sista juli

Tack mina fina vänner för att ni finns där för mig när det är lite jobbigt, all kärlek till er ♥

Nu äntligen är jag ledig i två dagar, min kropp behöver verkligen detta. Trots att dessa två dagar kommer att vara allt annat än lugna så känns det ändå skönt att veta att man är ledig. Imorgon flyttar hästarna till Resebro! Har massor som ska göras innan det, har inte packat än. Båda hästarna ska badas och friseras så de ser någelunda fräscha ut innan vi visar oss bland nya människor och hästar. Skulle gärna vilja hinna rida innan också då ridningen hamnat lite i kläm senaste veckan pga jobb. Vi får se hur mycket jag hinner med helt enkelt :)
 
Ska bli så skönt att ha mina älsklingar på samma ställe!
 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och sova och njuta av att vara ledig imorgon. Tänkte försöka ta sovmorgon till iallafall kl 9. Men känner jag min kropp väl så kommer den vakna i ren stress vid 6.30 för att jag inte gått upp och åkt till stallet än ;) hehe om de skulle hända, då kan jag ju åtminstone försöka somna om!


ps. till alla er utrustningsnördar så kommer jag uppdatera er med allt ja köpt på senaste tiden också.. så småningom ;)

Måndag

Så sjukt jävla sönderstressad, vet verkligen inte hur jag ska hinna med allting som ska göras!
 
En dag som denna finns det inga ord för hur mycket jag saknar dig. Ord för hur mycket jag behöver dig.. Mitt finaste hjärta, jag hoppas du har det bra där du är ♥
 
 
 
 
Idag känner jag mig enormt sliten och stressad. Har inte koll på mycket runt omkring mig just nu heller, känner mig så sjukt jävla virrig. Hästarna vilar idag, finns ingen mening med att rida när koncentrationen inte finns där överhuvudtaget. Försöker istället ladda om för jobb till 19.15 ikväll. Tror min kropp längtar efter lite ledigt just nu!

Lördag

Mår lite som jag förtjänar idag så att säga.. Kent igår var helt jävla amazing! Jag älskar Kent och spelningen var precis som jag hade hoppats :) Tänkte bara klargöra en sak som folk tydligen inte förstod. SJÄLVKLART kommer jag att sakna Stall Fursta nu när vi flyttar nästa vecka. Tycker om människorna otroligt mycket (vilket jag trodde dom visste), samt att de har varit så skönt att Gustav har mått bra! Sa precis när jag flyttade till Fursta att "här kommer ja alltid vilja stå" och så är de nog, men jag orkar inte sitta o åka till två olika stall o jag kan inte vänta i flera månader på en ledig stallplats.. tyvärr! Så ville bara klargöra de att ja kommer sakna Fursta o människorna där supermycket! Nä, nu ska jag slappa i soffan. Tror tyvärr inte de blir så mycket bloggning för min del just nu. :) ni får stå ut!


Dålig bloggning

Jag vet, jag ber om ursäkt. Men min vardag kräver sin tid och när jag gjort allting jag måste så är kroppen helt färdig. Jag tror inte riktigt att min kropp vant sig vid att den behöver göra allting själv nuförtiden he he.

Jag tar alltid en häst innan jobbet de dagarna jag börjar innan kl 12, dvs 9.30 eller 10.15, då är jag uppe och studsar vid 5.30, fixar och rider en häst för att sedan åka direkt till jobbet. Sen jobbar jag oftast till 19.15 och kan då åka till nästa häst vid 19.40 ungefär. Är då hemma runt 21.30-22.00 och då är det bara ställa sig och laga mat. Så kroppen är alltså i arbete från 5.30 - 23.00 ungefär, ja det är just nu ganska slitigt!
 

Jag klagar inte, för jag älskar båda mina hästar, mitt underbara jobb samt min lägenhet. Men jag är inte van, så jag känner mig rätt sliten!


Därför kommer det från och med 1 augusti underlätta något fruktansvärt när jag.. *trumvirvel*.. flyttar hästarna till samma stall! ;) Jag vet inte varför jag inte berättat detta tidigare, har nog bara glömt bort det av någon anledning. Hur som helst så flyttar mina hjärtan till Stall Resebro den 1 augusti. Ska bli såå skönt att ha dom på samma ställe och ha alla saker samlade på ett ställe! Känns dock skittråkigt att behöva flytta från Mellangården, Pia och Sofia :( Har verkligen trivts som fisken i vattnet där, även Gnista känns så mycket lugnare och mer harmonisk där än vad hon gjort innan. Men tyvärr fanns de inga fler stallplatser där och inte heller ridhus. Men jag kommer ändå sakna det! Får hoppas på att det blir bra på Resebro, kommer bli sjukt annorlunda men jag hoppas hästarna kommer trivas!
 
  
Klickbara bilder.
 
 
Därför pågår denna storrensning nu för jag får inte med mig alla saker..

23 juli 2012

Allt för dagen är klart, eller?

Stallen är iallafall klara. Hade morgonfodring på Fursta, så pussade på en trött Gustav som låg och sov ute i hagen. Tanken var att skritta ut, men han var jättetrött så han fick sova kvar i hagen. Han ska vara ute iallafall en vecka till innan jag vill ställa in honom, han mår bäst av att få vara ute på nätterna!
 

Gnista fick joggas i pessoaselen idag, såg superbra ut. Hon verkligen älskar pessoan, kommer ner rund och mjukt och ser jätteavslappnad ut. Frustar, dreglar och tuggar på bettet på ett bra sätt! Mer pessoasele för Gnistas del. Ser henne hellre avslappnad osv i pessoan än att vi tjaffsar om något uppe på ryggen. Här tänker jag framför allt på galoppen, den är så bra i pessoan och blir lätt spänd i ridning. Därför anser jag att det är bättre att jobba henne i galoppen i pessoan till en början än att skapa spändhet på ryggen :)
 
 
 
Nu väntas jobb 12-19.15, har hunnit damsuga av de värsta i lägenheten samt diska de som stod kvar sedan igår. Så nu är jag redo för jobb sen för lite finbesök av Martina ikväll :)

Världens snyggaste G

Ja, jag älskar min häst och tycker att han är snyggast i hela världen!
Ni får stå ut med dessa bildbomber, because I love him ♥
 

Han kändes lite lojj även igår, men han kämpar på. Jobbade honom lite mer än tidigare dvs satt lite ner i sadeln i både traven och galoppen och höjde upp formen lite. Han hamnar fortfarande lite bakom lod i traven, men i dagsläget tror jag att det handlar om att han är svag och har tappat ganska mycket under vilan. Men vi kämpar på och nu ska jag ta tag i dressyrträningarna, för jag är grymt sugen på att prova en dressyrtävling igen! :)

Fotograf denna dag var min fina vän Linnea Dominder, tack snälla för alla fina bilder!!
 

Till salu, igen

Då folk valde att hoppa av efter att de lagt bud osv är vissa av sakerna till salu, igen.
ALLA bud är bindande, jag vill inte ha ett bud och sen hoppar man av!
Jag behöver bli av med sakerna i denna vecka och är därför tacksam om du bara lägger ett bud som du vet att du kan hålla. Allt som jag lagt ut ska bort, så har därför dragit ner på vissa priser. Köparen står för ev. frakt och jag skickar ingenting förns jag har pengarna på kontot. Maila vid intresse!
 
  
Benpaddar 45x50 cm. Tvättas innan de skickas, 20 kr.
 
Säkerhetsstigbyglar, dam. 50 kr.
 
Capone anatomisk sadelgjord, brun 130cm. Smörjs innan de skickas, 70 kr.
 
Eskadron senskydd, grå stl full. Välanvända, tvättas innan de skickas, 100 kr.
 
Jacson shortchaps, bruna stl S. Välanvända och välskötta. Smörjs innan de skickas, 50 kr.
 
Kingsland kavaj, marinblå med vit/blå krage. Inte använd senaste året. Stl M, men insydd så är mer som en stl S. Supersnygg och pedantskött. Kan tvättas innan den skickas om så önskas, 1000 kr elr högbj.
 
BR dressyrschabrak, lila med grå/blå kantband stl full. Använt tre gånger, som nytt, 200 kr.
 
Protector dressyrschabrak, vitt med sharpmanlogga stl full. Endast använt på tävling, 150 kr.

Golden Poem


Fotografering Gustav

2012-07-21
Fotograf: Marie Klintestam
 

Tipstips

Tipsar om denna, nya hemsida » http://www.hastnytt.se/ « En nyhetssida inom ridsport för oss som bor i Östergötland.
 

21 juli 2012

Och så var denna lördag snart slut. Trodde dock hela dagen typ att det var söndag! haha svårt att hålla reda på dagarna nuförtiden.
 
Hur som helst så gick jobbet bra idag, mycket possitiva och härliga kunder som gör arbetet så mycket lättare! Många ser fram emot höstkollektionen och jag lovar, de gör vi som säljare också. Den är sjukt snygg och det finns så mycket jag vill ha haha. På torsdag släpps kollektionen samt att vi kommer dela och skicka ut nya katalogen! :)


Efter jobbet blev det att åka till mitt finaste hjärta, Gustav såklart. Skulle skritta ut en sväng med Frida, men hon var segis så Gurra och jag hann jogga lite på banan innan. Väldigt lugn och okomplicerat, krävde absolut ingenting, utan vi bara rullade runt några varv i trav. Mamma knäppte några bilder då jag ville se hur mycket mitt schabrak glänste hahaha dum i huvudet? Aa lite. Snyggis var han och han kändes jättefin! Imorgon tänkte jag "kräva" lite mer och känna på honom lite mer ordentligt.
 
Fler bilder kommer i separat inlägg.

Vidare till Gnista som fick vilodag idag. Pluttis ska få skutta lite imorgonbitti är tanken. Nästa vecka kommer fokusen ligga på galopparbetet samt klättring, nu ska hon stärkas ordentligt! Har ev. en dressyrtävling i planeringen med henne (HAHA), men det ska bli roligt! :)


Blev sedan bjuden på grillat hemma hos världens bästa mamma och pappa ♥ Världens bästa föräldrar, finns inga som dom! Sitter nu hemma i soffan, ensam och njuter av ett stort glas Pepsi samt den största godispåsen på länge!

Gnista film

Här är filmen från gårdagens dressyrtrim på fältet.
Som ni ser är hon ju fortfarande svag, blir trött och går därför emot handen litegrann. Även vänstergaloppen som är vår absolut svagaste punk. Har försökt med det mesta, men att vänta ut henne och lirka lite samt tänka lite öppna har hittils funkat allra bäst för att få henne att slappna av lite. 

Är fortfarande massor kvar som jag vill jobba vidare med, men jag tycker ändå det har hänt massor! Eller?! Jag behöver inte alls ha lika mycket i handen längre, utan kan lätta och hon ligger kvar. Fina Gnista ♥
 
Det kanske inte är perfekt, men fan vad jag tycker om henne och jag känner utvecklingen åtminstone! :)
 
 
LÅÅÅÅÅÅNG FILM! haha de gick inte att klippa den som ja ville..

19 juli 2012

Hemma och njuter av en kopp kaffe i min älskade soffa! Jag älskar min lägenhet, att sitta ensam i min lilla soffa i min egna lilla bubbla är faktiskt hur skönt som helst. Visst, saknar mammi då och då men hon bor ju inte så långt härifrån! :)
 
 
Red Gnista idag på gräsfältet. Hon var supertrött efter gårdagens hårda galoppass så tog det ganska försiktigt med henne, hon är ju faktiskt inte helt igång. Men hon kändes fin! Relativt lätt i handen och mjuk, men som sagt det märktes att hon var trött då hon blev lite hägande i handen emellanåt samt gick inte riktigt fram för skänkeln. Men jag är ändå nöjd, jag själv tycker att det är en enorm skillnad på henne i markarbetet! :) Hoppas på att filmen går fort att ladda upp, ser fram emot att höra vad ni tycker! Ni får tre bilder ifrån filmen sålänge.
 
 
 
Gustav och jag hade mysstund i hagen idag. Fan vad jag älskar den hästen - det är helt sjukt! Mitt lilla hjärta ♥ Borstade, kliade och bara myste hur länge som helst, hade kunnat sitta och stå där i hagen med honom hela dagen, tröttnar aldrig på honom. Imorgon blir det lite jogging på banan igen, mamma ska med så kanske blir lite fotografering ;) hihi jag gick loss med mobilen i hagen idag! haha mysplutte!!! 
 

Falsterboshopping del två

Glömde ju det viktigaste! 
 
HV Polo lurex dressyrschabrak, bruuuunt glittrigt! Åh så lycklig över detta köp :D Dyraste jag köpte, förutom hjälmen. 579 kr (!) på en dressyrshop vid dressyrläktaren, minns ej namn.

Event dressyrskydd, bruna med ludd. Fyra stycken 250 kr paret, köpt på samma ställe som HV Polo schabraket.

18 juli 2012

Tänkte först klargöra lite om till salu sakerna. Jag vill att ni mailar mig om sakerna ni är intresserade av, jag har jättesvårt att kolla kommentarerna på bloggen om dagarna samt att det är svårade att hålla red på allt där. Så är ni intresserade utav någonting så mailar ni mig på [email protected]. Alla saker som det är "hård konkurens" om gäller högstbjudande. Detta står då i inlägget (just nu gäller det Equiline schabraken samt Dyón chapsen). När en vara är såld så stryks den över i inlägget. ALLT ska bort så vill du ha något som finns kvar och du inte vill betala de pris som står, ge mig ett bud. 
 

Så, det var de om Bloppisen som du hittar HÄR och HÄR.
Igår satt jag som sagt på min älskade Gustav igen efter två veckors sommarbete! Åh han var så himlans underbar, så fantastiskt mjuk och rund så jag bara njöt. Joggade honom bara i alla gångarter där fokusen låg på att ha honom lång, rund och låg. Behövde faktiskt inte anstränga mig så mycket för att få honom dit utan att var så redan från början vilket är ett sjukt bra steg framåt i vår riktigt! Ni som följt oss under en längre tid vet ju att vi haft problem med spändheten och bakom-lod problemet. Red lätt i traven och stod i fältsits i galoppen och bara lät honom rulla på. Finaste hjärtat ♥ Mamma tog ju fantastiska bilder också, eller hur!?

Sjukt snygg kille i sina nya svarta Schockemöhle lindor och Christina Sport schabrak! Och jaaag älskar min nya underbara hjälm! Dock ska den bara användas till tävling och "finare tillfällen" skulle jag tro :)
 
 

Gnista red jag på banan med fokus på galoppen. Red fram med lite bommar på böjt spår för att få igång kroppen ordentligt på henne. Bommar är extremt lösgörande, sjukt underskattat att inte rida med bommar oftare! Hon kändes superfin. Jag har ridit henne nu sedan mars och har fokuserat på att ha henne låg och låg för att få upp ryggen, fokusen har liksom varit att få henne avslappnad. Men igår provade jag att höja upp formen lite, få henne lite mer bärande och på bakbenen. Wow säger jag bara! Hon kan ju :D Så sjukt jävla fin, till och med i galoppen som ändå är våran svåraste gångart. Provade att rida lite förvänd galopp på henne eftersom det också är enormt stärkande och hon var så duktig! Hon kämpar verkligen den lilla hästen ♥ Hon var helt vitlödrig under schabraken, mellan bakbenen och i huvudet haha stackarn. Fick sig en liten dusch efteråt. Tyvärr kunde inte mamma följa med och filma, men hon har lovat att göra det idag! :)


 
 
Blev sedan tjejmys med mina härliga tjejor som slutade med en kort utgång på Hugo! Fantastisk kväll :)

Bloppis

Allt ska bort!
På vissa saker är de högtsbjudande och då avslutas den budgivningen på söndag. 
På de andra sakerna är det fast pris, frakt tillkommer om det ska skickas.
ALLT tvättas/smörjs såklart innan de skickas såklart :)
 
MAILA mig på [email protected] om du är intresserad utan någon av sakerna.
Ber om ursäkt för att bilderna inte är super..
 
Allroundschabrak ifrån Sjöhagen Wear med ÖRF logga, vitt stl full. Nästan oanvänt 100 kr.
 
Jacson shortchaps, bruna stl S (osäker på stl får kika närmare på det idag). Lite nötta på insidan av chapsen samt längst ner vid fotfästet. Annars välskötta. 150 kr.
 
Svarta Dyón shortchaps stl XS (osäker även här haha, checkar av det idag!). Otroligt välskötta, orginalförpackningen finns kvar. Välanvända så något nötta på insidan. 400 kr eller bud. (bud just nu 650kr)

Eskadron senskydd, gråa stl full. Använda som vardagsskydd så det finns repor på skydden. 150 kr eller bud.
 
Capone anatomisk sadelgjord i brunt läder stl 130. Knappt använd. 150 kr
 
Mattes fårskinnspadd, stl L. Bara använd ett fåtal gånger. 450 kr eller bud.
 
Träns från Börjes. Aachennosgrimma me mönstersöm o v-format pannband stl full. Vävribbtyglar. Använt o ganska så slitet. Typ 50 kr kanske.. 
 
Brun remontnosgrimma från Capone stl full. Välanvänd, 30 kr.
 
Säkerhetsstigbygel med gummisnodd , dam stl. 100 kr.
 
Långa benpaddar 45 x 50 cm, två st. Använda tre gånger. 30 kr.
 
 
Equiline allroundschabrak, brunt stl full. Ska ta en ny bild på det då de inte är riktigt lika "fint" längre. Välanvänt men också välskött. Skavt vid sadelgjordsstroppen. bud just nu 350 kr.
 
MAILA om du är intresserad utav några av sakerna!

Bloppis

Allt ska bort!
På vissa saker är de högtsbjudande och då avslutas den budgivningen på söndag. 
På de andra sakerna är det fast pris, frakt tillkommer om det ska skickas.
ALLT tvättas/smörjs såklart innan de skickas såklart :)
 
MAILA mig på [email protected] om du är intresserad utan någon av sakerna.
Ber om ursäkt för att bilderna inte är super..
 
Kingsland ridbyxor. Bruna stl S. Några små "repor" på byxorna samt att två sömmar släppt vid benen. Otroligt sköna och snygga byxor. Oskodda! 
300 kr.
 
Scapa allroundschabrak, oranget stl full. Snyggt, knappt använt, lite skavt vid sadelgjordsstroppen. 300 kr eller bud.
 
Protector schabrak, vitt med Sharpman logga stl full. Knappt använt, 150 kr.
 
BR schabrak, lila stl full. Använt 4 ggr. 300 kr eller bud.
 
Equiline allroundschabrak, ljusgrått. Välanvänt men fint. 250 kr elr högstbj. (bud just nu 350kr)
 
John Whitaker hjälm, brun stl 56. Nästan oanvänd, sjukt snygg!! 1000 kr.
 
Kingsland kavaj, marinblå. Det är en stl M som är insydd så den är som en stl S. Inte använd de senaste året, otroligt fint skick, 1500 kr.
 
 
Resten av sakerna kommer imorgon! 

Falsterboshopping

Riders Horse dressyrschabrak, kommer inte ihåg vart jag köpte det 550 kr .
 
Christina Sport dressyrschabrak, hittade jag i en "fyndlåda" för 200 kr!!!
 
Schockemöhle dressyrschabrak, köpte det nånstans där dom hade schabrak & benlindor för 400 kr.
 
Benlindorna jag köpte ihop med schabraket för totalt 400 kr tillsammans!
 
Schockemöhle benlindor som ska matcha mitt BR schabrak som jag vann. Köpte jag på samma ställe som de andra Schockemöhle sakerna, nu var de erbjudande med två benlindor för 400kr!! :)
 
Svarta Schockemöhle lindor till Cristina Sport schabraket! 
 
Graman från Treadstone, Skara Hästsport 399 kr.
 
Charles Owen leather, Charlies Häst & Hund 2200 kr !!!!
 
 
Samt en brun/rosa Spooks väst samt en rosa spooks skjorta, köpt hos Spooks för 1350 kr!

Mitt finaste hjärta

Fotograf: Marie Klintestam


Smygtitt

:') <3


Ledig!

Idag är jag ledig, så skönt!
Har väldigt mycket på mitt schema idag, unnade mig sovmorgon framför allt. Som jag längtat efter sovmorgon, klockan tio gick jag upp istället för klockan sex som det blir om vardagarna annars.

Har städat lägenheten nu på förmiddagen, var inte så mycket att städa mer än att damsuga av golven och diska disken från igår. Borde tvätta, men tror jag tar med mig det viktigaste hem till mammi och tvättar ;)

Gnista ska idag trimmas på banan. Tanken är lite markarbete med bommar! Hoppas på att mamma kanske vill åka med och filma lite, det hade varit väldigt roligt då det var länge sedan vi filmade henne. 

Gustav ska joggas. Skrittade honom igår och åh så fin han var! Tror dessa två veckor med vila gjorde honom gott, ska bli jättekul att få jogga honom lite lätt idag. Självklart blir det bilder! ;) Ska bara bestämma mig vilken av alla nya "outfits" jag ska ha på honom haha i-landsproblem?

Sen då, alla saker som ska säljas ska idag putsas upp och fotas. Ikväll kommer det ett stort inlägg med alla till salu saker. Så, nu åker jag ut till mamma och pappa och fotar och fixar med alla saker eftersom det är där sakerna är. Ska passa på att fota alla mina fyndköp från Falsterbo också!

Så, bäst att sätta fart! Efter kl 20 ikväll kommer salu-inlägget :)


Lycka

Att sitta på din rygg igen. Som jag älskar dig min fina! <3


Den matriella lyckan

Tänk att man kan bli så lycklig och få så himla mycket ridsug och inspiration pga lite nya schabrak!? haha kalla mig galen, men jag är helt kär i mina nya prylar och vill bara ut och rida med dom nu! haha

Tyvärr så har jag glömt kamerasladden hemma hos mamma och pappa, sjukt typiskt mig eftersom jag varit så duktig och både fotat lägenheten och alla nya prylar. Så tyvärr blir det inga snyggvebilder förens på onsdag :( Men såklart får ni en liten tjuvkiksbild tagen med Iphonen!


Så sjukt jävla nöjd med alla mina inköp, har gjort väääärldens jävla kap! Dock har jag som sagt dubbelt så mycket som ska säljas. Allt kommer att läggas ut här på bloggen på onsdag. Allt ska bort mer eller mindre, så är du sugen på snygga nästan oanvända saker så håll utkik här på onsdag! Kommer vara mycket billiga saker..


Longerade Gnista imorse i pessoaselen. Finaste ponnyhäst! Har en skarp plan för henne nu och det känns bra, viktigt för mig att ha realistiska mål som jag vet att jag kan klara. Så ja, jag känner mig peppad nu. Hon var superfin i selen iallafall, joggade henne bara lång och låg i alla gångarter :) Imorgon tänkte jag sitta upp o känna lite på henne.


Gnista fick inviga snyggbootsen från Cartago idag. Bronsfärgade köpta i Ullared, huur snygga som helst! :D

Gustav hade jag tänkt att rida idag. Han är ju hemma från betet nu då en av hästarna skadat sig, så då fick alla åka hem. Var bara det att jag hade lagt sadeln i min bil då jag haft den hemma för att jag gjort den lite fin haha, glömde att flytta över den till pappas bil när vi åkte till stallet vilket innebar att sadeln inte kom med till stallet. Hade ingen lust att rida barbacka på honom efter två veckors vila ;p så får bli premiärtur imorgon istället. Gissa om jag är ridsugen!?


Nä, detta inlägg tog typ 3h att skriva haha så trött. Så nu väntar sängen! Hörs imorgon :)

Ingen Tornesch i OS

Malins fina Tornesch har dragit på sig en skada och kommer inte att starts i OS. Istället får Lisen Bratt-Fredriksson och Matrix rida. Så sinnessjukt jävla tråkigt! Såg Tornesch senast i Nations Cup o han såg döfräsch ut!!! :( min solklara favorit ju, sjukt tråkigt!


Drömschabraket

Kärlek, kärlek, kärlek <3


Hejohå

Hoppas att ni är sugna på att shoppa när jag kommer hem, har massor till salu :) Bland annat BR schabrak, Equiline schabrak, Kingsland kavaj, Kingsland ridbyxor, benlindor, fårskinnspaddar, sadelgjordar, Charles Owen hjäm - listan kan göras lång! Shoppa shoppa?! :D Frida i snygg hjälm!


:D

Jag har köpt mitt drömschabrak!! Så jävla glad :D sen att alla andra tycker de är skitfult de struntar jag i ;) hihi nu är de jätteslut på kontot :(


Säljes!

Boj Boggie 216 SE säljes! Nybesiktigad utan anmärkning. Sadelkammare, klädkammare, aluminiumgolv och nya fönster - otroligt välskött. Vit med gråa stripes. 57.000 kr, maila mig för mer info!!


Shopping!

Graman kan jg nu checka av på listan! :) Har gjort sjuka fynd här nere idag! Skulle varken komma hem med lindor eller schabrak men herregud så billigt jag handlat idag! Kunde bara inte motstå :) :) men nu är de nog färdigshoppat faktiskt. Ska ju rensa garderoben när ja kommer hem också! Just de! Fick Hunter stövlar av mammi!! Bruna ;) rea rea rea, äntligen ett par gummistövlar! :)


Nations Cup

Det svenska OS laget levererar! Malin, Roffe, Jens och Henrik are fucking awesome!! Vinst i Nations Cup på hemmaplan i Falsterbo, det var helt magiskt att få uppleva det på plats :) Sjukt härlig dag i Falsterbo, solen har lyst och värmt hela dagen och det har varit supermysigt att ha mamma och pappa med <3 shoppat har vi gjort också :) bilder osv kommer om appen vill samarbeta!


Semester!

Nu har jag semester, efterlängtad sådan! Dock bara fyra dagar, men de är jag sjukt nöjd med :) Åker ner till Skåne och Falsterbo idag. Minisemester med mamma och pappa ♥

På min inköpslista iår står..
en ny graman hahaha, exkusivt osv. Men det är faktiskt det enda som jag behöver och den enda jag har råd med skulle jag tippa på. Hur som helst så ska det bara bli kul att få komma iväg lite.

När jag kommer hem lovar jag er lägenhetsbilder!!! :D Nu är det inte långt ifrån klart.. typ.
När jag kommer hem ska jag också sätta igång Gurkan, sooom jag längtar!

Nu måste jag sticka! Finns på mobilen och ni kan hålla koll på mig på instagram, klintestam.


11 juli 2012

Alltså, får jag någonsin igen min förlorade sömn!? 
Jag är så jävla trött att jag skulle kunna somna stående. Jobbar bara idag också sen har jag fyra dagars ledighet att se fram emot! Som jag längtar, det känns verkligen att kroppen behöver ledighet nu. Imorgon åker vi mot Falsterbo! :D Blir borta till söndag iiih så kul det ska bli!

Lite snyggt ifrån Hööks som inspiration.
skulle inte Gurra vara gaaalet snygg i den gröna färgen!? muuuums!

Nya JH västen som släpps till försälning i slutet på juli. Spooks inspirerad och SÅ jävla snygg!!!!!


Nä, jobb nu sen stall ikväll! Höres =)

9 juli 2012

Ännu en dag som gått, börjar vänja mig med att bo själv faktiskt.

Blev jobb 9.30 - 19.30 idag, hade tänkt att ta stallet innan jobbet, men kunde inte sova igårkväll så orkade faktiskt inte gå upp när klockan ringde så tidigt imorse. Gick bra på jobbet, sjukt varmt bara plus att jag har haft en extrem huvudvärk hela dagen.

Blev sedan stallet direkt efter jobbet. Gnista fick sig ett superkort pass i paddocken. Började nämligen åska, blixtra och regna lagom tills jag skulle rida. Blev iallafall lite skrittjobb och lite jogging innan jag gav upp. Hon kändes relativt fin faktiskt! För att ha vilat i över en vecka så trodde jag faktiskt att det skulle vara värre :) Fina ponnyhäst!




Åkte sedan vidare till Gustav och kollade till honom i sommarhagen. Han var inte det minsta intresserad utav mig, sjukt taskigt faktiskt :( Men som tur va så såg han ut att må bra! Magen har blivit rund och go och det känns bra inom mig att veta att han får vara "häst" ett tag. Men som jag längtar efter att få sitta på hans rygg igen!


Väl hemma i min lilla lya har jag ägnat mig åt att laga mat, nu ska jag sova. Sjukt trött och behöver all sömn jag kan få! Imorgon blir det jobb, samma tid som idag. Tänkte jag skulle försöka hinna med stallet innan så jag får vara "ledig" på kvällen. Puss o kram på er! :)

8 juli 2012

Sjukt däven.. 

Det vill säga, jag hittar ingen ork till någonting. Har jobbat även idag och är inte ledig förens på torsdag. Åkte sedan direkt till stallet, Gnistas sommarvila är nu slut så vi tog oss en härlig skrittur i regnet! Underbart att sitta på hästryggen igen ♥


Tror faktiskt att Gnista tyckte det var lite skönt att få röra på sig igen! Får se om hon känns lika possitiv när det är dags att jobba på banan hihi

Gustav njuter fortfarande av sitt sommarlov och han år nog ha det fram tills efter Falsterbo faktiskt! Det är han fan värd ;) haha nae men jag jobbar så sjukt mycket nu och jag känner att min kropp behöver lite vila.


Hur som, idag vill alla umgås, precis som varje dag sedan jag flyttade in till stan! Tror dock att det blir jag, How I met your mother, ostbågar och pepsi ikväll. Tror inte jag orkar resa mig från soffan faktiskt.. Även fast jag älskar mina underbara vänner OCH pojkvän så är jag löjligt seg och trött idag.. Hur som, bjuder faktiskt på lite lägenhetsbilder, även fast de inte är klart! :)


tvsoffmys

typ.. försöker finna lite ork att fortsätta ta tag i detta nu ;)


6 juli 2012

Morgonmys i min lilla lägenhet!

 
Tyvärr är lägenheten LÅNGT ifrån klar, hade verkligen behövt vara ledig onsdag och fredag som var tanken.. Men men, får slita lite ikväll efter jobbet samt efter jobbet i helgen. Därför får ni bara suddiga och dåliga bilder nu.. Jag vill liksom visa bilder på lägenheten när den är helt färdigställd, känns roligast så! :) Så får ni liksom före och efter bilder! hihi men en liten titt får ni ju ändå på dessa bilder. Det kommer bli så jäääävla snyggt!! :D

Något som jag inte är nöjd med är dock att det blev 5 veckors väntetid på min nya 120 säng och att jag har fått en 80 (!!) säng att låna sålänge. Alltså jag kan knappt sova i den själv så igår när Marcus var här fick vi åka hem till honom och sova, de bara gick inte i den lilla minisängen :( Vill ha min nuuuuu!!

Hej då Ljunga

Lämnar nu tryggheten hos mamma och pappa i Ljunga och tar det stora steget ut i vuxenvärlden..
Flyttar idag in i min egna lilla lägenhet i stan!


Jag är fucking livrädd! Tur att jag får så underbara grannar, dom kommer att få ta hand om mig ;) ♥

Sneak Peak

Sneak Peak från Hööks höstkollektion -12.
Bilder från Cecilia Konvalina - hennes blogg hittar du här.


Tränset är to die for. 5cm bred nosgrimma på bredaste stället, pärlpannband och rundsytt!


De nya shortshapsen.


JH Collection ridbyxa utan kardborre!


JH Collection väst ala Spooks.


JH Collection schabrak, öronhuva och fleecetäcke.

Kolla in fler bilder hos Cecilia!

Bloggtävling

Är med och tävlar hos Stalltjej.se!



Vinner jag så vet jag att Gustav har sagt till mig att han vill ha ett orange dressyrschabrak med matchande lindor. HUR SNYGGT!?


4 juli 2012

Stress, stress och åter stress..

Idag jobbar jag alltså exrta på Hööks mellan 11-18.00 istället för att vara ledig. Inser dock nu att jag kanske hade behövt vara ledig då jag har så sjukt jävla mycket kvar att packa och tvätta! Men får sysselsätta mig med de inatt sen.

IMORGON FLYTTAR JAG! Åh jag längtar så himlans mycket!! :D Jag ska få bo i min aldeles egna lägenhet.. Kommer dock sakna mammi jättemycket ♥ Men det är tur att det bara är 7minuter med bil hit sen hihi Hämtar nycklarna imorgonbitti sen är det bara att börja köra alla grejer. Ska dock hinna måla också, men ah som sagt jag har väl hela dagen/natten på mig att få upp allt! Lovar er bildbomb på lägenheten sen när jag fått upp allt. Dock har jag inte skaffat något bredband än så vi får se hur mycket uppdatering det blir.. 


Hur som, var hos Gnista nu på morgonen. Min lilla tjockis! Typ dör över hur tjock hon har blivit på två dagar.. Hon har som sagt lite sommarlov denna vecka innan hårdträningen går igång. Längtar typ ihjäl mig efter att få rida och träna igen! Dumt och lägga sommarlov på båda hästarna samma vecka ;) Var hos Gustav igårkväll och han har tappat en sko! :(  Skitdumt ju eftersom han är precis nyskodd.. Får ringa hovis ikväll sen! NU måste jag sticka till jobbet, höres!


TjockisGnista i sin favorit hage ♥

Fotograf?

Var det verkligen ingen duktig fotograf i Vingåker under Guldsporrarna? 
Vet att en tjej från Equipe var där, men jag är tyvärr lite besviken med de bilderna.
Är dessa två som jag skulle kunna tänka mig att beställa, men tveksamt om det är värt 200 kr..
Bild 3    Bild 6

Skulle vara så kul att ha lite fina hoppbilder på mina älsklingar :(
Nästa tävling är inte förns i augusti, hoppas på många fotografer i höst! ;)


Bästa Evelin!

Ser ni den nya översnygga och somriga designen?!
Det är bästa Evelin Fräki, precis som alltid som gjort denna fantastiska design!


Ser ni den inte? Klicka F5! 

Tack Evelin, blir alltid lika nöjd! 
Nu hoppas jag att denna somriga design gör att bloggsuget blir lite bättre :)
Vad tycker ni!? :D

Evelin bloggar själv på, http://handwritten.webblogg.se/

3 juli 2012

Jag hade tänkt att åka till Gnista imorse och mysa med henne ordentligt, men jag vaknade men sån vidrig huvudvärk så fick stänga av klockan och sova en timme till. Känns mycket bättre i huvudet nu, Gnista får sin ompyssling efter jobbet helt enkelt :) Ska även åka och titta till min vita springare då!


Jobb idag igen, 10.00 - 19.15 idag. Skulle ha varit ledig imorgon men hoppar in och jobbar då med, behöver alla extra pengar jag kan få just nu! Idag får vi varor, så dagen kommer med all säkerhet att gå superduperfort. Med tanke på vädret här just nu så har jag en känsla av att människorna ligger på stranden just nu ;) haha nä, nu ska jag ta tag i mitt liv här - ses på Hööks idag!? Får se om vi tar en update ikväll, beror på om jag ska till Marcus eller inte! Tjoheeeej :)


Kom in och shoppa färgglada schabrak kanske? ;)

Lite ovisade bilder

Insåg att jag hade massvis med bilder på Iphonen som jag inte visat här, kanske dags nu? 
Väldigt blandat.. Skittråkigt nu när inte blogg appen fungerar, känns som jag liksom glömmer bort alla bilder jag tar! Nae blogg.se se till och fixa appen nu förtusan!!! 


Hööks Norrköpings egna lilla Hugo är vackert tävlingsklädd under våran pågående rea!


Gnista har fått en ny grimma. En likadan som Gustav, fast rosa/lila såklart ;)


Fucking Ticnet som förstörde 3 dagar för mig.. No fuckning biljett till SHM, tack för den!


Världens gosigaste hästar som till och med gnäggar efter varandra nu ♥


Gnista knoppades med guldknoppar i fredgas på Vingåker. Guld ger Guld? Ae, men en 7e placering iaf! :)


Mitt ♥


Jag är så stolt!


Världens, utan tvekan, finaste & underbaraste vän! ♥


"vit" och vacker ska skrittas till sommarbetet.. 


HAHA!


Midsommar :)


Vi har äntligen fått in dessa härliga färgglada schabrak på Hööks igen!! :D

2 juli 2012

Och så var det måndag igen.

Känns faktiskt inte alls speciellt jobbigt, jag har ju förtusan varit långledig över helgen! Dessutom händer det ju massvis med roliga saker denna vecka, den jag tänker på mest är ju såklart min flytt! :) Längtar ihjäl mig. Men först idag väntas det jobb på världens bästa Hööks, 12.15 - 19.15 är det som gäller idag. Hoppas på massvis med härliga kunder som vill shoppa rea saker, syns vi!? 


Gustav går och njuter på sitt sommarbete, känns så bra att han får äta upp sig ordentligt inför hösten. Han kommer att ha sommarlov och vila denna vecka enbart, sedan ska jag försöka hålla igång honom så gott som det går borta vid hagen. Han ska ju liksom vara i tävlingskondition i augusti!
Gnista däremot får "bara" en lugn vecka denna vecka samt bete på gräs. Sedan ska hon hårdtrimmas, galoppen ska stärkas och bakdelen ska stärkas. Blir mycket galoppjobb, klättring i backar och cavalettis för hennes del. Känns iallafall som jag har en plan för henne vilket känns bra :)
 


Nu blir det snabblunch för min del innan det är dags för jobb. Hoppas på en ny design här på bloggen i veckan också! ;D

IKEA

Åh just nu är jag megastressad! (och ändå sitter jag här och skriver haha)

Ska iväg till IKEA nu, har glömt massvis med saker! Trodde att jag skulle få köpa köksbordet av killen som bor i lägenheten nu, men nope, så blir en snabbvisit till IKEA för att köpa köksbord och annat småplock som jag glömt. Igår var jag och köpte säng hos mina jobbgrannar, SOVA butiken :) Världens skönaste säng ♥ Hoppas bara på att jag hinner få den tills jag flyttar, annars blir det drygt.



Dagen består av packa, tvätta och städa typ. Har varit igång hela morgonen och finns det något tråkigare än flyttpacka?!  haha dör så tråkigt.. Får fortsätta sen när vi kommer hem från IKEA. Sen ska stallen fixas, Gnista ska skrittas ut och Gustav ska jag rida bort till sommarbetet idag. Äntligen ska min grållegrå få lite semester! Gnista får ingen semester ;)


Kanske att jag hinner med att träffa min fina pojkvän ikväll också? haha återstår att se, nu IKEA!