svensk sommar

Ny dag, ny vecka. Förra veckan var en bra vecka, denna dag på den nya veckan har börjat med spöregn, är det ett tecken för en dålig vecka? Nae, tecknet för att det kommer bli en dålig vecka är för att den börjar med ett tandläkarbesök idag kl 16.00.. jag är som vanligt alltid lika rädd! Fast de ska bli skönt denna gång, har haft så ont i munnen sen Sunny nockade till mig + att den tand gick av så jag hoppas dom kan fixa de nu så jag slipper ha aj aj i munnen.

Annars då? Livet rullar glatt på :-) I'm happy för en gångs skull, de känns toppen! Peia är mysigast som alltid och jag tror att jag äntligen har hittat rätt hingst nu, men blir så osäker vill ju inte ha en bamsing till hihi, får hoppas att de blir som vi tänkt oss nu! Sunny då, hon är lika fin som vanligt, red henne i ridhuset idag, mycket galopparbete. Hon behöver stärka sig lite mer. Nu går hon i en jämn fin form i galoppen men tappar bakbenen och orkar inte riktigt korta sig men idag tyckte jag att hon gick riktigt bra i vänster varvet! Nu blir det lite lugnt arbete imorgon i skogen sen hoppträning på onsdag, ska se om jag kan få någon att fota eller filma då också (?!) Nästa tisdag är det dags att åka iväg igen troligtvis då  :-)


Nu ska jag leva livet ett litet tag innan tandläkaren, vi kanske hörs imorgon! Puss på er <3

Bjuder på lite bilder från smedby gårds tävlingen igår,
Issa och Newi som vann deras tävlingsdebut på 67% (?) GRATTIS! :-D


blev lite sugen på att fotojobba nu .. hm ..

little star

Tävlingsdebuten avklarad och lillstjärnan får stanna ett tag till för vidare utveckling och tävling!  :'-) Hon är helt fantastisk, hennes nya ägare kommer ha en underbar tid tillsammans med henne..


Gick runt 70cm clear round med ett nedslag på sista hindret!! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=w_Et6dL0Gq4

inget speciellt nytt..

Förlåt att jag inte har uppdaterat på länge..
Men jag var i Arkösund hela förra helgen och firade midsommar tillsammans med Tessan, Linda, Kimmie och Yvette. Det var superduper trevligt trots att vi blev lite besvikna under vissa perioder. Sen har jag vart i och jobbat också 07.00-16.00 tillsammans med Tessan, Kimmie, Erik och Anita. Erik den lilla skurken som lämnat oss och flyttat till Norge, fy dig! Sen har det varit fullt upp med körkortet, pluggar som en gris till teorin nu. Hästarna har varit 90% av min tid! Hårdträning med Sunny nu eftersom det snart är dags för försäljning. Hon har gått från 0 till 60 på mindre än en vecka, är så nöjd med henne! Hon gör sin debut på tävlingsbanan imorgon också, håll tummarna för mig och min bockande ponny! Peisan som vi nu har fått besked om.. Hon har dragit på sig en ordentlig sträckning eller stukning så hon har fått en liten blödning i benen som vandrat lite upp och ner. Hon ska nu vila i 10 veckor därefter återbesök igen för att se om de har blivit bättre.. Så vila vila vila!!


Orkar inte skriva mer nu, inga som läser iallafall! haha bjuder på lite bilder.. (fullt me nya bilder på pixbox..)
         

Studentfotografering

Älskade underbara små hästar jag har!
Studentfotografering idag på förmiddagen. Det var meningen att Peia skulle vara "målet" i det hela men hon var så himla jobbig *morr på henne* så vi övergick till Sunny efter ett tag som var bra mycket lugnare! Dock har mina små tottosar ett problem med att inte vilja ha öronen framåt på bilder *suck*

Red även lite lätt dressyr på Sunny banan efter fotograferingen. Hon gick superbra idag tycker jag! Har köpt Emelies sadel nu också så har en ordentlig sadel som passar, underbart. Jobbade mycket trav, kickar, bockningar och stegringar i ett fortfarande så ja gramanen var på! haha den räddade faktiskt mig skapligt ordentligt idag.. Dock behövdes den ju aldrig användas i självaste arbetet, underbara Sunny <33 Kärlek till henne, galoppen var dessutom ritkigt rund och fin idag! TACK, äntligen!!

MASSA BILDER!! (dock kommer de fler under veckan osv, vart över 300 bilder idag!) 
Foto: Emelie Persson
www.efoto.info.se

         

som sagt, de kommer fler bilder, håll utkik på pixbox!

someday, somehow

Sorry, det blev inget filmande idag heller. Pappa hade inte tid, så jag passade på att rida ut i skogen på sunnybunny tillsammans med carro och alexandra :-) Men det var trevligt det faktiskt, Sunny behövde det om inte annat, hon har blivit så lat och oförsiktig om sina fötter så nu ska hon ut i skogen varannan dag och lyfta lite på fötterna hade jag tänkt. Innan vi red ut i skogen mjukade jag upp henne lite i paddocken, sjukt fin är hon! Kommer åt henne helt annorlunda med dressyrsadeln, så det känns toppen. I skogen åkte dock gramanen på, mycket för att hon har börjat stå på bakbenen och hon är lite för busig fortfarande, så det är faktiskt mest en säkerhetsgrej, jag vet ju hur jag ska använda den och jag lovar, jag förbrukar den inte (för er gramanhatare!) Imorgon blir det en tur till Avantia innan stallet. Ska inhandla nya boots, en ny graman och handskar tänkte jag. Ska kolla på vinröda och ljusgula benlindor också ( för alexx, jag har inte fått dom du skulle fixa än ;-p ) om någon är sugen på att följa med ut till stallet och fota någon dag är det bara att hojta till! :-)

Inget nytt besked om Peia än förresten, går fortfarande ovetande. Igentligen är det väl lika bra det. Älskar henne mest av allt, vill bara hoppa upp på henne och rida iväg, älskade underbara pollehäst! Anyhow.. Ska sluta babbla nu och fortsätta plugga till de där jävla körkortet *suck*


GRATTIS JENNIE TILL KÖRKORTET :-D bäst är du!  <3

photooo

Jag funderar på att tjata med mig pappsen ut till stallet så han kan fota/filma när jag rider Sunny :-) hm.. är det någon förresten som är på ut till stallet någon dag i veckan nu och fota thihi EMELIE, när ska vi studentfotografera? Måste skicka ut mina tackkort snart... :-)

And I'm so glad that your mine

Låång härlig dag i stallet med dom bästaste Tessan och Linda <3 Kom dit strax efter kl 12 och kom hem nu för typ 30min sen, alltså vid 19.30 skapligt helt enkelt! Gjort allt och ingenting i stallet, kändes mest som vi satt ute och snackade och åt bullar, tills klockan blev 16 då åkte vi in till Mc Donalds och käkade "lunch", bra korkade? Jajjebjörn!! Sjukt kul har iallafall jag haft idag och jag vill verkligen göra de här igen, jag är glad i erat sällskap. Under ridningen vart det lite hästbyte efter ett tag då det gick sådär att rida Sunny med en skaplig baksmälla. Så min älskade Tessan fick hoppa upp och jag vart så glad över att se att Sunny faktiskt accepterade Tessan, jag menar hon har ju bara haft mig på ryggen innan så vart sjukligt glad älskade lilla häst <3 Sen att hon gick helt super så vart jag ju bara ännu gladare, äntligen! Jag fick hoppa upp på Lilleman, jäääklar vilken häst! :-D En sån häst ska jag ha en gång i mitt liv haha nu måste ja snart lämna ifrån mig SunnyBunny.. Alltid typiskt när de börjar gå bra.. menmen :-)

   


Igår då? Kortfattat, vi var i Smedby och kollade på Sverige - Spanien surt att vi förlorade men hey, troligtvis Holland sen och då är vi ju borta för länge sen så de spelar ju ingen roll. Vi hade iallafall sjukt trevligt (av de lilla jag minns). Även denna kväll tillbringades med Tessan och Linda, tack flickor! Sen slutade den kanske inte så jättebra, men jag står för mina misstag.. Och förlåt pappsen för att de blev lite sent, jag lovar att det inte ska hända igen!! <3


Jag börjar känna lycka i mitt liv igen :-D Det känns så underbart! Sunny börjar släppa efter nu och bli riktigt trevlig i ridningen, jag har börjat umgås med mina saknade vänner mer och mer! Det som kan vara lite sådär just nu är väl allt de här med Peia, men jag vägrar ge upp! Sen är väl inte kärleken den bästa, men jag är ung & vacker så de kommer ;-)

tjockis bullar

Lovar att jag ska uppdatera bloggen med ett riktigt jobbigt långt inlägg när jag kommer hem från stallet, men nu tänker jag bara bjuda på lite bilder på mina älskade tjockisar :-D thihi bantning nästaaa !

  

btw, jag vill blinga min hjälm..

Såhär, med mina initialer "TK" o sen massa bling! Men saken är ju den att jag har ju inte ens en GPA Speed Air hjälm, så jag kan ju inte blinga den sådär har jag kommit på.. smart! Meeen sen kom jag ju på att jag har en asgammal ATH hjälm (typ ser ut som en superfejkad GPA) som jag kan blinga bara på slingan i fram med mina fina "TK", visst vore de snyggt? :-D jajjebjörn, de får fan bli nästa projekt alltså ..

Losing you is like livin in a world with no air

Jag vill ha ett besked och jag vill ha ett nu! Orkar fan inte vara depp längre!


Jag behöver tänka på någonting annat.. Sitter här och lyssnar på Sirusho - Qele Qele och tänker tillbaka på Studentveckan och underbara SpTu3 :'-) Hur fan ska vardagen se ut utan er i höst? Usch, även fast vi hade våra dagar och idiotiska stunder så saknar jag er och kommer antagligen sakna er ännu mer desto mer tiden går.. Studentveckan med (några av er) var helt oförglömlig och fantastisk. Turerna i Lejlas bil med Qele Qele på högsta ljudnivå, fyllekäk på Mc Donalds, shottarna på Otten.. Minnena är många. Nu blev jag nästan ännu mer depp fast ändå glad på något sett, ni har gett mig så mycket! Jag hoppas verkligen, och då menar jag det, att vi ses någongång igen!
Kärlek till er Samhällsprogramet-Tursim 2005-2008 Kungsgårdsgymnasiet, Norrköping..

         


Jordin Sparks feat Chris Brown - No Air

If I should die before I wake
It's cause you took my breath away
Losing you is like livin in a world with no air
But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe
Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air


girl you my all

En dag utan besked. Jag kan inte koncentrera mig på något annat. Jag vill bara ha ett svar nu! Att bara se dig gå där och vara ovetande om framtiden svider.. Jag vill veta om jag någonstin kommer få uppleva allt de där igen. Du har inget val, du måste bli bra and thats it!! Jag borde be om förlåtelse till alla, speciellt dig, jag vet att jag hamnar i en bubbla, jag kan inte råför det, jag är inte lycklig nu så jag tänker inte ge dig ett jävla fejksmile, glöm det. Tills jag vet hur allting kommer bli kommer jag vara såhär, du får acceptera de helt enkelt.. Jag vill bara ha en tröst för tillfället, någon som kan hålla om mig och säga att allting kommer lösa sig.. För de måste lösa sig! Snälla, jag orkar inte mer nu..


Jag saknar det så mycket att ögonen svider .. Tänk om vi aldrig får uppleva det igen? :'(
     
Ooh girl
I don't want nobody else
Without you theres no one left and
You're like Jordans on Saturday
I gotta have you and I can not wait now
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all
Cassiopeia

min ängel, stanna kvar

Tung dag, nu väntar en tung oroande vecka istället ..
Hämtade min älskade lilla silver älg idag från kliniken i Mälardalen. Prover är tagna, rönkten och undersökningar är gjorda, nu återstår det bara resultat och förhoppningvis possitiva sådana. Jag går runt med en klump i magen, vad gör jag om jag måste lämna dig? Snälla älskade lilla underbara häst låt det vara bra nu, snälla!


Du är min ängel vännen, flyg inte din väg än, lämna mig inte ensam..
Jag är rädd för att bli lämnad ensam kvar..





Det är så fel tidpunkt, mitt liv börjar långsamt att rasa åt fel håll, jag behöver en vändning snarast. Hur mycket ork finns det hos en människa? Jag vill så mycket och jag vill ha dig, förlåt ..
Jag lovade dig så mycket..

Studenten är över & bloggen funkar..

ÄNTLIGEN funkar min käraste lilla blogg igen! :-D
Det är faktiskt så att det inte är jag som har varit slarvig eller någonting sånt, utan bloggen har helt enkelt inte funkat. Det har hänt en hel del sedan förra inlägget, jag har ju för det första TAGIT STUDENTEEEN!! Fy fan vad jag är bra! Ville bara tacka alla underbara vänner (och övrigt folk) som gjort min studentvecka helt oförglömlig, tacktacktack! Nu har jag dock bestämt mig för att dra ner på spriten, ordentligt, för jag har gjort bort mig lite, tyvärr. Tack även alla som kom på min studentfest och tack för presenterna, sms'en,  TACK FÖR ALLT helt enkelt <3


Hästarna går bra. Sunny är inne i en liten trotsperiod nu när allting bara är skitjobbigt och skittråkigt! Men jag ger mig inte och smeker henne lite medhårs så funkar det någelunda. Hon är från och med nu inhoppad dessutom! Helt utan problem och tvekan skuttade hon över krysset fler gånger om. Ett x-antal bocksprång både innan och efter av ren glädje, underbara lilla häst! Nu är det bara fortsätta med konditionsarbetet och galoppen sen blir det snart tävlingsdebut!

Har kört upp min älskade underbaraste Peia till mälarkliniken idag också. Imorgon ska hon magnetrönktas eller magnetundersökas som det så fint heter. Håll tummarna för att dom hittar felet på henne nu, saknar att rida och träna med henne så in i helvete! Det märks även en förändring på henne nu när hon inte får röra på sig, hon blir grinigare, bråkigare, surare i boxen och tappar glöden mer och mer, dessutom går hon bara upp i vikt.. Så snälla bli bra nu!


Kärleken då? Jodu.. Just nu har jag strulat till det så in i helvete att jag bara vill gå och gömma mig någonstans. Jag har några eller iallafall någon att be rejält om ursäkt till. Jag borde ångra mig men saken är den att jag inte gör de.. Är det fel? Som jag sa till mamma så är jag ju trots allt singel o får igentligen göra precis vad jag vill, fast visst, jag borde kanske tänka efter innan ifall det är så att jag sårar någon.. Ska prata med " j " på söndag och be om ursäkt, förlåt !