30 juni 2009

Jobb står på schemat .

Jag vill ha semester och jag vill ha det nu! Men jag får vänta en vecka till innan två veckors semester väntar :) Jobb står som sagt på schemat idag, börjar 11 och jobbar fram till 19. Har varit inne hos Anna nu på morgonen och lagat mina naglar, behövdes. Måste stanna och köpa med mig någon lunch innan jag börjar jobba sen också, vill inte ha pizza! Efter jobbet ikväll väntar stallet och jag ska fortsätta jaga häst.. Inget kul nu när Sami går på stora sommarbetet, har fått jaga henne i 45 min innan jag fått tag i henne och kunnat börja rida, inget kul då man är ganska slut efter jobbet. Menmen, ridningen i övrigt rullar, lite små bråkig imellan åt, speciellt med munnen. Funderar på att köpa ett hackamoor som jag kan variera lite med, får se. Ett nytt träns ska hon få iallafall då detta är på gränsen till för litet. Tävling i helgen!!

Gårdagen blev det vårdcentralen för min del. Pollen allergin är värre än någonsin. Kan inte andas ordentligt, ögonen svullnar igen så jag tappar synen, näsan är supertäppt och klådan i halsen är obeskrivlig! Inga receptfria tabletter eller mediciner hjälper så var tvungen att åka in igår. Fick special medicin utskriven, 6 olika tabletter som ska ätas, en ögonsalva och en nässpray.. Känner mig som en döende just nu! Men får hoppas på att detta hjälper.. Men nu måste jag skynda iväg till jobbet!

puss tess

27 juni 2009

Min kärlek .

Hade en helt fantastisk dag igår! Var min enda lediga dag denna vecka så låg ute i solen och stekte från 9-16. Dock var jag riktigt dum och glömde smörja in mig så ni kan ju gissa hur mycket jag brände mig! Aj aj på kroppen och röd som en kräfta, riktigt dumt, men man lär sig av sina misstag! På kvällen åkte jag till Marcus som skulle laga mat och fixa en trevlig kväll för oss två, han lyckades vill jag lova! Tror nog att jag, utan tvekan, har världens gulligaste pojkvän! Han hade gjort så fint och lagade god mat och fixade goda drinkar. Satt uppe till typ tolv och bara pratade om allting, jag kan verkligen skratta mig lycklig som har honom, förstår inte vilken tur jag haft! :)



Åkte från min sötnos tidigt imorse, jobb på Outleten väntade. Gick helt okej idag, lite långtråkigt men sålde bra! Fått in lite nya jeans och underkläder som ska ut i butiken imorgon. Nu är jag inte ledig förns på onsdag igen så hoppas att det regnar fram tills dess hihi naevars. Hästarna har vi släppt på bete nu så dom går uppe i stora sommarhagen på VRF, lagom bra för Samantha kan jag väl tycka som redan är supertjock! Så måste försöka hålla igång henne varje dag nu annars kommer hon rulla fram, eller åtminstone riva alla hinder med magen hihi. Blir lite mat och fix innan jag åker ut ikväll, markarbete står på schemat idag! :)

Jag har tröttnat på att blogga, funderar på att lägga ner. Tappar både läsare och kommentarer och det känns inte som att jag har någonting att blogga om längre, blir typ samma tråkiga gamla vardag hela tiden.. Snart - Falsterbo!

pusss tess

25 juni 2009

Bamse tlööött .

Dålig uppdatering, endast pga dåligt med tid, ork och lust.
Har varit lite nere i några dagar och det har varit mycket på jobbet och i stallet, men nu är jag tillbaka, lite iallafall.

Sen midsommar helgen har Jennie varit i Norpan och det har varit underbart! Tråkigt som fan bara att jag jobbat varenda dag, jag som hade planerat både Smultronstället och Kolmårdens Djurpark.. Men nää! Dumma dumma varför finns det inte mer timmar på ett dygn!? Fick iallafall lite fin tid med henne i tisdags efter jobbet då hon följde med ut till stallet. Fotade lite när jag red Sami, hon var fin som satan! :) Sen fick Jennie testa lite också haha Sami gillade inte att en dressyrryttare hoppade upp på ryggen men hon är så snäll så och Jennie red henne bra! Bilder kommer väl så småningom :) Igår blev det en toppenkväll ute hos Nilsson's efter jobbet. Macke hade sina vänner där och Melinda sina och så var det jag och Jennie hahaha, galet kul var det! Nyktert för min del men lika roligt för de, älskar mina fantastiska vänner, kärlek till er <3

Nä, nu orkar ja inte skriva mer. Har ändä inget att berätta typ.. Åka Sverige runt snart igen och leta häst, om man inte ska kolla på Alexs fyra åring? Eller kanske behålla Sami längre än tänkt o köpa egen nästa år? Vet inte hur ja ska göra, sjukt opepp för att kolla på häst iallafall..

puss tess

22 juni 2009

Latdag.

Igår kväll blev det trevlig tid med Marcus, Melinda, Johanna och Jennie, underbart att få skratta av sig lite. Så himla tråkigt att jag jobbar hela denna jävla vecka så jag inte får spendera mer tid med Jennie, skittrisst verkligen! Men som tur är så är det ju snart dags för Falsterbo, men ändå..

Idag har det varit latisdag nummer ett! Sov alldeles för länge innan jag, Macke, Martina, Jocke och Fille åkte och badade, eller grabbarna badade jag och Martina solade och prata  om midsommar hahaha. Galet roligt! Sen har jag bara tagit det lugnt, laddat upp filmerna sen tävlingen igår så tänkte slänga upp dom här. Inget stall idag, Sami har tappat en sko.. Imorgon, eller ja resten av veckan väntas jobb! :( Aja, får se de possitivt, pengar väntas!

Sami 80 bed A stilbedömning
 

Sami 90 bed A stilbedömning
 

puss tess

21 juni 2009

Midsommar och tävling .

Vilken underbar helg det har varit, ännu en gång!
I fredags var det midsommar som skulle firas ute på Filles land i St. Anna / Södra Finnö. Den fredagen var en av dom sjukaste och mest roligaste dagarna på väldigt länge! Helt galet att folk var dräggiga redan kl 20 liksom haha anyhow så var det bara att ställa upp tältet direkt när vi kom dit sedan bjöds det på den klassiska midsommar-lunchen och därefter dans runt midsommarstång och jordgubbstårta (med en prinskorv i)! Sen gick det väl mest utför, grabbarna spelade fotboll och badade innan grillningen och dans på bryggan. Det blev korvgrillning innan läggdags vid ca 03.00 haha, galet är ordet! Meeen så kul vi har haft! Filmer och bilder kommer så småningom..

Skapligt slitna människor vaknade upp på lördagen då det var dags för städning och självklart en genomgång om hur gårdagskvällen varit, vissa fick sig ett par skapliga skratt! Kom hem skapligt iallafall och det var skönt, mina medåkare i bilen var dock inte så sugna på att prata så jag fick ha en egen diskution med bilen.. Väl hemma i Norrpan fick man äntligen se favoritskåningen, JENNIE! Galet kul, ett helt år sedan vi sågs och gissa om denna vecka kommer bli galen när hon är här! Tequila race here we come!! :D Ut till stallet på kvällen, jogga lite lätt på Samantha som kändes lite trött, sedan stod badning och knoppning på schemat! Hon vart som en ny häst! Eller iallafall svart istället för brungrå ;)

Idag har det stått tävling på schemat! Jajjebjörn, lastade och kom iväg som vi skulle 06.50 och åkte till Rappestad Ridklubbs lokala ridhästhoppningar. Samantha var stencool på tävlingsplatsen och hon har nog aldrig gått som bra som hon gjorde på framridningen! Började med att rida en 80cm klass med bed A stilbedömning. Jag red henne lite i undertempo i början av banan och i och med de ett nedslag på hinder nr två, men sååå fin! Nedslaget tar jag på mig för hon var klockren! Dock skitdåliga stilpoäng, 46 - 2 = 44p, klassvinnaren hade 53p. Hade jag varit nolla hade de blivit en 4e placering! Men så får man inte tänka för jag är nöjd ändå!! Inför nästa klass, en 90cm bed A stilbedömning satte jag upp tempot lite mer och utnyttjade banan dock så höll jag henne lite för mycket hela tiden så vi kom typ aldrig riktig 100 på hindrerna men duktig som hon är var hon iallafall felfri :D 46p i stil även i denna klass dock var klassvinnaren helt oslagbar, 59p (60p är max!), hamnade på 16e plats så precis utanför plac, men så nöjd! Ser fram emot nästa tävling nu där vi slipper stilbedömningen ;p hihi

 

NU, maaaat! Sen vila, sen bildredigering sen till Marcus, video laddar jag upp ikväll, lägger in dom i bloggen!

puss tess

16 juni 2009

Hoppträning .

Vilket underbart väder det har varit idag! Suttit ute hela förmiddagen och bara gottat mig, det är så det ska vara! Åkte ut till stallet vid två tiden idag, möttes av två väldigt trötta hästar i hagen! Både Chippen och Sam låg ner och dom bara vägrade att lyfta på rumpan och följa med in hihi kände mig så elak när jag var tvungen att dra upp Sam, men har man en tid att passa så har man! Skrittade upp till VRF där hoppträning väntades. Hon var sjuuukt fin idag! Slog lite med huvudet mellan hindrerna men de är bara för att jag kortar henne och blir lite stum i handen, bara att träna bort. Men som sagt, hon var riktigt fin, kunde länga-korta och bara rida henne i rätt tempo. La henne lite nära inpå räckena mest för se hur pass kvick hon är i frambenen och de var helt ok! Vi är ju inget direkt stilekipage så vi har inte så stor chans i helgen när de är stilbedömning men de skiter ja i, för de ska bli så grymt kul att tävla igen! Och jag tycker bara om Sami mer och mer för varje dag som går, hon påminner lite om Billy faktiskt! PUSS på Samantha :D hihi, slänger upp filmen här! Konstruktiv kritik och kommentarer mottages gärna :)

 

puuussss tess

15 juni 2009

And it's monday again !

Sitter här och gäspar, känner mig superseg! Blev ju ganska segt igår natt eftersom jag hämtade gull från deras personalfest. Var tvungen att åka ifrån Macke skapligt imorse då Teddie var ensam hemma, ut med honom sedan åkte vi till stallet direkt. Var träningar på banan så fick vänta med ridningen lite, fick helt enkelt pyssla med Sami ordentligt. Red igenom henne ordentligt idag, massa dressyrarbete och lydnadsarbete. Jobbade med att flytta undan för skänkeln så som öppna, sluta, skänkelvikningar och bakdelsvändningar, hon var superduktig! Sedan blev det mycket länga-korta i galoppen, gå in på liten 10m volt, runda och korta sedan ut på rakt spår och öka. Det enda som var lite sådär var galoppombyterna hon blev lite väl på i dom men dom sista var riktigt bra! Känner mig sjukt taggad inför tävlingen, ska blir riktigt kul för hon känns så himla fräsch! Imorgon blir det VRF och hoppträning, känns bra att träna på VRFs bana eftersom RRK har liknande storleksmässigt osv :) Resten av dagen blir det redigera lite bilder sen ska jag faktiskt lägga mig tidigt!

pussss tess

15 juni 2009

Nattligt inlägg .

BlääÄ vad trött jag är, uttråkad som en grisunge dessutom! Vill att klockan ska bli tre, att Marcus ska ringa och säga att jag kan hämta honom så jag kan få sova! haha men har man lovat att vara chaufför så har man och då ska man inte klaga, så de så! Dessutom får ja ju träffa min gull eftersom ja ska köra så ska absolut inte klaga :) Vet inte riktigt vad jag ska pyssla med såhär mitt i natten.. Ingen mening med att sätta på en film för då somnar jag bara, inte heller någon mening med att ta hunden på en promenad för han sover haha kanske ska spela lite wii? Nu var de ju faktiskt ett tag sen.. Men nä, usch de orkar ja inte haha nää.. blir att koka lite kaffe o äta nått kanske..

Förresten, måste bara säga att jag hatar lösenordsskyddade typ bloggar eller sidor på bilddagboken tex, de är skitstörande! hihi var bara tvungen att skriva de.. Ja vill kunna kolla på andras bilder o de juuu, taskigt ;) hihi

pusss tess


14 juni 2009

Rap das armas .

Vilken helg! Lugn hemmakväll i fredags, jobba på Outlet 10-16 i lördgs. Åkte till stallet direkt efter de, red ut en sväng i skogen på Sam som framskrittning därefter blev det lättare markarbete/hoppning på ridbanan. Men var så slaskigt så tog det lugnt, var mest för att testa henne lite i hoppningen och känna på knapparna så att säga. Men hon var jätteduktig! Pigg och glad (lite väl kanske) men det var sjuukt kul att vara tillbaka där jag hör hemma, i hoppsadeln! ;) Fina Samsam, åkte till Marcus på kvällen sen, vi kollade på Vi hade iallafall tur med vädret två, heter den så? haha den var rolig iallafall, men som i många andra fall slår den inte ettan!

Idag åkte jag hem från gull i skaplig tid och direkt till stallet. Dressyr på Sam var det som stod på schemat idag. Lite stel och stark idag men i slutet var hon kalasfin! Fina tjejen :) Hon är riktigt härlig att rida! Nu har jag anmält oss till våran första tävling dessutom! wihuuu, lätt klass helt utan krav bara för att hitta knapparna och känna efter helt enkelt, ska bli galet kul!

Nu måste jag redigera klart så mycket bilder jag orkar från VRF! Ska nog aldrig fota meeting igen ;p hahaha men i öronen spelas Cidinho & Doca - Rap das armas, Promoe - Svennebanan och Janet - Heartache on the dancfloor så jag blir superpepp ;D hihi

puss tess

12 juni 2009

Schleeten .

Måste bara börja med att säga, tack till alla som var med igår och medverkade till en av dom bästa kvällarna jag haft på länge! Hela dagen var fylld av glädje och skratt och kvällen blev bara bättre, jag älskar studenten :) Hanna var helt klart den finaste studenten av dom alla! Vi dansade, skrek, skrattade, hoppade och bara njöt av allt! Det blev en lång dag som började vid 12 med utspring, sedan var det middag, fika, förfestande, stress till buss in till stan, köa för att komma in till Otten, vi var dock inne redan vid 10, de ni ;) Vi gav upp strax efter ett, vi var heeelt slut, dessutom kanske det blev liite för mycket dricka haha men tack flickor som sagt, det var en underbar kväll! En stor puss till världens bästa Marcus som hämtade oss mitt i natten också, du vet att jag tycker om dig mest :)

 
 
 
fler bilder finns på facebook senare för intresserade ;)


Idag har det varit ganska lungt, spenderade förmiddagen tillsammans med den bästa :) Sedan åkte jag till Anna och fixade naglarna, blev vanlig fransk manikyr idag, dock lite glitter, måste ju blinga lite hehe Efter att ha fixat naglarna var det tänk att jag och kusinbarnen Linnea och Maya skulle på bio och se Natt på Museet 2, men SF är cp och hade sålt våra förbeställda och betalda biljetter så där rök 300kr så nu är jag riktigt sur på SF för så får man inte göra! Ersättning ska vi ha! Har istället nu suttit och skickat bilder till folk och kollat på Talang 2009, snart åker nog chipsen fram ;) hihi

pusss tess

11 juni 2009

Studentfirande .

Om 30 min åker jag in till stan och Ebergymnasiet för att kolla på Hanna's utspring :) Klänningen är på, håret är uppsatt och paketen inslagna, jag är redo! Bara hoppas på att det fortsätter att vara uppehåll, inte kul att stå där inne i spöregn. Minns så väl mitt egna utspring förra året, vilken känsla det var och vilket väder vi hade! Oh, önskar man kunde få ta studenten fler gånger i livet hihi igentligen är det lustigt hur mycket pengar man lägger ut för just denna dag! Om jag kollar från min student så är det tex. klänning för 300 kr som användes under en dag (!), mössan 800 kr som användes under 11 fantastiska dagar, skor, presenter, studentskylt, flak, balklänning ja alllt! Kan bara tänka i huvudet alla tusenlappar som rinner iväg för just en dag, eller kanske flera dagar, sjukt igentligen! MEN, de är värt varenda krona! :) Så under denna dag väntar utspring, studentfirande/middag, utgång med dom allra bästa och troligtvis dom gladaste människorna just nu, längtar! Idag tänker jag inte skriva ett helt inlägg och berätta min saknad för dig, de är 4 månader sedan du lämnade mig Cassiopeia, jag tror alla vet min saknad och jag hoppas du vet att jag älskar dig så mycket.. Vila i frid min älskling <3 Nuu måste jag fixa det sista, vi hörs imorgon! Och GRATTIS till alla studenter, njuut!!


Hannas presenter, tavlor, glas, kort och nallebjörn :)

Dagens frukost, soooommmar !! <3

puusss tess

10 juni 2009

Galoppövning i spöregn .

Japp, det blev stallet imorse. Tog in Sami och red upp till VRF, planen från början var markarbete och bomövningar men ändrade mig när jag kom upp till ridbanan. Blev galoppövning istället, passade bättre med tanke på att hon ska vila imorgon. Sami tyckte det var bajstråkigt och jobbigt med galoppövning haha, bockade och brallade, försökte komma undan lite men i slutet var hon riktigt fin! Rund, mjuk och avslappnad, kände verkligen hur ryggen kom upp och hon började arbeta korrekt, duktig flicka :) <3 Skrittade hem igen och pysslade om henne innan hon fick gå ut till kompisarna.


Tänkte jag skulle berätta hur galoppövningen går till, såg att ja fått lite förfrågningar om den! :)
Det är en styrka och konditionsövning som framför allt bygger upp hästens rygg och benmuskler (självklart styrkan och konditionen också då haha). Hästar som behandlats för kotledsinflamation brukar få göra denna övning i två veckor, rekomenderat av veterinär! Du börjar med att rida fram som vanligt i skritt och trav i en låg form. Du börjar sedan i hästens "lätta varv", galopperar under fältsitts i 3 minuter, låg form. Sedan skrittar du 1 minut och  byter varv, galopperar 3 minuter sedan skritt, du gör likandant , så du galopperar 3 gånger i vänster och 3 gånger i höger. 3x6 helt enkelt. Beroende på hästens kondition osv kan du ändra lite. Som på Sami tex som är under igångsättning kör jag 1½ minut x 6 varv istället och bygger upp efter varje gång jag gör den. På hästar som gjort den fler gånger kan du i galoppen länga och korta lite, lägga in volter och kräva lite mera men vikigt att övningen görs under fältsitts i en låg form, inte på för böjt spår och att hästen får vila dagen efter :) Hoppas ni förstod!!


Nu sitter jag här, redigerat lite bilder från VRF. Men kommer få skjuta upp resten av bildredigeringen till på söndag, för nu väntas jobb och student och då får man prioritera! Med tanke på att det inte varit något intresse än för bilderna eller något vidare tjat om dom kan de lika vänta i några dagar! Nu måste jag fixa iordning mig lite, ska in till stan och möta upp mamma, vi ska gå och kolla lite. Jag har lite jag måste fixa tills imorgon, Hanna tar ju studenten då! :) hihi så hej sålänge!

pusss tess

9 juni 2009

För några timmar på ett dygn .


Skapligt seg jag var imorse när klockan ringde 07.45, jobb väntade på Outlet 10-19.00. Riktigt segt, städade hela butiken och roade mig med att vika kläder haha men de gick bra. Direkt ut till stallet efter att jag slutade, blev lättare arbete på banan, jobbade på samma sak som igår, spåra, ställa och övergångar. Idag var hon riktigt riktigt fin :D Red henne på tränsbett idag, tyckte det blev lite av och på igår med pelhambettet och att jag blev lite väl snäll i handen, vågade knappt ta i henne, så ville testa hur de gick på tränsbett. Gick suuuper! Hon var låg och fin hela tiden, slog inte med huvudet någonting och var bara allmänt trevligt! Avslutade passet med att skritta ut en sväng :) Borsta, borsta och skämma bort med massa morötter innan hon fick gå ut till kompisarna igen! Pappa var förbi stallet en snabbis så han filmade lite i början mest för att ja ska se om ja ska rida henne mer fram eller tillbaka, mjukare eller hårdare osv.. Bjuder på den filmsnutten här nedan..

pusss tess

8 juni 2009

Efter regn kommer solsken .

Det tråkigaste som finns är att vakna upp till spöregn! Desto mysigare att vakna upp brevid den man tycker allra bäst om :) Har inte gjort något speciellt idag mer än varit med Marcus. Åkte ut till stallet vid 19-tiden när han åkte och tränade, då hade det faktiskt slutat att regna och solen sken, tro det eller ej. Tog in en blöt Samantha som absolut inte ville lämna sina vänner i hagen, bustjej! Fixade iordning henne för ett lättare arbetspass på banan, blev mest skrittarbete. Rama in, spåra, halvhalter osv. Joggade henne och jobbade på samma sätt där, tar de lugnt nu i början så hon inte går sönder :) Imorgon väntar jobb så då blir de nog bara en skrittur i skogen för Sami's del skulle ja tro, sen blir de galoppövningen i slutet av veckan, tror de skulle vara bra för henne! Efter ridturen blev det att plocka iordning lite, smörjde upp alla Sami's saker som var skapligt skitiga (skäms på dig Alexx hihi) sedan fick busen gå ut till sina kompisar igen. Var hemma strax efter 21, har suttit och redigerat alla bilder från fredags klasserna på VRF, skitjobb verkligen!

Ber om ursäkt för färgerna på utrustningen, men blev ett snabbt ihopplock då ja ville smörja upp hennes egna saker ordentligt innan dom användes hehe, btw visst är hon fint i brunt Alexx?! :p

puss tess

7 juni 2009

Solbränd som en kräfta !

Jag tror jag har andra gradens brännskada just nu, aj aj aj så ont jag har i ansiktet! Ser ut som en riktigt kokt reeeka ;p Riktigt fult! I örvigt har det gått bra att fota idag, har varit på bättre humör och då har även bilderna blivit därefter. Stort grattis till Emma också som vann meetingpriset, heja VRF!

Efter tävlingarna blev det en tur till Alexandra och hämta Samantha! Tjohoo, nu står hon ute i hagen på Örminge :D Jättelycklig just nu! Vi får se hur länge hon stannar, men pappa har lovat till september iallafall! Sen får vi se om de finns stallplatser, hur de går, hur mycket pengar som finns osv, men jag är glad för den lilla tid jag får med henne för I like her!! Första ridturen blir imorgon, läääängtar! Släppte ut henne i sommarhagen nu ikväll tillsammans med Dwight, Chippen och Amelia, gick bra, Sam är den som bestämmer i hagen ;) thihi nu sitter jag här och väntar på min bästaste gull , så bye!



pusss tess

6 juni 2009

Fotografiskt arbete .

Just  nu är jag sjukt trött på att fotografera, eller kanske framför allt att redigera bilder! Började nämligen gårddagen med en privatfotografering för Realgymnasiet. Jääss, åk två eleverna skulle hoppa uppe på Hagebys terrängbana och jag agerade fotograf åt mesarna ;) hihi dressyrfjompar hela högen! Efter förmiddags fotograferingen där var det direkt vidare ut till VRF och fota ryttarspelen. Två klasser igår och det fortsatte idag med fyra klasser, imorgon väntar även då fyra klasser. Har varit riktigt segt och bilderna har blivit superkassa såhär långt! Men det är ju så att bilderna blir precis så som du känner dig och jag har verkligen mått piss under den här helgen så aa, tyvärr.. Men VRF har ju iallafall haft en bra helg såhär långt! Tre hemmasegrar av fyra möjliga, Grattis Klara, Elin och Linda! Heja heja VRF!! :)

Jag saknar tävlandet så galet mycket, börjar fundera på om det är därför bilderna blir som dom blir.. Pga att jag blir så depp av att se alla tävla och ha kul, medans ja själv bara få stå på sidan och titta på och drömma..?! Men snart är jag tillbaka, snart är jag den gamla vanliga glada tess igen! Imorgonkväll börjar äventyret :D Nu, Sverige - Danmark!


puuss tess

4 juni 2009

Ett år har gått .

Upp med tuppen idag, jobb på Outlet väntades. Otroligt seg dag idag, usch. Knappt något folk inne i butiken, dock dom som var inne, handlade och dom gjorde det ordentligt! Dessutom var dom sjukt trevliga, älskar när glada och trevliga människor kommer in i butiken. Få höra lite bra och roliga saker än en massa klagomål! Men med tanke på hur lite folk det var idag så hann jag städa nästan hela butiken, vilket jag tror uppskattas för den som jobbar imorgon ;) hihi 9.30-19.00 var det iallafall som gällde i butiken idag! Det är inte bra att jobba i klädbutik, usch usch! Hittade massor med kläder som gärna skulle vilja följa med hem, men med tanke på att det snart är FHS och min nästa lön måste gå till de fick jag snåla lite. Men en Fred Perry tröja och en hoodtröja fick följa med hem :) hihi Hem direkt och käka middag med papput efter att ja slutat, mys. Har legat i soffan med datorn i knät och kollat på TV hela kvällen, dö seg och superuttråkad men orkar inte göra någonting heller så hehe Saknar min gull.. Men han är ute ikväll med grabbsen så jag får fortsätta att sakna honom lite till ;) såhär uttråkad var jag på jobbet idag hahaha



Vet ni? Idag är det ett år sedan jag satt här hemma på nålar och bara räknade timmarna! Ja, för imorgon den 5/6-2008 tog lilla jag studenten, lyckligaste dagen i hela mitt liv! Kom ihåg spänningen, längtan, förväntningarna, ja allt så här dagen innan! Usch vad jag är avundsjuk på 90'ernas studentvecka som börjat nu! Juste, fick ju äntligen träffa min underbara Amanda igår också! Oh vad jag har saknat henne, hon har varit i Kanada i 8 månader, alltså varit borta alldeles för länge! Hon är ju trots allt min äldsta barndomsvän och jag har saknat henne masssa! Så de va skönt att få träffa henne igen och bara prata av sig :)

 

puusss tess 

3 juni 2009

Breathe Slow .

Usch så seg jag är! Har supertråkigt men kan inte åka någonstans idag då det bara är jag och hunden hemma och honom kan jag inte lämna ensam, då blir han jätteledsen! Så har fixat klart allting inför helgen så som plakat, presentkorten, visitkorten osv. Även hunnit göra om hela min hemsida, inte helt nöjd men den får duga sålänge. Måste checka kameran bara så allt är okej där också. Snart blir det ett träningspass med wii fit och efter det en promenad med voffi, ikväll ska vi på kalas hos Thina som fyller 23 idag, grattis! Har köpt present, inflyttningspresent och förlovningspresent, allt på en gång ;) hihi sen vet jag inte vad jag ska hitta på.. Klockan är ju bara halv tolv! Fortsätter att lyssna sönder Alesha Dixon - Breathe Slow, underbar låt :)



puss tess

1 juni 2009

schteeek .

Ligger här och schteeker i solen, solar ryggen för tillfället så funkar fin fint att uppdatera bloggen ;) nöörd! Idag händer inte ett skit, jobba lite senare, har en del att fixa inför helgen! Men tänker njuta av solen så länge den är så här underbar, vägrar att sitta inne framför en dator och jobba just nu.. BlääÄ, de får vänta! Nä, nu ska ja nog vända på mig och försöka sola bort den fruktansvärt snygga bonnbrännan jag lyckades få igår haha, den måååste verkligen bort !


pusss tess