Åsnezebra ?

Gudomligt söt, eller ? :D



om de inte funkar, kolla denna länk då istället
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7550377.ab


30 juli 2010

Urusel bloggare .

Jag erkänner att det är just vad jag är just nu. Ingen rolig blogg att läsa och följa i dagsläget, så jag förstår er som väljer att sluta. Jag ska försöka bli bättre (detta har jag lovat vid flera tillfällen, men försöka kan man alltid!) Har massvis med inlägg som jag ska publicera så småningom som jag lovat er och dom kommer. Bland annat väntar dessa på att få bli publicerade;

• Bilder med favoriterna från sadelkammaren. (bilderna saknas hihi)
• Bilder på pannbandet jag vann i bloggtävlingen. (pannbandet har ej dykt upp än)
• Gömförelse bilder i exitör på Gustav sedan jag köpte han, då & nu (dom finns, bara inte orkat ladda upp)
• Filmer på Gustav, då & nu både i hoppning och dressyr (nya dressyrfilmen är inte filmad än)
• Bilder på nya samt gamla huset (finns också, inte laddat upp än bara)
• Fler bilder på Gustavs syskon (på g!)
• Bilder på Gustavs mamma (inte fått några än, men kommer)

Så som ni ser finns de en hel del inlägg ni väntar på som kommer att komma. Varenda dag som jag inte jobbar ihjäl mig försöker jag blogga så mycket jag kan. Så mer bloggning blir det så fort jag hinner! Ni får helt enkelt ha tålamod :)


Förövrigt har jag varit supersjuk nu i två dagar, fick gå hem från jobbet igår och stannade hemma idag. Var riktigt dålig inatt så vågade inte chansa idag. Ifall de nu var magsjuka så är de ju riktigt smittsamt och i en livsmedelsbutik vågar jag inte chansa. Mår åtminstone bättre nu efter en hel dags vila.

Skrittjobbade Gustav lite på banan idag, i dressyrsadeln. Han var dock väldigt på tå, förståligt efter två dagars vila. Jobbade med att få honom i lugn, ta långa steg och ta stöd till bettet. Flyttade honom för skänkeln, halter och böjda spår. Gick helt okej, orkade dock bara 20 minuter sen var jag helt slut. Blir pessoan imorgon!


Celeste Stein

Jag måste bara tipsa er som älskar Celeste Stein strumporna som finns i flera snygga färgkombinationer!
En duktig bloggare och gullig tjej vid namn Ida Norlin säljer dessa strumpor för 120 kr / par, dunderbra enligt mig!
Vill du köpa ett par eller bara kolla in strumporna tycker jag du ska klicka in på hennes blogg!


Klicka på bilden för att komma till Idas blogg .



Ett litet utrustningstips från mig :)


Caroline

Filmen på Klara och Caroline.
Hoppas de är okej Klara?


Ny design



Vad tycker ni om den? Något som ska ändras? Jag blev ganska nöjd - för stunden :)


29 juli 2010

Fick gå hem från jobbet idag, pågång att bli magsjuk?
Har haft superont i magen, mått illa, känt mig febrig och yr såvar tvungen att gå hem. Klarade inte av att sitta i kassan och känna mig spyfärdig varenda gången jag öppnade munnen och skulle prata med kunden. Stannade iallafall till halv fem, länge gick det inte. Blir nog hemma imorgon om jag mår såhär. Bättre att ringa VC och kolla om jag ska komma in och ta prover eftersom jag haft ont i magen nu i flera dagar..



Hur som helst. Behöver er hjälp.
Vill ha tips på bra partymusik samt roliga party lekar!
Tipsa om allt ni kan, uppskattas mer än ni anar :)


Onsdagslyx!  Lite ost, kex, räkor och vin...

img_0092 (MMS)

Onsdagslyx!  Lite ost, kex, räkor och vindruvor såhär en onsdagskväll är ju inte helt fel :) nu sängen, jobb väntas. Hoppas jag står ut hela dagen, magen är inte bättre :/ gonatt kära läsare


Videoklipp

Var nere hos Klara idag och hoppade tillsammans med henne och Gustavs syster, Caroline.
Försökte att köra en noggran framridning med mycket trav på volt och bågar för att få honom lösgjord. Han kändes fin idag och inte alls lika stel i höger som tidigare dagar, vilan igår kanske gjorde honom gott? Hur som helst så var han jättefin även när vi började hoppa. Gjorde allting mjukt, utan massor studsar. Lyssnade bra på förhållningarna och hade respekt för hindrerna, så som det ska vara! Kändes riktigt, riktigt bra!

Tog sedan av gramanen (ja, jag red- och hoppade fram med gramenen) och höjde upp hindrerna lite grann. Tror dom låg runt max 100cm, något enstaka kanske på 110cm. Då blev han jobbig med än gång! Lyssnade inte på förhållningarna, tappade galoppen och blev hög i nacken och hade verkligen ingen respekt för hindrerna. Fattade verkligen inte vad som hände, för jag ändrade i princip ingenting i min ridning!

Kändes verkligen superdålig i slutet och jag kände mig själv urusel för att jag inte klarade av att rida min egna häst runt en kort bana på 100 cm.. Trodde verkligen vi hade kommit mer fram än så. Samtidigt känns de nog värre än de ser ut. Blir bara så extremt ledsen när vi inte klarar av dessa simpla uppgifter! Jag trodde absolut han skulle klara 110 / 120 i slutet av året, men de känns långt borta just nu. Vi får nog hålla oss på 90 / 100 ett tag till..


(har även film på Klara & Barro om nån skulle vilja se)

När jag tittar på filmen så syns mina brister tydligt.
- Jag blir för låst i handen precis innan och över hindret.
- Jag rider honom i undertempo i högervarv pga att han blir stark.
- Mina skänklar har ett eget liv och flyger lite som dom vill över hindrerna.
- Jag vill lägga honom stort på räckerna och de är då allt brakar.
- Jag tänker för mycket istället för att rida.

Possitivt är att jag ser mina briser, de negativa är att jag ser dom i efterhand och då är de redan gjort. Jag försöker vara possitiv i ridningen och inte ha för höga krav på mig själv och framför allt på Gustav. Men jag vet ju att han kan så mycket bättre - så även jag, de är därför jag sätter så höga krav på oss - vilket är fel.

Det är sånna här dagar som jag skulle vilja se honom hos någon annan, för ja tror inte att ja rider honom 110 % rätt. Även dom här dagarna jag bara vill ha en färdig 130 cm häst som jag bara kan rida runt på och göra va jag vill.. KLARA, snälla kan inte du hoppa upp på honom någon dag och testa, även ta några språng? Vill så gärna se någon annan, duktig, på honom! :)

Sluta deppa nu och gå vidare, någon dag är de våran tur! Varsågoda och kolla filmen :)

Inställd tävling

Åh nu blev jag jätteledsen och besviken!
Tävlingarna på Tollstad den 6e - 8e är inställda pga för få anmälda..
Så sjukt besviken, hade verkligen sett fram emot denna tävling och hade verkligen behövt en tävling innan Skärlunda. Så himla deppigt! De tråkiga är att de finns inga andra tävlingar i närheten då. Närmsta tävlingen är Eksjö och de känns långt att åka för två 1m klasser.. Men vi får se, skulle som sagt behöva en start innan Skärlunda.



Men får väl åka till VRF då istället, bygga upp en bana och "låssas - tävla" eller nåt.. buhuuuu :(


26 juli 2010

Jag vill inte vara sjuk! :(
Idag skulle jag helst bara vilja vara inne hela dagen, hyra en bra film och sätta mig o soffan med en stor chipspåse och lite dipp samt en stor coca cola! Fasiken så fint det hade varit ;p men så blir nog inte dagen trots allt..


Jag måste rida hästen, boxen ska mockas, mat ska fixas.. Sen är de säkert någon mer som jag förträngt just nu.
BlääÄ finner ingen som helst ork!


saknar mina fina flickor .. ♥


förövrigt har jag tröttnat på min header igen :/


25 juli 2010

Först och främst, tack för alla fina kommentarer, ni är supergulliga!

Nu är sista dagen arbetad på mitt sommarschema, nu återgår jag till mina 9-21 4 dagar i veckan, känns ganska segt faktiskt. Hinner knappt med häst, vänner och familj på de sätt jag vill. Då föredrar jag nog sommarschemat..

Hur som helst så har jag gått och blivit sjuk, känner mig helt förstörd, är bara trött och sliten hela tiden. Orkar ingenting, har ingen matlust - vill bara sova. Så blir skönt med en ledig dag imorgon, hade nog inte pallat jobb då.

Gustav fick sig en ordentligt borstning idag, de var han välförtjänt av! Fin blev han dessutom. Dock skulle han behöva ridas, men som sagt, jag finner verkligen ingen ork! Och då är de ingen mening med det, för ridningen blir inte bra då i vilket fall som helst..

Men nu slutar vi deppa! Blir mys framför TVn med familjen ikväll (eftersom min älskling också är sjuk.) pusspuss!


Har haft jobbiga tankar nu ett tag. Eller samma tanke egentligen som jag alltid haft. Gustav.. På ett sätt vill jag sälja honom för att han ska få de bättre. Någon som orkar rida honom iallafall sex dagar i veckan, som klarar av honom och rider honom på ett bra sätt. Ger honom de bästa helt enkelt. Jag försöker verkligen, jag gör mitt bästa. Men de känns inte som att de är tillräckligt alla gånger.. Samtidigt, vad skulle jag ha om jag sålde Gustav? Skulle jag hinna med nått överhuvudtaget? Dessutom, skulle någon häst någonsin göra mig sådär lycklig och engagerad som Peisan gjorde? Tveksamt, då känns de som att ja likagärna kan behålla Gustav, för jag tycker om honom. Bara tråkigt för de känns inte som ja klarar av honom. Men ska inte deppa ihop nu, detta ska gå - nångång!


Mobilbloggning

Jag är så jävla trött, utsliten och utmattad så jag skulle kunna gråta! :'( Därför blir de inte mer uppdatering än såhär idag.. Men imorgon jobbar jag min sista dag på årets sommarschema, så ska nog bli bättre uppdatering framöver! :) nu läggdags, är som sagt helt slut..

Videoklipp

Från gårddagens hoppträning för Björn.



Kändes sådär. Hittade aldrig någon riktigt bra rytm, utan blev hela tiden av- och på ridning. Dessutom kunde jag inte hitta ett enda bra avstånd!! De som varit en av mina starka sidor och nu helt plötsligt går de skit! Ja blir fortfarande för fast i handen, måste våga lätta även fast han springer.. Men bara kämpa vidare, går ju trots allt mycket bättre nu än för tre månader sen :) Varsågoa!


Blingbling!  Sitter på jobbet, slutar om ...

img_0025 (MMS)

Blingbling!  Sitter på jobbet, slutar om två timmar. Då ska ha hem o ladda upp filmen från gårdagens hoppträning :D


Videoklipp

Filmen, som jag utlovade!



Är medveten om bristerna!
- Blir lite kort och fast i handen, måste våga lätta!
- Jätte svank och sitter inte ordentligt, men detta enbart pga att min rygg gör så fruktansvärt ont!
- Måste våga rida honom lika mycket framåt i höger, som i vänster, blir lite kortare i högervarv.

:)


Filmen från igår

Den kommer, jag lovar!
Men youtube går så fruktansvärt långsamt och jag orkar inte sitta uppe och vänta på att de ska bli klart..
Laddar upp här de första ja gör imorgon - lovar lovar lovar!


Fotografering!

Nu är det dags - uppdatering från datorn, för en gångs skull!

Red Åke idag på banan, blev ett försök till lite lösgörande arbete. Men märktes att han var lite trött och hade lite träningsvärk sedan gårddagens lydnadshoppning. Men han försökte trots allt och med tanke på att ryttarinnan inte är 110% för tillfället så kan jag inte vara så mycket annat än nöjd. Men funderar ändå på att ta ut en massör så han får njuta lite och kolla om han har några spänningar någonstans. Han känns lite stelare i höger just nu, men de är ju hans svåra sida och har alltid varit.. MEN, nu till de roliga! ;D Mammut knäppte lite bilder på oss!

Ber om ursäkt för den väldigt dåliga matchingen , de enda som matchar är jackan och stigbyglarna ;) hihi






Nä nu orkar ja inte ladda upp mer, går så jäkla långsamt!
Men ni fick ett smakprov iallafall :)
(märkte att alla bilder är i samma varv haha men men så kan de bli!)


19 juli 2010

Sitter här med en Bull och försöker vakna till, är helt hysteriskt trött! Vill bara hem och sova och pussa på en söt Gustav! Känns så himla bra, för de känns som vi kommit så mycket närmare varann på senaste tiden :) Menmen nu är de några jobbtimmar kvar, lunchen är färdig äten, nu är de hela fyra timmar innan nästa rast ;p men nu ska ja släppa mobilen, vi hörs ikväll !! Puss

Sitter på jobbet och har frukost nu, är he...

img_0041 (MMS)

Sitter på jobbet och har frukost nu, är helt pajj!! Ber om ursäkt att ja inte uppdaterar som ja lovar, men jobbar ihjäl mig i har faktiskt ett annat lov än bloggen. Så bryr mig inte om ja tappar läsare... Gurkan var iaf huuuuur fin som helst igår :D film kommer när ja kommer hem från jobbet nio! puss


Är det den 16 juli 2010?

Hej på er! Är bara jag, hon ni vet som uppdaterar så otroligt dåligt.. Pinsamt dålig uppdatering på sistone faktiskt, är den här dumma iphonens fel ;) måste nog skaffa fri MMS om ja ska fortsätta mobilblogga! För visst finns de nån sån tjänst? Hur som helst , blir nog en ordentlig uppdatering imorgon från datan me bilder och allt! Sen blir de nog lite film på söndag, tänkte att de va dags för lite uppdatering på den fronten nu, eller vad tycker ni? :) Annars rullar allt på. Går in på sista sommarveckan nu nästa vecka sen är de tillbaka på gamla vanliga schemat. Blandade känslor över de, trivs me mina arbetstider nu, bara träligt att ja jobbar varje helg så ja missar alla tävlingar o grillkvällar me vännerna.. Saknar mina vänner!!!! :( nä nu måste ja sova, börjar åtta imorn o ska cykla så dags att Nanna kudden! Tror att ja lovar en ordentligt uppdatering imorgon! Pusss och gonatt :*

Ute på kvällstur me Lisa o Jossan, mysigt ...

img_0059 (MMS)

Ute på kvällstur me Lisa o Jossan, mysigt men myggigt! Gurkan har varit duktig idag, försökte  dock ha av mig i galoppen, men ja hade ju livlinan så satt kvar ;)


Är hos älsklingen. Ute på berget och badar...

img_0045 (MMS)

Är hos älsklingen. Ute på berget och badar, eller inte jag. Jag tittar på och njuter av solen istället :) Ska dock hem snart och rida Gurkan! Puss på er :*


13 juli 2010

Hej på er! Känner mig riktigt kass som inte uppdaterat nått ordentligt på länge, men ja är så jävla trött numera när ja kommer hem från jobbet. Sommarschemat känns riktigt drygt just nu.. Men bara två veckor kvar! :) tror fick ja kommer sakna mina tider, 6-14 är ju ändå ganska soft trots att de bara är en dag i veckan, dom andra dagarna går ja till 18 hihi hur som helst då flyter de på me Gurra. han har dock fått vila mer än ja tänkt men så kan de va! Lite sur över att ja jobbat varenda jävla tävlingshelg, tänkte försöka byta bort en dag iaf, vill ju komma igång nu när de rullar på så pass bra! Får se om ja lyckas :) nu ska ja se so you thonk you can dance och äta chips o ladda för ny arbetsdag imorgon! Puss på er :*

Idag matchar vi extremt! Hm okej kanske in...

img_0030 (MMS)

Idag matchar vi extremt! Hm okej kanske inte riktigt, men glömde ridskorna hemma så fick bli foppisarna ;) dock de skönaste att rida i sommartid när temperaturen ligger på ca 30 grader ;) hihi förövrigt gick Åke riktigt bra idag! Galoppen börjar sitta nu, blir nog lite bommar imorgon!  Puss på er mina fina läsare :*


Dagens Åke! Riktigt fin idag, pigg o glad...

img_0011 (MMS)

Dagens Åke! Riktigt fin idag, pigg o glad herre! Nya prylarna va toppen, supernöjd! En bra dag helt enkelt.. Btw så älskar gurkan sina nya turkosa stigbyglar ;)


testar om åke hamnar på bloggen eller vart...

img_0002 (MMS)

testar om åke hamnar på bloggen eller vart han tar vägen ;)


10 juli 2010

Okej. Nu behöver ja hjälp från er läsare som har en Iphone och som bloggar.
Hur i helsike lyckas man få bilder i inlägget!?
eller alltså ta en bild o sen typ lägga upp i bloggen o skriva några rader. Massor som gör så juuu!
När ja bloggar kan ja bara få text, de är ju inge kul ju :( Need some help!
hihi


Testbloggar

Testar att blogga från nya mobilen, hoppas de funkar så som ja vill att de ska isåfall kommer detta bli toppen ;)

Falsterbo shopping

Eskadron senskydd, grå 449 kr hos Flädie Ridsport


Kingsland springfield softshell jacka, ljusblå 1199 kr hos Svensk Ridsport


Kingsland linne, ljusrosa 199 kr hos Charlies
Kingsland linne, marinblå 199 kr hos Charlies



Kingsland jessica ridbxor, vita 999 kr hos Charlies


Kingsland keps, marinblå 249 kr hos Skara Ridsport


Swarovski armband, vita/rosa stenar 350 kr hos nån ;p



Treadstone remontträns med mönstersöm, brunt hos Charlies 689 kr



Dyón lädertyglar med gummi på undersidan, bruna 989 kr hos Skara Ridsport


Jin stygbyglar, turkosa 1250 kr hos FreJos


Sporremmar, bruna 45 kr kommer inte ihåg vart ja köpte dom ;p hehe
remmarna, Iphone och transporten har jag ingen bild på men aa ni vet väl redan!



Bild me allt på häst osv kommer ni få se i framtiden, tro mig ;)
Nu är de slut på kontot :D


Falsterbo 2010

Nu är vi hemma!
Eller vi kom hem i onsdagskväll men har inte blivit någon datortid förns nu.
Hoppas ni alla har haft det bra? Det har iallafall jag, trots lite strul och tråkigheter så har denna korta semester varit mycket uppskattad!

Vi började våran resa i söndagsmorse kl 08.30. Jag och min fantastiska vän Klara åkte neråt i landet och hade en lättsam, rolig resa ner. Lite snurriga inne i malmö men annars helt utan problem! Åkte direkt till Falsterbo för att kolla, blev en ganska lugn dag. Vi lyxade med tre rätters middag för 229 kr (!!) på en restaurang i Malmö på kvällen. På måndagen blev det Falsterbo för hela slanten! Shopping, fina hästar, strålande sol och bra sällskap! Kunde knappast blivit bättre! På tisdagen började det inte riktigt som tänkt, bilen startade inte och blev världens jävla krångel! In på lagning och vi fick en lånebil sålänge. Dock var de inge avslappnade under tisdagen då vi skulle åkt hem tisdagkväll eftersom jobb väntade på onsdagen. MEN bilen skulle inte bli kvar förns onsdag lunchtid. Kalas! Var bara och försöka fixa en natt till på hotellet, ringa och krångla lite me jobb och allt men de löste sig ju ganska smidigt, bara typiskt att biljäveln skulle lägga av liksom! Hur som helst, vi passade på att åka till Falsterbo på onsdagen också eftersom vi ändå inte kunde åka förns bilen va klar. Blev shopping och en sista solning innan vi åkt hem mot Norrköping. Var hemma strax före kl 22 på onsdagen, ganska skönt!

Träffade faktiskt tre stycken som läser min blogg, sjukt kul :D Dock så var ja asglömsk och otrevlig och glömde fråga vad ni hette :$ ber verkligen om ursäkt! men kul att ni vågade hälsa :D hoppas ni hade det bra i Falsterbo!

Shopping blev de ju såklart också :)

• Kingsland linne, marinblått
• Kingsland linne, babyrosa
• Kingsland keps, marinblå
• Kingsland softshell jacka, babyblå
• Kingsland ridbyxor, vita
• Swarovski armband, rosa/vita stenar
• Eskadron senskydd, grå
• Dyón lädertyglar, bruna
• Treadstone pullarträns, brunt
• Jin stigbyglar, turkosa
• Sporremmar
• Boj transport
• Iphone



Ja, som sagt, blev en del shopping ;) Men fan vad nöjd jag är med allting! Speciellt stigbyglarna, gaaah så snygga dom är :D Bilder kommer i ett senare inlägg! Lovar också lite mer uppdatering nu när jag har en iphone, kommer bli mycket lättare! Oh va nöjd ja är med allt, vill bara ut och rida och va snygg nu ;) haha

puss o kram tess

3 juli 2010

NU HAR JAG HELA TRE DAGARS SEMESTER!
Fan så skönt ska jag säga er! Lite pissigt att bara få tre dagar, men de är ändå bättre än ingenting. Dessa tre dagar kommer att spenderas tillsammans med Klara nere i Skåne och Falsterbo Horse Show :D

Sjukt taggad jag är. Inte för att det ska festas eller något sånt som förra året men ska bli så otroligt skönt att komma bort. Spendera lite pengar, förhoppningsvis bli lite brun och bara ha det skönt med en av mina absolut bästa vänner. Åker tidigt imorgonbitt och åker hem sent på tisdagkväll. Jobbar 07.00 - 18.00 på onsdag :(

Hur som helst. Under dom här dagarna får Gurkan vila, förtjänar han efter en supervecka! Han har verkligen varit superfin hela veckan! Blir hårt igen sen när vi kommer hem :)

De negativa? Min pojkvän kommer hem imorgonkväll vilket innebär att vi kommer gå om varandra :( Det innerbär också att vi inte kommer ses förns på onsdagkväll! Usch, ni anar inte hur mycket jag saknar honom. Löjligt hur man kan sakna någon så mycket på så kort tid, men han förgyller verkligen min tråkiga vardag! Stor fet puss på min älskade älskling! ♥



2 juli 2010

Underbara Åke!
Gjorde någonting udda idag, eller något som jag inte gjort på länge.
Jag dammade av min dressyrsadel, lindade benen och red dressyr!!
Tro det eller ej ;) Och gissa vad? De gick superbra :D Han var så himla fin!
Galoppen var heeeelt underbar ååh fina gurka, va alltid såhär!!

Ingen film och inga bilder, men någon annan dag. Ville bara berätta hur fin han var :) hihi


Bloggtävling

Jag vill bara vinna denna tävling såå mycket!
Måste ha en ny hjälm snarast haha

Jag är med och tävlar hos Lovisa Munter!



tävlingen hittar du här
http://lovicious.blogg.se/2010/july/julitavlingen.html


Videoklipp

Från träningen igår .
Dammade en hel del så vissa gånger syns de ingenting ;p


1 juli 2010

Efter jobb och hoppträning kände jag för att unna mig någonting.. Var ju trots allt ledig idag (fredag).
Det blev en kväll på trädgårn tillsammans med Martina, Niclas och Victor. Träffade även lite annat folk. Random och mycket trevligt! Älskar sommarkvällar på trädgårn :)






dock saknar jag min älskade pojkvän otäckt mycket :( ♥


1 juli 2010

Behöver väl inte upprepa mig om varför det är lite dålig uppdatering nu förtiden, eller? (säger bara, sommarschema!). It kills me!

Hur som helst, jobb 07.30 - 18.00 idag, superskön dag. Mina arbetskamrater (vissa) är underbara :) Direkt efter jobbet blev det hoppträning på Fursta Gård för Björn. Gick mycket bra! Gustav är ju väldigt annorlunda att rida i grupp och att rida ensam. Han blir mycket mera på i grupp och blir lite mer fokuserad på alla andra hästar än på sig själv, också det som har varit ett av våra stora problem på tävlingar, framridningen.

Men idag tyckte jag att han skötte sig bra faktiskt! Började med att hoppa hästarna på volt för att fokusera på yttersidan och ha koll på vart vi har alla fyra ben. Sjukt svårt och jobbig med en häst som är lite på, men vi klarade av det helt okej ändå tyckte jag. Märks direkt dock när min yttersida slarvar ;)

Övergick sedan till att rida hästen på rak linje och ha koll på galoppen och avstånden. Trav in på en 5½ ungefär sedan 5 lite längre eller 6 lite kortare galoppsprång till en oxer. Svårt men nyttigt! Märks även här när jag blir lite för noggran och hård i handen att han lättar med en gång.

Avslutade med att sätta ihop det till en bana. Där vi skulle ha koll på den raka linjen samt yttersidan. Jag är nöjd! Han är jättefin att rida när han slappnar av och bara galopperar på. Får lite pet ibland men de märkt tydligt att när han petar är han för hög i nacken eller för uppåt med benen. Något vi jobbar vidare på, jag är iallafall nöjd :)

Nu är det två veckor tills nästa träning så nu har vi fått lite läxa att träna på :) Film kommer senare när den laddat klart!



puss tess