! Jag vet inte att jag har någon sådan vän.. Av alla människor jag vet och känner så vet jag ingen som är en sån riktig vän för mig? De känns inte bra.. Jag säger som Amanda här, "Varför säger man att 'bästa vän' är bara ett uttryck som man använder som liten. Bästa vän måste vara ett av de bästa och mest beskrivande orden som finns..." Jag kan inte instämma mer.. Jag vill att min bästa vän ska komma tillbaka.. Jag behöver någon jag kan dela allt med!

Eftersom de här är ett helt onödigt inlägg som igentligen är basserat på känslor tänker ja fortsätta på nästa "problem", som jag tror är en tjejs vardag numera, ja, jag pratar såklart om killproblemen! När jag träffar mina vänner är det ofta pojkar som diskuteras, kärlek framför allt. Jag kom fram till idag när jag tog min långpromenad med Teddie att jag har nog aldrig varit kär.. Sådär ni vet så man bara svävar på moln, de går inte en dag utan att man tänker på just den personen osv. När jag lyckats få känslor för en människa och när jag väl tror att de börjar bli allvar och "kärlek" av de hela har allt bara strulat till sig. Pågrund av de har jag undvikit de, jag har eller är rättare sagt så sjukt rädd för förhållanden. Ja kopplar de med att bli lämnad och sårad, sjukt eller hur?! Kärleken är ju bland de finaste som finns. Men för att återgå lite till mitt problem.. Att erkänna sina känslor för någon och verkligen försöka ge allt de där som önskas och sedan bli rent ut sagt total ignorerad och dissad, finns de värre? Jag har intalat mig själv att vara stark, inga tårar utan gå vidare för de finns bättre där ute. Men hur lätt är de, när de enda man tänker på är just DEN personen, alla låtar du hör, alla stigar du går på, allt du gör, hör eller ser påminner dig om honom, hur lätt är de då att gå vidare? Jag tycker att de är skitjobbigt, för de här va absolut inte de ja ville. Ändå står ja här och vet inte vad jag ska göra och jag har ingen att luta mig mot, bara berätta allting i minsta detalj och be om råd..

igen behöver ta åt sig av nått, ja behövde bara "lätta mitt hjärta" lite.. Jag skulle verkligen behöva komma bort ett tag o börja om..

gonatt och puss på er / tess

he does nothing

Alla dessa behov .

Träffade Klara i förmiddags. Hon hämtade upp mig i sin lilla pärla, blev en tur på stan. Dock blev det inte så mycket shopping, men desto mera prat och de gillar vi! Blev en tripp till City Gross också, vi hade skapliga problem med Gurkmejan men de löste sig ju ;-) Tack Klaris för idag, du får mig att le! <3

Åkte till stallet efter en snabblunch. Kände mig helt nere, vet inte varför men pga blev det ingen ridning. De är aldrig bra att sätta sig i sadeln när man inte är på topp enligt mig. Blev en ordentlig ompyssling istället. Massa pussar på min kära lilla grå, hon kan verkligen få mig att må bra! Måste verkligen rida imorgon, känner att jag blir mer och mer lat med ridningen och träningen. Lägger liksom de i andra hand. Börjar jag tröttna? Ni som undrar om S, prata med mig på msn eller mail istället för jag tänker inte ta upp de här i bloggen, tyvärr.

Jag vill verkligen börja träna! Skulle sitta så fint med ett träningskort på Wordclass eller Friskis. Det tråkiga är att träna själv, men det är verkligen ingen som vill träna med mig. Dock så kan jag ju inte skaffa mig något träningskort nu eftersom jag inte har någon ekonomi, men det skulle verkligen behövas! Kanske ska fråga mamma och jag kan få ta ett lån av henne så jag kommer igång. Tänker ta upp löpningen igen iallafall, känner att min kropp behöver de. Dessutom var ju de här med träningen ett av mina nyårslöften så de är väl dags att sätta fart igentligen..

Vet att jag är extremt tjatig, men herregud vad jag skulle behöva ett jobb nu! Vill bara ta min väska och sticka härifrån, börja om från nytt och bara köra! Fan så lättare allting skulle vara med ett jobb..

Puss tess

älskade häst

I can't be who you are .

Blev en långdag i stallet idag. Började med usläpp av hästarna för att sedan göra iodning allting, passade på att städa iordning vid diskhon och vid höpåsarna, såg lite skräpigt ut. Därefter blev det att ta in Peisan och göra henne lite snygg för dagen. Ryckte manen, dock tog jag bara längden på henne idag så får fixa iordning tjockleken och jämna till det någon annan dag. Motionerade upp till ridhuset och jobbade lösgörande. Så jävla fin hon var! Ni vet sådär så man bara inte vill sluta rida! Helt fantastisk känsla i dom 40min vi höll på. Bra och stadig på bettet med härligt tryck bakifrån. Idag satt även öppnorna och fattningarna som smort! Älskade lilla häst, det är sånna här dagar man bara njuter av att vara hästägare. Motionerade tillbaka till ridhuset, vilket vårväder de är ute förresten!? Anyhow, friserade en annan liten polls när ja kom tillbaka, väl behövligt!!

Kom hem från stallet vid 15-tiden, då var det snabblunch som gällde. Har sökt lite mer jobb idag men blir bara mer och mer trött på de! Ger ordangrant upp snart, hur svår kan de va att få ett jävla jobb!? Men såhär är livet. Nu tänker jag ta mig min kopp kaffe och nörda OTH och OC, yes, de var alldeles för länge sen! Om de är nått, finns ja som vanligt på mobilen, PUSS!

  
Peis före och efter "frisörbesöket" samt från träningen :)

 
Den "andre" före och efter.. Känns igen kanske? ;) 

it's not what you think

A day of .

Hästledig idag, superskönt! Tog mig lite sovmorgon till 9.30 innan jag gick upp och faktiskt gjorde lite nytta. Vid lunch blev det stan för min del, träffade Erik och lunchade på paus. Trevligt och några timmar med roliga berättelser och skratt är aldrig fel! Efter det lilla stadsbesöket blev det hem och leka lite med min underbara lilla voffsi. Älskar verkligen min mesiga lilla hund! Borde lägga mer tid på honom faktiskt, japp. De måste bli en ändring i mitt liv! Dessutom måste jag ha ett jobb nu, bryter snart ihop!!

haha idag påbörjade jag faktiskt att skriva om mitt hästår 2008 här i bloggen, men hann bara skriva om januari och februari sen tröttnade jag hihi. Får se om jag tänker fortsätta på de inlägget någon annan gång, inte idag iallafall :) Men nu ska jag sluta babbla och ta min kopp kaffe och skål med glass och kolla vidare på TV. Mysigt värre! Puss på er

i really need a job !

And it's monday again .

Imorse var det riktigt kämpigt när klockan ringde. Av någon anledning sover jag sämre på nätterna nu än förr. Men upp ur sängen kom jag! Åkte till stallet och släppte ut hästarna, Peisan fick på sig ett tunnare täcke idag, för varmt ute nu för att gå med vintertåcke. Fixade iordning stallet innan jag red en sväng på lilla grå. Hon kändes matt idag, stel och seg i kroppen och inte helt hundra så vi tog det lugnt i paddocken. Imorgon är jag hästledig igen, kommer bli skönt. Sen hoppas jag på KB träning på onsdag, skulle behövas, vi har tappat rytmen lite känns de som. Kollade lite på tävlingsterminen nyss, tror fortfarnade jag håller mig till min tidigare plan, att Peis får februari månad fri från tävling..

Annars har de inte hänt speciellt mycket idag. Var inne och fixade naglarna hos Anna under dagen, blev så fint så. Tog helt vanlig fransk manikyr denna gång, nästan snyggast faktiskt. Ska in till stan senare under eftermiddagen och lämna bilderna till Linn. Fram tills dess blir det OTH och kanske en powernap!


seg söndag !

A lot like love .

Sjuk dag. Låg i sängen till 12.30! Har nog aldrig legat och dragit mig så länge, men det fanns verkligen ingen ork att gå upp idag. Kanske kan bero på fyllesamtalen inatt? Anyhow, klev upp efter mycket om och med och åkte vidare till stallet. Mamma var gosig och hjälpte mig med mat och mockning, tack mammut! Jobbade Peisan lite lätt i paddocken då C hade ridit ut på henne igår. Hon var fin, härlig energi och possitiv till arbetet. Imorgon blir de ridhuset! Puss på Peis <3

Ikväll blir jag nog hemma, myskväll med A lot like love på 4an, lite dodis kanske.. Ashton Kutcher är ju underbar i sig, alla filmer med den karl med är ju heelt galna. Aldrig fel med lite ögongodis en söndag! ;)

Alltså förlåt, men jag blir så jävla sur över internet och kommentarer ibland att jag måste få skriva av mig! Vi kan ta Blondinbella som exempel. Folk anser att hon bara är en blond bimbo som lever på att festa osv. Men samtidigt, hon har ju inte blivit så pass stor helt utan anledning. Tjejen vet vad hon vill med livet, hon är målmedveten, pluggar och politisk. Tror nog hon jobbat ganska hårt med sin framgång och det tycker jag är starkt jobbat! Och nej, jag tycker absolut inte samma sak som Blondinbella och delar inte hennes åsikter eller liknande, men bara för att jag inte gör de jar jag ingen rätt att skriva elaka kommentarer och gå ifrån ett ämne helt och börja hata henne! Jag känner henne inte, därför har jag ingen rätt att klanka ner på henne. Varför läser folk om dom sen ändå bara klagar? Det hela grundar helt enkelt i ren avundsjuka till att andra personer lyckats bättre.. Var bara tvungen att skriva av mig lite, tycker de är extremt löjligt att folk klankar ner på andra helt utan anledning, väx upp!

hästledig lördag !

Helt vanlig lördag, eller?

Sjukt trött idag, utan anledning känns de som. Gick upp och åkte in till stan för fotojobb imorse, Zau Glück. Två timmar höll vi på, tyckte de gick bra. Trevliga flickor också så tiden bara rann iväg! Tack för chokladen hihi, gulligt av er. Efter fotojobbet blev de en tur med voffsi innan jag åkte till Martina. Vi traskade ner till Ektorp för att kolla på basket, Nubf-Sanda för att vara korrekt. Var ju en.. intressant match?! Trevligt som alltid med Martina iallafall.

Planen för kvällen var utgång men nu vet jag inte? Vill verkligen ut samtidigt som ja inte alls känner för de.. Skulle ju firat Erik men han skulle tydligen på lagfest den skiten ;) Så ja, kvällen ser ganska oplanerad ut just nu.. Hm, får se va som händer helt enkelt.. PUSS

almost a day to remember

The perfect day !

I princip iallafall. Upp skapligt för utsläpp av hästarna, skapligt halt det var ute idag! Gled som Bambi på hal is när ja skulle gå med hästarna till hagen, tur att jag hade två stadiga hästar brevid mig! Ingen ridning idag, mådde sådär och dessutom vet ja att Peis får jobba hårt imorn när C har henne. Helt sjukt, hästledig imorgon och det ska bli skönt! Dock blir ju vårat pulkarace inställt pga att snön försvunnit, riktigt tråkigt! Jag som verkligen såg fram emot de!!

Blev lite stressigt in till stan sen då jag segade med matlagningen. Var iallafall med Martina och kollade på lägenhet på ö. promenaden. Den var fin, min smak! Kan nog bli riktigt, riktigt fin med lite kärlek haha, hyran va dessutom överkomligt! Håller en liten tumme för den.

Basket på kvällen, helt klart bästa matchen på väldigt, väldigt länge! Tack Martina, Karin och Elin för underbart sällskap <3 Dessutom Grattis till Dolphins som vann mot 08 Stockholm och ett extra Grattis till Bubben och "de andra ungdomarna" för bra spel i slutet och välförtjänta 2min ;) Hade ett trevligt samtal med Erik efter matchen också (som nu är hela 19 år med tanke på att klockan är 00:18, GRATTIS!) Blev även väldigt kort samtal med Jepp o Landin. Nä nu ska ja sluta babbla och fortsätta njuta av att jag haft en fantastisk kväll!

Just de, de som inte gör dagen heelt perfekt är att jag var ärlig och berättade för mina päron om mitt enorma misstag i tisdags. Vart ganska jobbigt och ja, dom blev ganska arga. Men med all rätt! Puss och gonatt nu..


don't do it

What a day.

Har inte gjort ett dugg typ. Gick upp 9 imorse, åkte till stallet och fixade iordning allting för att sedan gå upp till ridhuset och motionera Peisan. Och ja, ni läste rätt, jag gick upp till ridhuset! Red lösgörande dressyr på ett skapligt surt sto idag haha hon ville absolut inte böja på nacken och arbeta med bakbenen, men med lite fjäsk så blev hon superfin efter ett tag. Dock blir de galoppövningen i nästa vecka då hon har tappat ganska mycke styrka, inte bra! Men ha tycker om min älskling massa, hon kämpar verkligen! Hoppträning på tisdag för DS och dressyrträning på onsdag för KB, behövligt!

Kom hem från stallet vid 14-tiden. Sedan dess har jag spelat wii. Vilken liv jag har!! Sitter nu och tittar på en skaplig film på trean. längtar inte till helgen, vet inte varför? kanske hoppas ja på för mycket än vad verkligheten kan erbjuda.. datan dog nyss för mig så fick skriva om allt. därför tänker ja ge upp nu o sova! puss

a day i don't wanna remember

Not a good start on the new year !

Gårdagen, ja vad ska man säga mer än suck?! Hämtade upp Martina och drog sedan vidare mot Skogslotten för att kolla på Linnea och Diwan, dom var duktiga, Grattis! Dock kunde ju resan dit börjat lite bättre.. Anyhow, hem för att ta stallet som gick fort då polls vila. Älskar min lilla tjej, kan pussa på henne hur länge som helst! Därefter blev det basket (Dolphins-Sakalai) tillsammans med Martina, Klara, Karin, Linnea och Linus. Alltid lika roligt på basketmatcherna, av någon anledning lite extra roligt denna gång. Those eyes are killing me!! En ritkigt skön seger för Dolphins också. Jag ser fram emot nästa match! Dock kan de dröja riiiktigt länge innan de blir match igen för min del, har lite att betala denna månad.. Fan, riktigt jävla illa start på 09!

Idag då. Började bra med en lång, välförtjänt, sovmorgon. Åkte till stallet direkt när jag vaknade, red ut en skaplig sväng på Peis tillsammans med Teddie. Kunde hålla igång idag, mysigt! Galopperade och busade i snön, Peis tyckte det var superkul (tack gode gud för livlinan haha) Älskar verkligen galoppstigen, så skönt att ha den så hästarna får busa av sig lite. Funderar på om jag ska rida bort till fältet imorgon och trimma lite om det är lika bra väder som idag. Vad har jag mer att säga idag då? Hm, inte mycket faktiskt. Håller hellre de mesta för mig själv numera då de mesta kan skapa rykten och skit.. Internet alltså.. SUCK! Nä, nu ska jag spela wii! Puss

i don't like this

Vinterförkyldning .

Sjuk, igen. Var frisk i hela en dag innan jag blev sjuk igen. Eller, jag var nog aldrig frisk, bara kände mig piggare. Vaknade med enorm huvudvärk och feber imorse, men det var bara att kliva upp när klockan ringde. Mötte upp C i stallet och fixade iordning allting innan vi traskade upp mot ridhuset. Gick bra för C idag, dock var Peisan väldigt trött idag, men det är ju inte så konstigt. Imorgon får hon vila sen tänkte jag rida ut på onsdag. På lördag är jag hästledig! Då hoppas jag att någon gullig människa tänker ha fest eller bjuda mig på utgång på fredag hihi ;) tjejorna kanske skulle träffas och göra något trevligt, eller?

Med tanke på min hästledighet på lördag funderar jag på att åka pulka om det är bra väder. En hel dag i backen men massa snö, strålande sol, pulka, härligt sällskap och varm oboy. Någon som är på? Vara barn på nytt är bland det bästa som finns och det är lika bra att passa på när det är sånt här väder ute. Dessutom ingen tävling till helgen så köör bara!

Nä, nu har jag sett klart på OTH så nu tänker jag bädda ner mig i sängen igen med en varm kopp te och en övermysig hund! Kanske ett och annat sms också.. hihi PUSS!


we're back in the game !

Vilken debut !

Tävling idag, lokal hopptävling i Mjölby för att vara specifik. Att kliva upp 05.15 imorse var lagom lockande, att därefter åka till stallet och veta att det var -17 grader ute gjorde det inte mycket bättre. Men till stallet kom vi, hästarna fick mat och Peisan knoppades och gjordes fin. Vi kom iväg dessutom, trots kyla och snö. Peisan skötte sig exemplarisk hela tiden, stod still i transporten, bråkade inte när vi skulle göra iodning henne och hon var supercool på framridningen. Inne på banan blev hon lite lojj och jag fick aldrig till någon bra galopp innan start så hon var i ettan, dock ryckte vi båda upp oss ordentligt och jag började rida! Klockren resten av banan, lite vingligt imellan åt men annars superfin, tittade inte på något! Dock behöver hon lite mer energi till nästa gång. Men, felfri var hon!! Underbar tävlingsstart på året och underbar tävlingsstart för Peisan, PUSS på henne! Tack Linnea för all hjälp och dom fina korten :-)

Kom hem skapligt från tävlingen, fixade iordning stallet och sedan blev det fotostund med Linnea och wii spel. Därefter var jag på möte uppe på VRF, hoppsattsningen. Var trevligt dock så kände jag mig inte så engagerad, men blir väl lite så när man har unghäst.. Fick iallafall träffa Klara, äntligen! Underbara människa och Grattis till placeringarna idag!! <3 Nu har jag inte mer att tillägga, bjuder på lite bilder såklart! Film finns här och fler bilder här! PUSS

  


And it's playtime again !

Städdag nummer ett på år 2009!

Dagen började med ett inställt fotojobb pga snö. Men det kom ganska lägligt då jag hann med att städa hemma, behövdes! Gick sedan och latade mig fram till en filmstund tillsammans med mamma och pappa, Top Gun. Tom Cruise's absolut bästa film, herregud så snygg den karl är i den filmen! Dessutom en toppenfilm, några tårar såklart men så härlig film.

Åkte därefter till stallet och städade iordning där. Äntligen har jag alla mina saker på ett och samma ställe, helt underbart! Dock har jag lite små fix kvar men orkade inte ta allt, blev lite kallt efter ett tag. FIxade iordning allting inför morgondagen, puttsade lite på Peisan också som inte verkade speciellt pepp. Får hoppas att inställningen ändras tills imorgon. Blir tidigt till stallet imorgon, måste åka från stallet absolut senast 07.15 för att hinna, därinnan måste jag hunnit knoppa och fixa ordning. Men det ska bli gaalet kul! Peis kommer göra två tävlingar till i januari sen får hon en träningsmånad under februari. Pepp Pepp Pepp!!

Nu blir det fortsatt hockey, Sverige - Slovakien. Får hoppas på att Sverige rycker upp sig till andra halvlek! Btw, slog Linnea på wii förut, hihi heja mig! ;) nää, nu ska jag slänga ifrån mig datorn. PUSS!


no more partytime this week

Baksmälla eller förkyldning?

Ja, nu börjar jag seriöst undra. Inte kan man väl vara bakfull i två dagar, nae? Måste åkt på en förkyldning nu, mår riktigt riktigt dåligt! Halsen svider, huvudet dunkar och är lite snorig, inte kul! Men jag överlever, tro det eller ej. Stallet imorse, hade ju provridning på Peisan. Det gick bra, C ställde lite höga krav i början men mot slutet såg de riktigt bra ut! Hon kommer och provrider igen på måndag, men som de ser ut just nu kommer hon hjälpa mig 2 dagar i veckan :) Skönt att få vara lite hästledig och få tid till vännerna och "de andra livet". Dock var Peis på bushumör idag, när jag skulle rida bort henne till ridhuset ställde hon sig i ett och var rädd för minsta lilla osv osv, knasfia!

Efter det blev det en snabbis till Granngården för att köpa gummisnoddar, brodd och torrschampo. Sen blev det sängen för min del innan jag hamnade här. Imorgon måste jag städa både hemma och i stallet, kul när man mår såhär! Ska ju fotojobba på förmiddagen också, hoppas på bra bilder. Nä, nu ska jag vila upp mig lite mer innan de blir mat och innan jag lägger ut alla snygga bilder från nyår på facebook ;) haha håll utkik! PUSS!


happy new year!

Gott Nytt 2009!

Ja, så var första dagen på det nya året äntligen här. Vilken natt vi har haft, vilket nyårsfirande! Började kvällen med tre rätters middag hemma hos bror tillsammans med brudarna (jag hade "hyrt" brors lägenhet denna kväll hihi) räksallad till förrätt, fläskfilé med klyftpotatis och rödvinssås till varmrätt samt vaniljglass med varma bär till efterrätt! Blev såklart skumpa och goda drinkar samt lite för mycket "jag har aldrig" spel och Singstar. Men så kul! Efter lite förfestande blev det lite panik ner till stan och Teaterbaren för att värma oss innan vi drog vidare till Otten. Var helt klar vi brudar som ägde Otten under kvällen och jag hade sjuuukt kul! Dock så kan jag erkänna lite för mycket telefonsnack och blås i tuta ;-) Men det är bara nyår en gång om året och då får vi göra såhär! Tack Martina, Melinda, Johanna, Karin, Linnea, Elin, Hanna, Barro & Emma för en toppenkväll, nästa år ska det bli ännu bättre! <3

Idag mår vi inte så bra, nej! Så fort jag vaknade åkte jag in till bror och diskade och städade efter oss, dock hade Tessan och Cricka redan städat bort de mesta. De var absolut inte meningen, men tack för lånet av lägenheten, betyder supermycket! Sedan blev det att åka hem och äta frukost (kl 14.00) och spela lite wii för att vakna till därefter stallet. Pussade massa på min lilla tjej. Red lite lätt lösgörande på banan, mest skritt eftersom de va lite hårt. Imorgon kommer C och provrider, hoppas de går bra! Sedan måste jag till Granngården eller Kings och köpa torrschampo!

Nu ska jag återgå till sängen med datorn i famnen och kolla på "how to lose a gay in 10 days". Usch, mår verkligen inte bra! haha undra igentligen vad som hände igår med tanke på att min röst är borta? PUSS