5 maj 2010

Onsdag och ledig, så himla skönt! Har varit i stallet nu på morgonen och släppt ut vilddjuren. Borstade på Gustav, som fortfarande har krullman efter söndagens knoppar! Förresten så var det första gången på länge som jag blev lite nöjd med knopparna. Tunnade ju ur Gurras man för ett tag sen och helt plötsligt kunde jag göra mindre knoppar (dock har jag alltid gillat lite större knoppar), men Gustav passade fint i små. Självklart syddes dom! ;) Nu dröjer det länge innan det blir dags för knoppning igen. Som de ser ut nu blir det inget förns den 27 juni, men men!

Och ja som dom flesta kanske förstått så ska alltså Gustav åka iväg en månad. Allting löste sig, trots att det kommer kosta mig en hel del. Den 10 maj åker han till Björn Svensson på uppfostring hihi ska bli jätteskönt att få vara hästledig en månad, samtidigt som jag antagligen kommer bli helt tokig av att inte vara i stallet och pyssla, speciellt nu när det börjar gå åt rätt håll med mannen. Men jag är säker på mitt beslut, känns toppenbra!


Snygg Gustav gillar kameran..

Puss o kram tess


Kommentarer
Postat av: malin

åh vad skönt att björn kunde ta honom:D jag är säker på att det kommer bli kanon:D:D:D får du hästabstinens får du gärna komma och leka lite med mina monster;)

2010-05-05 @ 12:01:23
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: Frida

Härligt Tess!

2010-05-05 @ 20:43:31
URL: http://friduusss.blogg.se/
Postat av: www.corallensrodtott.blogspot.com

super! (: det blir nog bra ska du se :D

2010-05-05 @ 23:33:10
Postat av: sofie

Björn är duktig, blir nog toppen!

2010-05-07 @ 19:36:07
URL: http://orlysofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback