Sliten kropp

Galet silten idag, känns i kroppen att jag inte fått mycket sömn. Gårdagen kändes som den längsta dagen på länge, tiden gick verkligen sakta. Men det var supertrevligt med dom som var här, mycket prat blev det hihi. Körde in Hanna, Emil och deras kompis till krogen strax efter 12, Martina var gullig och tog Linnea i hennes bil. Släppte av Alexx inne vid tågstationen. haha jag har kommit fram till att Alexx och jag har ganska mycket gemensamt ;-) haha, dessutom är jag jättestolt över henne idag då hon har övningskört, hejar på dig! Var trevligt att träffa Martinga igår också, ser fram emot tisdagens äventyr! Dock så har jag kommit fram till att på nästa fest ska inte jag vara nykter. Igår var tredje festen irad som jag var chaufför och nykter, nä nästa gång vill jag också ta ett glas och bara släppa loss ordentligt!! ;-p

Har nog inte mer att tillägga idag, ska bara ha slappdag och ta det lugnt. Ska iväg en snabbis vid 18-tiden sen har jag kvällsfodring ikväll. Annars blir de att ta de lugnt hemma med massa bra film och lite godis hihi. PUSS på er!

Party tonight

Har precis vaknat från min powernap, så jävla skönt! Fortfarande helt slut i både kropp och huvud men jag överlever. Hade morgonfodring och utsläpp imorse tillsammans med Tessan. Red Peisan innan hon gick ut, hoppträning. Hon var skiitjobbig i början, bara drog, lyfte inte på fötterna och ignorerade mig totalt! Men när jag sa till henne en gång ordentligt och tröck på galoppen så hände de lite. Avslutade lite högre för att få se hur hon betedde sig. Kombinationen låg på ca 1,10 i utsprånget, klippte det som ingenting, tog knappt i. Hade en lite bredare och högre oxer på långsidan som låg på ca 120cm sista språnget då jäklar började hon hoppa, skithärlig känsla! Nu vet jag att de finns där, gäller bara att rida fram den. Nästa träning blir styrka och lydnad, något vi behöver men inte tycker är lika roligt ;-) hihi

Nu då, ska laga lite mat, städa och fixa iordning lite. Sen kommer det väl lite folk iallafall, inte hört något om vilka som kommer osv, lär mer märkas. Jag är ju nykter ikväll då jag är chaufför så ring om de är nått! PUSS på er

Shoppingdag !

Sjukt trött idag, allt är Eriks fel, han har terrat mig hela natten.. Men han ska få igen, tro mig! När du minst anar de pöjk ;-) hihi, gick upp skapligt idag och åkte in till stan tillsammans med Tessan. Köpte mig ett par stövlar jag kan ha i vinter, bara 299kr tyckte det var perfekt! Käkade sedan god lunch på Paus, pasta m. currykyckling *mums* Efter några timmar på stan åkte vi vidare till Maxi där det blev lite shopping på Cubus som hade 30% på allt i butken, sånt gillar vi. Köpte mig lite nya underkläder, kändes välbehövligt! Blev faktiskt en T-shirt och en låång mysig tröja också, mina julklappar denna jul! Blev en kort tur till Media Markt också, kollade om kameran hade gått ner i pris nått, vilken den hade = lycka! En sista tur till City Gross efter de, innan vi åkte hem. I stallet sen blev det vilodag för hästarna, pysslade om dom lite extra. Sunny var en bitch idag, morr på henne. Älsklingsgrolle var som vanligt mammas lilla pärla. Påtal om Peisan så fick jag ett litet brev på posten idag från Peisans uppfödare. Hon hade skickat med en liten DVD på Peisans lillsyster, CaisaLisa. Så sjukt söt den lilla hästen, riktigt lik Peisan också. Hade jag haft pengarna hade jag utan tvekan köpt lillCaisa! Så om någon söker en fin och duktig 06a, så vet jag en toppenfin! ;-) hihi Måste snart åka upp och hälsa på gänget och få se Caisa igen, hon skulle ju gått 140cm till våren men tyvärr blir de inte så, men hon har ju haft en fin tävlingssesong iår! Ikväll blir det hemmamys med mamma och pappa, ska kolla Pirates på 5an, käka taccos och bara ha myys! Imorgon blir de ju ev. fest då. Alla som vill är välkomna, kör på den så slipper någon bli utstött ;-p haha

   


Jag tycker inte om dig någonstans tja la laaa. Blir bara mer och mer irriterad på dig att jag snart inte kan hålla käften längre, gaaah. Men you'll be gone soooone, and i'm more happy than enyone!  Sorry.. var bara tvungen..

Däremot tycker jag om dig, mm de gör ja :-)
Förresten, du som skrev och frågade om galoppövningen, skriv din mailadress så kan jag skicka ett mail och förklara.

Sabbat inlägg..

Okej, jag skrev ett långt inlägg som sket sig och sparades inte, vägrar skriva om allt för jag är ändå på fel humör idag. Så blir en stor fet PUSS till alla mina underbara vänner idag bara så hörs vi imorgon..


26 november ..

Vilken dag.. Åkte med Tessan in till Silvana, var lite moraliskt stöd åt Tessan som skulle få sig en "makeover", blev nice. Annorlunda, inte van att se henne så men kommer nog vänja mig med tiden, fin blev du iallafall! Sedan bjöd faktiskt den nya Tessan mig på lunch hihi, tack så mycket! Körde henne till jobbet innan jag åkte och handlade lite små saker hem, köpte även Mamma Mia dvdn, ett måste i hemmet! Åkte sedan till stallet och gjorde iordning älsklingen för en ridtur, red tillsammans med Klara som red världens sötaste ponnyhäst! Peisan var fin, ganska mjuk efter gårddagen. Dock blir det galoppövningen för henne på söndag, vänstergaloppen har blivit katastrofal! Men, har ju hela vintern på mig att träna upp den så känns ganska lugnt. Nu sitter jag här hemma, försöker planera helgen lite men lyckas inte så bra, som vanligt,, Lite funderingar nu då. På lördag är de ju då lite fest at my place, vilka kommer igentligen!? haha noll koll, sedan en till fundering, nyår. Vad gör alla nyår!? Vet inte om jag orkar sitta hemma iår.. Aja, nog för idag. PUSS

Bild uppdatering

Orkar inte skriva något idag, mer än att jag har varit inne i stan och träffat Linnea. Eller typ haft en heldag med henne, toppenvän de där! Kan tilläggas också kanske att man är en facebook nöörd, yes så är de. BILDER var de, tagna av Linnea :-)

   
  

Ett plus i kanten för snö !

Jag ser de snöar, jag ser de snöar de var väl roligt hurra!? Ja, jag hurrar sålänge jag har vinterdäck på bilen! Slipper slask och lera och det blir ljusare om dagarna, en riktigt vinterkänsla kommer krypande! Nu är det bara pulkan som saknas och ett par vinterskor, mina gymnaskor blir ganska blöta och kalla av denna snö. Ett par snygga stövlar skulle inte sitta fel! Men de får nog vänta till december månad iallafall.. Idag var jag uppe tidigt och försökte komma ut från alén för att komma till stallet, det var inte plogat så lekte lite rallykalle* hosthost*, men kom fram hel till stallet iallafall. Nu är tid bokad för besiktning på Sunny, håll en tummis är ni snälla. Har tagit hem alla schabrak, benlindor och täcken nu, allt ska tvättas innan flytt, känns helt ok. Sedan gick jag och voffs ut i snön och lekte, lite synd att jag inte tog med mig kameran såg massa fina bilder framför mig, men men. Blev en tur in till stan sen, träffade Jeppe och sedan underbara lilla Linnea en stund. Jag har underbara vänner, vill bara att ni ska veta de :-) Imorgon ska jag in till stan igen, håller på att bli en liten stadsråtta hihi Linnea har lovat att ta lite nya pix på min voffs, vill ha fina vinterbilder på honom och mig som jag kan sätta upp på rummet sen hihi. Mer om de imorgon! Bjuder på lite bilder från dagen.. Vi har möblerat om lite hemma, före och efter bilder på de.. (dagsbilder kommer så småningom)
 
Det hade snöat in i stallet imorse och vattenhinkarna hade frusit till is .. skit!

Svar på tal ..

Superkul med så många frågor. Detta får vi göra om mina vänner, eller hur? :-) Nu till svaren då, blir en lååångt inlägg denna kväll, men så är de. Hoppas ni orkar läsa!

Har du någon hästtransport?
Japp, jag har en helt egen faktiskt. En Boj Boogie med sadelkammare och klädkammare. Vit med grå stripes, supersnygg! Det är en 00a, så ingen direkt ny. Men den är superfräsh och jag älskar den!

Hur förvarar du dina hästsaker?
Hm.. Jag har ett stort skåp med endast schabrak i, där de (självklart) är sorterade efter färg och modell ;-)  Har sedan ett skåp där träns, skydd, borstar, hjälm osv finns. Benlindor har jag i små boxar med lock för att inte övrigt utrustning ska bli skitig eller dammig. Täcken har jag separat i en stor hylla. Sadlarna hänger på sadelhängare med sadelskydd. Alla saker är alltid rena och fräsha, puttsar efter varje ridtur, tränset snurrar jag så de inte ska ta så stor plats. (Ja, jag är ganska pedantisk..) Bild kan jag fixa så småningom.

Vad köpte ni Peia för?
Ganska överpris faktiskt om ja ska vara ärlig. Men ibland gör man vad som helst för kärleken. Vi gav 75.000kr för henne inkl viss utrustning. Idag är hon värd pengarna, dock frågar jag mig ibland om hon var värd de som 3åring!! Men föll för henne pladask, och pengar kan köpa lycka, helt klart. Idag ångrar jag inte köpet.


Hur hög är Peisan?

Peisan är ca 174cm i manken, eller ja, hon va de i somras, nu har jag inte mätt henne. Kanske är dags nu?


Vad kostar peisan att ha i månaden?
1000kr för stallhyra, 250kr för foder, sen då skoning 1000kr var åttonde vecka. Jag kan nog säga att hon kostar runt 2000kr / månaden nu när vi inte tränar för någon eller tävlar osv.. Blir dyrare sen med träning- och tävlingar.

Vem tränar du för?
Ingen mer än mig själv just nu. Har tränat för Lotta Jerhammar-Cidheden i dressyr samt Mikael Pettersson och Per Melin i hoppning. Men eftersom ekonomin ser ut som den gör nu tränar jag inte för någon, har helt enkelt inte råd tyvärr.


Vad köpte du Sunny för?
Fick köpa Sunny av en bekant, lååång historia, men tjejen var iallafall beroende av pengar för att göra historien kort. Köpte henne för 15.000kr, sen äger jag ju henne tillsammans med en annan så vi delade på kostnaden, så 7.500kr var fick vi ge.. Hon var ute på annons för 25.000kr men som sagt, vi kände tjejen och pengarna var ganska brådskande..


Hur går det med Sunny?

Jadu, nu på senare tiden har hon verkligen hamnat i bakkanten. Hon har kommit in en period när hon bara ska bråka och trottsa och dom krafterna har inte jag just nu, dessutom har hon ömmat lite i ryggen efter att Carmenzita red på henne i hagen. Så hon har fått vila och köra styrkeövningar i töm bara på senaste tiden. Men de är väl dags att ta tag i det snart igen om hon någonsin ska bli såld. Säljer henne väldigt billigt just nu om det är någon som är sugen ;-)


Hur många hästar har du ägt?

Min första egna var ponnyn Ginger. Ägde honom i 6 fantastiska år, han dog tyvärr och jag blev ägare till den lilla storhästen Grace Kelly. Dock gick de köpet tillbaka efter 2veckor då dolt fel visades. Efter de kom dundret till mig, Scheckenhof´s Orkan "Billy". Honom ägde jag i två år innan han fick springa vidare till Amanda. Och därefter kom Peisan och på senare tid Sunny.. Så jag har totalt ägt 5 hästar, men de känns mest som att MINA hästar var Ginne, Billy och Peisan. Så helst skulle jag vilja säga 3 hihi


Vad jobbar dina föräldrar med?

Mammsen jobbar som mellanstadielärare, tror att hon förtillfället har en åks.6, hon är helt fantastisk med barn! Pappsen var tidigare brandman, dock blev han skadad under en utryckning så han blev förtids- / sjukpensionerad. Lite tråkigt då han älskade sitt jobb, lever istället för att jag ska lyckas inom ridningen, hans passion! Så dom har inga direkt höginkomst jobb osv, men dom jobbar och är glada!


Har du något jobb? Om inte, hur får du ekonomin att gå runt?

Förtillfället är jag arbetslös, något som är sjukt tråkigt och riktigt illa. Hatar de verkligen, men försöker göra någonting åt de. Klarar mig tack vare mina underbara föräldrar, vet inte vad jag hade gjort utan dom! Dom stöttar och hjälper så mycket dom kan. Jag är ganska bortskämd, pappsen hjälper mig att betala hästarna och mammsen hjälper mig med det vardagliga. Skäms lite för de, men dom ska få tillbaka så mycket som möjligt så fort jag får fast inkomst! Så just nu får jag inte ekonomin att gå runt, de är mina föräldrar som gör att MIN ekonomi går skapligt..


Vilket är ditt absolut bästa minne?
Oj, hatar att plocka ut just EN sak.. Har haft så många roliga och underbara stunder i mitt korta liv så de känns supersvårt att plocka ut just en sak.. Men de måste nog bli Studenten 2008. De var ju liksom de man kämpade för i så många år. Hela studentveckan var helt fantastisk, har nog aldrig varit SÅ lycklig i hela mitt liv, mådde så sjukt bra under den veckan. Utspringdagen, oj oj oj. Vill ta studenten igen, eller åtminstone vrida tillbaka tiden, den veckan gick alldeles för fort ..


Är du oskuld?
Är jag chockad över att den frågan kom? haha nae, bara väntade på att någon nyfiken prick skulle fråga nått om mitt
sexliv ;-) haha men för att svara på frågan, självklart, sparar mig ju till äktenskapet. haha naevars, nae jag är inte
oskuld. Dock kan man ju absolut ångra vissa saker här i livet ;-p


Vad gick du för gymnasielinje?

Jag gick på Kungsgårdsgymnasiet i Norrköping. Min specialinriktning var Turism med samhälls bakgrund, helt enkelt
Samhäll-Turism. Sedan fick vi välja special ämnen och då läste jag matlagning, makeup, fotografering och mentalträning. Så jag har en ganska bred utbildning igentligen, läste även specialidrott med inrikting basket. Har läst alla grundämnen upp till B-kurserna så som Matte, Svenska, Engelska och Naturkunskap.


Vad är dina framtidsplaner? Ska du läsa vidare, söka jobb etc.

Kommer ju lite samma i nästa fråga. Men som de ser ut just nu har jag inga planer på att läsa vidare. Ville gå både
unghästutbildningen och Hippologen nere i Flyinge under gymnasietiden men tappat lusten för de. Vill istället skaffa mig ett jobb som jag trivs på och som ger mig en stadig inkomst så jag kan flytta in till en etta inne i stan. De är mina närmsta framtidsplaner iallafall. Sälja Sunny, skaffa jobb och inkomst, flytta in till stan och bli "vuxen" ..


Hur vill du att din framtid ska se ut? Drömjobb, boende?

Oh.. När jag var liten drömde jag alltid om att bo på en stor hästgård och jobba med tillridning och försäljning, ha en man och två barn och tävla internationellt osv. Idag ser de dock annorlunda ut. Skulle ju inte tacka nej till min barndomsdröm men de är inte vad jag tänker idag. Vill bo nära stan, gärna i villa, typ 4rum och kök. Liten trädgård men fortfarande inte de här "lantlivet" ja lever nu, utan bara nån minut från stan. Hästarna vill jag ha uppstallade i ett litet stall med tillgång till allt de där som behövs. Dock tror ja inte att ja kommer ha häst hela livet.. Drömjobb.. hm.. jag tror mitt drömjobb fortfarande innerst inne är just hästjobb, men sen är de ju 'självklart' brandman eller bartender som lockar mest. Dock så tror jag att jag kommer hamna på ICA eller på dagis om jag känner mig själv rätt..



De var alla frågor ja fick, salig blandning men ärliga svar. Även för dom som skrev in anonymt ;-P höhö puss på er!
 


Frågestund !

Supermysig skogstur med Peisan idag, rysligt kallt men mysigt. Dock var det dunderhalt så vi höll oss till skritt och några travsteg på grässtigen. Älskade lilla häst, tur att jag har henne! Nu ska jag få i mig lite mat sedan blir det en sväng in till stan, ska promenixa med Tedde tillsammans med Linnea :-) Sedan får vi se om han hör av sig också, kan ju hoppas...

 

Just de, angående den där frågestunden då, nu har jag fått det förklarat. Kan ju vara lite kul :-) Så ställ vilka frågor ni vill till mig då, från och med nu fram till imorgonkväll vid 19-tiden så ska jag försöka svara så ärligt som jag bara kan på dom. So, be niice my friends ;-) PUSS på er!

En mysig hemmakväll

Blir en snabb uppdatering idag, hann inte igår. Inte för att det hände speciellt mycket igår, menmen. Tog mig en sovmorgon fram till 10 ungefär innan jag och pappa tog oss en liten biltur runt Vikbolandet. Efter det mötte jag upp Tessan utanför Kings. Fick en übersnygg grå Jacson Softshell jacka av pappa som jag ska ha lite som tävlingsjacka var tanken, kostade enbart 139kr!! Fick även en ny remontnosgrimma, tack papps <3 Hittade ingenting mer som passade, dock behövde jag inte mer heller så.. Efter runtturen på Kings blev det stallet, red lösgörande på Peisan, jobbade henne i galopp över en ganska bred (men låg) oxer för att få igång bakbenen. Hon var riktigt, riktigt fin! Härligt när hon är så underbar att rida. Bitchen fick vila, som typ varje dag numera. Mot kvällen åkte jag och Tessan in till stan och hyrde film "Over her dead body" samt "PS. I love you". Två riktigt bra och mysiga filmer faktiskt. PS I love you var en riktigt 'tessfilm', dock tyckte jag slutet var lite tråkigt, menmen. Gick och la mig vid 12 tiden ungefär. Så, det var gårddagen! Nu sitter jag här, väntar på Tessan att bli klar sedan blir det en sväng till stallet, skogen för Peisans del. Sen får se vi om ja hinner in och titta när Alexx ska löshoppa sina kusar, sen blir det nog bestämd stan ikväll :-) hihi förresten, nån skrev en kommentar om frågestund i bloggen. Va menar du me de? Ni ställer frågor och jag svarar eller? haha aja PUSS sålänge!
Jacson jackan ;-)

Jag har gjort det !

Eller aa, den rubriken kan ju iofs misstolkas, men skitsamma. Idag mina vänner har jag gjort de som jag länge tjatat om, jag har klippt lugg, tro det eller ej! Fick tyvärr ingen bra bild på de, men nu är det iallafall gjort. Det känns superkonstigt och lite obehagligt, men snyggt blev det. Tror nog att jag är nöjd ändå.. Kommer säkert ta några dagar innan jag vänjer mig, men vafan. Någongång måste vi ändra lite på oss själva också ;-) hihi Var nere på Stadium idag också och köpte mig en ny vinterjacka, vägrar att frysa i vinter! Blidde en Everest dunparkas, tyckte 4000kr var lite mycket för en Peak, denna var nästintill lika snygg för 1030kr! Så tack så mycket mammsen och pappsen för den förtidiga julklappen <3 Slänger in en bild på mig, nyklippt numera med lugg, klänningen jag köpte igår samt jackan :-) Nu ska jag käka lite, sen blir det att hämta upp svampen för att sedan kolla på basket vid 19, måste ut med voffs en snabbis först också, så PUSS på er! 
        

You have to love it .. IKEA!

Äntligen hemma från en snöigt och kallt Linköping. Blev en mysig shopping tillsammans med mamma och pappa på Ikanohuset och IKEA. Var smakråd åt mammsen som hittade fina kläder till deras fest den 29e, riktigt fint faktiskt. Jag själv fick mig en klänning till jul, älskar den redan! Jag är inte förtjust i klänningar annars, men denna var verkligen helt i min smak, toppenfin! Kan slänga in en bild på den imorgon :-) Försökte hitta en ny vinterjacka också som jag ska få i en förtidig julkapp av mamma och pappa, världens bästa föräldrar har jag! Men hittade tyvärr ingen, så blir en sväng på stan på fredag eller till helgen. Som vanligt hittade jag supermycket inne på IKEA, jag är nog en av dom svenska medborgarna som bara älskar att strosa runt på IKEA! Dock köpte jag ingenting, men hittade tallrikar, glas, muggar, ny garderob jaaaa, massa! Behöver bli rik nu så jag kan köpa allt de där ;-) hihi i övrigt har jag ingenting att meddela idag! Nu ska jag se Greys, PUSS!

Tisdag, ny bil

Igentligen är det konstigt hur mycket humöret och känslorna kan ändras under en dag.. Inte för att jag är deppig eller så idag, det bara ploppade upp i huvudet på mig just nu. Jag märker själv hur mina känslor ändras från dag till dag och hur det påverkar andra, båda negativt och possitivt! Dock börjar jag, för en gångs skull, se sakerna från den ljusa sidan. Allt skulle bli ännu bättre om Sunny blev såld nu också, känner att jag inte har orken som krävs längre för henne. Så nu känns det nästan som att jag ger bort henne när jag begär minst 25.000, men hon måste bort, så är det bara.. Så fort hon åker jag kan sattsa helhjärtat på Peisan, som faktiskt behöver det om hon ska komma någon vart. Dessutom får jag mer tid över för andra saker jag vill göra. Men, det enda som gäller just nu i mina ögon är att försöka få ett bra jobb så jag har en inkomst varje månad. Men för att prata om annat, imorgon blir det IKEA med mammsen. Ska kolla på lite småsaker och antaligen drömma mig bort om hur jag vill inreda min lägenhet. Just det, var och hämtade nya bilen med pappsen idag. En volvo 855 grönblå, jag fick stå som ägare på den, tack? Nja, jag håller mig till gubb-bilen jag ;-) hihi Nu ska jag hjälpa mammsen att duka PUSSPUSS!


Min stjärna

Löshoppning igår. Peisan var stjärnan såklart ;-) hihi naevars men hon var duktig. Var kul att se den gamla vanliga Peisan igen, dock har hon tappat sin bakbensteknik! Vet inte vart den har tagit vägen.. Frambenen är dock mycket mycket bättre. Fast hon börjar ju inte hoppa ordentligt förns hindrerna blir runt 120 - 130cm, de är ju lite sådär hehe. Igår fick hon testa på 140cm, inga problem där inte! Bjuder på lite bilder, Karlsson är fotograf :-)

  

:-) <3

and it's sunday again

Japp, söndag igen då. Upp vid 06.30 idag, på med kläderna och vidare till stallet. Hade fodring och utsläpp, ska tillbaka snart då jag har middagsfodring, har faktiskt även kvällsfodringen ikväll. Superkul? Nae. Helgen har ändå gått ganska så fort, den har varit ganska rolig dessutom så klagar inte för en gångs skull. Löshoppning står på schemat idag för hästarnas del, dock får Sunny stå över, hon ömmade lite i ryggen igår så vill inte riskera någonting när hon är till salu. Nu har jag inte tid att skriva mer, måste åka. Men vi hörs, finns ju alltid på mobilen. PUSS på er!


Jag diggar dig ...

äntligen får man må skapligt bra !

Underbar kväll igår. Tack alla ni som var där och gjorde den bra! Dansade av mig som fan, nyktert hela kvällen eftersom jag körde, men gick toppen att släppa loss ändå. hahaha vissa kan ju minst sagt dricka, shit vad jag garvade, mådde riktigt bra igår kväll, uuuunderbart! En skapligt oplanerad (?) efterfest sen också hahaha, bar hemma imorse kl 06.15, men jag klagar inte. Så länge jag får må SÅ bra så kan ja komma hem när som helst =) thihi


En helt vanlig, tråkig, fredag.

Fredag igen, brukar älska fredagar, dock känner jag mig bara allmänt trött idag. Tog stallet på förmiddagen, red igenom surtjärringen, till vardags kallad Sunny, först. Efter x antal minuter galoppinledning kunde jag börja tänka trav och försöka få henne igenom arbetad. Hon är verkligen jobbig nu när hon kommit in i sin unghästtrots, tror att hon är 3år och kan göra precis som hon vill. Sen när hon väl släpper efter är hon så underbar, knäpphäst. Peisan fick vila, hon var så fantastisk igår efter hoppträningen så hon förtjänade vila idag. Fick hänga lite på Mojje också, satte mig dessutom upp på honom och han var coollugn! Superhärlig 2½ åring de där, Tessan kommer ha skitkul med honom, vilket psyke. Jag är nyfiken och se hur han löshoppas på söndag :-) Hästarna är just nu en stor del i mitt liv, de possitiva.

Annars då, förutom hästarna. Träffade Vickan igår, var hur länge som helst sen vi träffades sist så det var kul. Träffade även den bästa, Linnea senare som följde med ut till stallet osv. Idag planeras de "förfest" sedan utgång tillsammans med Linnea och förhoppningsvis Hanna. Underbara flickor, tack för att ni ställer upp <3 Händer inte så mycket i mitt liv i övrigt, gör mig ju osams med "dom" jag tycker om bäst, får inget jobb hur mycket jag än försöker, förlorar mer och mer av mig själv. Så nu börjas de fundera på flytt, flytt ifrån Norrköping. Vi får se, allt som behövs kanske är en helt ny start .. ?

Film Sunny samt Film Peisan (länkar) från gårdagens hoppträning.. Kan nu ju underhålla er med ikväll. PUSS

utgång imorn ?

Någon som är sugen på utgång imorgon?
KOM IGEEEN ! :-D
Dansa av sig lite problem, pleeeaase?!

Forsatt långtråkigt ..

haha AFV kan verkligen göra en på gott humör, herregud vad jag skrattar! Skapligt klantiga människor det finns i denna värld. Annars då, har inte så mycket att säga idag heller, jag fortsätter att kämpa med mitt (förtillfället) meningslösa liv. Har iallafall två helt underbara hästar som jag älskar något så otroligt mycket. Dessutom får jag ju inte glömma min underbara voff, han gör min dag helt annorlunda, allt för min Teddie <3 Alltid roligt när vännerna ploppar upp med fina kommentarer eller underbara sms/telefon samtal, kärlek till er!
Imorgon ska mina två flickor hoppiliskutta, sedan skulle dom behöva komma ut i skogen i helgen, någon som är på? Jag är så himla sugen på att åka till Ullared och handla julklappar, men är så luspank att de inte går. Men om de är någon mer som är sugen, säg till så åker vi ett gäng och delar på bensinpengarna! :-) Nä, nu ska jag skala potatis, PUSSHEJ!

helt värdelöst

Just nu känns mitt liv helt värdelöst. Jag behöver någonting som får mig glad för en gångs skull, allting går förtillfället emot mig. Hur svårt ska de behöva vara igentligen?! Suck på mig själv, hatar de här "oh de är så synd om mig, oh de är inte värt att leva bla bla bla", hatar de verkligen, men de är så ja känner just nu. Usch och fy, detta väder gör ju inte heller att man blir gladare. Anyhow, har absolut ingenting att säga idag så pusshej..

följ ditt hjärta

ensam mamma söker + egen kaffeshake + tess = SANT!
Jag är lite småkär i söndagar faktiskt. Gjort mig en egen kaffeshake denna kväll också. Blev så sugen på Kaffecool, men orkade under inga omständigheter åka in till Mc Donalds för att köpa en liten kaffe för 20kr, nää! Bättre att göra sig en egen, dessutom billigare :-)  Anyhow, inget nytt spännande idag. Peisan har tappat en sko, bllivit svullen i ena bakbenet och aa, Sunny har börjat brunsta igen. Nä, har nog inget annat att tillägga idag.

I really thought this could be the start of something new ...

Lugg, beslutsångest

Jag vill klippa lugg! Dock vet jag absolut inte om jag passar i de.. Någon som vet om de finns något program där man kan testa eller sida på internet där man kan kolla frisyrer eller dyligt? hihi vore ju iof inte så hemskt om man klippte lugg o de blev dålig, för de går ju alltid att sätta upp luggen och den växer ju ut ganska fort. Men vore kul och se hur de blev ändå innan man gjorde de hihi, har försökt själv i PS men de gick inge bra. Menmen..

Vill ha en typ busig liten lugg som denna ... hihi


a new start ?

Jag har ont i magen idag, men de kanske inte är så konstigt. "this could be the start of something new". Red bitchen idag, hon var bäng men rysligt fin i slutet. Peisan vilade, sprang av sig de värsta i hagen när Tessans nya häst kom. Tar de lugnt just nu i soffan, ska åka in och hälsa på pappsen sen, därefter blir de ev. stan. Nu orkar ja inte blogga mer, ändå ingen som kommenterar .. PUSS!

Säljes

Hästutrustning säljes mycket billigt !
Annons finns på denna länk .
Kolla gärna ..


Sökandet fortsätter

Ännu en dag har gått. Ännu en fredag är här.. Sitter här med mitt kaffe och njuter av värmen inomhus, skapligt kallt ute nu. Har varit inne i stan med Tessan idag, handlade farsdag present och två partyglas. Är så lycklig över mina drinkglas, självklart finns bild på dom ;-) Min lägenhet kommer vara fylld av Mc Donalds glas och konstiga partyglas hihi, men så ska det va! Måste ringa till Magnus på måndag, har fortfarande inte hört någonting. Menmen, hästarna vilade idag, hade absolut inga krafter eller lust att göra någonting.. Börjar tappa mer och mer känner jag, snart är jag nog där när annonsen på Peia finns ute, publicerad. De är sant, jag är helt sjukt trött i kroppen och med tanke på alla motgångar, skador och sjukdomar så orkar ja snart inte mer. Men de är ett senare problem. Just nu måste jag lösa dom jag har närmast. Nu till bilderna på mina partyglas (dock snyggare i verkligheten)! Samt en på mina älsklingar :-)

  

ett plus i kanten

DAGENS GULDSTJÄRNA GÅR TILL
TERESE KARLSSON

vad fan vore jag utan dig? TACK TACK TACK TACK!


hon tankar min pärla dessutom, se hur begåvad hon är ;-)

Mina två (fyra) underbara

Vilken dag. Är helt slut i kroppen, blev inte så mycket sömn inatt. Fick mig en ordentligt chock idag också, yes. Rakade nämligen Sunny idag, helt utan problem! Hon var coollugn, bara stod där och åt och brydde sig varken om ljudet eller själva rakningen. Varför chockad? Jo, med tanke på att hästen är extremt kicklig i vanliga fall, till och med när man borstar så är de klart att man får sig en chock. Men snyggve blev hon min lilla dam, pälsklingen! Passade på att rida henne idag också, ännu en chock då hon var fantastisk fin! Imorgon ska jag försöka få ut henne i skogen på en tur, förtjänar hon. Den lilla grå var också fin idag, men de är hon ju jämt typ hihi, snuttan. Red lite lätt bara, var helt död i kroppen, man tappar så sjukt mycket av att bara vara borta en vecka!

Annars då? Mjo, jag har löst ett av mina problem nu, äntligen. Nu återstår bara 10 *suck* känns förjävligt att inte kunna gå och vara glad om dagarna. De tar extremt mycket på krafterna att gå omkring och vara orolig och ledsen hela tiden, jag orkar fan inte de! Tur att jag har mina två (fyra om man räknar me S o P också) bästa vänner som stöttar mig, Terese och Linnea, ingenting utan er ska ni veta. Finns inga som er två som ställer upp så mycket för mig, tack tack tack tack tack <3

Gullehästen efter ridturen (och klippningen), snyyyggve!

Grålle pälsk (också klippt för er som inte ser) sparade såklart ett hjärta på snaffsen.. NOOOOT!

Styla om bloggen, hjälp sökes!

Jag vill ha hjälp med att göra om min blogg, finns det någon frivillig?
Skulle vara såå snällt, för jag trivs inte i min blogg just nu därav inga inlägg...


Hästsporten

Ni visste säkert inte att hästsporten är landets näst största sport, bara fotbollen är större. Alla som rider får ett begrepp om ansvar och får därmed oftast lättare med skolan. Och visste ni att 75 % av alla kvinnliga chefer här i Sverige håller eller har hållt på med hästar. Hästsporten är världens dyraste sport. 94 % av alla killar som rider blir mobbade i skolan och 76 % tjejer blir mobbade. Hästsport är precis likadant som en vanlig sport och varför ska man mobbas för att man rider? 87 % som har testat att rida en gång har börjat rida för att dom tyckt att det är kul. Om hela Sverige skulle prova att rida skulle 67 % tycka det var kul och börja med det. Var 3:e person i din klass skulle älska hästar om dem provade att rida. Vi hästmänniskor är dubbelt så modiga som dem som spelar fotboll eller ishockey. Ni vet väl alla också att ridning ger dubbelt så mycket muskler som att spela fotboll. Det ni inte visste är att hästkillar och hästtjejer lever inte i nuet utan i en egen värld. där alla ridkillar är hetare än alla hunkar och där alla ridtjejer är hetare än fjortisar, då att ha häst är bättre än en sprillans ny Ferrari.
Alla ni som inte rider... tänk på detta tills nästa gång, att ridning är den näst farligaste sporten i världen och att lite mer än hälften av er som inte rider är pga att ni är rädda för hästar och inte vågar erkänna det.



hemma igen

Hemma igen efter en underbar vecka. Det var varit lite till och från med allt, har bara haft två riktigt bra soldagar, resten av dagarna molnigt och en dag riktigt oväder. Dock har det hela tiden varit över 22 grader och när det var sol var det 30 grader, så varmt har det varit! Trodde jag åkte ifrån alla problem men dom verkade förfölja mig, skapades nya under resan istället. Men jag har haft de såå skönt, träffat underbart folk, ätit god mat, festat tillsammans med underbara personer, bjudit på sig själv, solat, badat ja.. allt! Något jag verkligen kommer sakna är mina nya vänner, pojkarna på Riadh! Skapligt underbara vill jag lova, önska jag kunde packa ner alla i min resväska och ta me dom hem.. Men nää, glad att vara hemma på nått sätt också =) Bjuder på lite bilder, nu är de dags för mig att försöka lösa alla mina problem!