31 mars 2009

Vilken hästig dag!

Började med utsläpp och allt vad de innebär på Örminge. Därefter blev det en tur ut till Emelie, red Esso ut i skogen tillsammans med Emelie och Athos. En trevlig tur med massa prat, det enda negativa var blåsten, men de var mysigt. Fick ju faktiskt prova Athos också, de va ju en upplevelse hihi Åkte direkt efter den ridturen ut till Alex och fick rida ponnyhingst. Puss på att rida välriden ponny hihi, dock blev ja helt slut tidigt och jag hatar verkligen dressyrsadel så vart lite lojt, men lovar förbättring ;) ser fram emot våren, har ja inte eget häst är de bra att ja har min alex!

Efter all ridning blev de en tur till Martina för att kolla på basketen :* Dolphins åkte på stryk, mindre bra. Nu är ja trött o orkar inte uppdatera mer.. Nån som vill göra om min blogg?
Puuwss tess

27 mars 2009

friday I'm inlove .

kul att det snöar som fan ute och jag har sommardäck på min bil, tack!
vårdcentralen som gäller idag, sen kommer M och hämtar upp mig innan basketen och därefter fredagsmys med mammsen. Pappi åker till Tyskland och kommer hem imorgon så mamma och jag får ha fredagsmys själva :) jag älskar fredagar! nä, nu blir de back to bed, jag är trött ..

puss tess

11 mars 2008

A month without you .

En månad har gått och jag känner mer sug nu än någonsin.. Saknaden efter dig blir inte mindre. Jag älskar min lilla ängel men inte kommer hon tillbaka för de. En månad har ärligt talat kännts som en vecka, tiden går fruktansvärt fort. De känns så himla orättvist att de va min Peis som skulle försvinna helt plötsligt, speciellt när allt började gå så bra! Men huvudsaken känns ändå att hon inte hade ont eller led, vilket hon inte gjorde.. Försöker minnas den goda tiden vi hade tillsammans istället, och ja den mesta delen av tiden var de bra! Världens mysigaste lilla häst, tror med all säkerhet att hon hade gått långt om hon hade fått de. Jag är iallafall stolt över allting vi gått igenom och allting vi klarade, för den lilla tid vi fick tillsammans. Jag är ledsen att vi inte fick mer minnen, fler timmar, dagar och år tillsammans. Älskar dig med hela mitt hjärta bebis..

Cassiopeia
11/6 2004 - 11/2 2009
Vila i frid min vackra silverängel


puss tess