sjuk

Usch. Idag är jag trött, illamående och bara såå sjuk! Sov endast 4 timmar inatt också, känner mig verkligen pissig idag, BääÄ. Men var bara att kliva upp imorse när klockan ringde, hade möte i Norsholm med Anette och Tessie angående helgen och finalen av Bus cup. Det gick bra, men alla tre satt och gäspade konstant, alla var nog lite slitna idag! 
 
Skulle ju ha tävlat idag, kollade resultaten nyss. Måste ha varit en väldigt svår bana, eller? Två nollor i clear rounden och inte en enda i 1m, måste ju vara ett tecken på att banan var för svår? För många av ryttarna som startade har ju varit med tidigar eller vad man ska säga med mycket bra resultat! Menmen, alla kan vi ha dåliga dagar. Var kul att se att Hot Stuff gått bra iallafall, Sofia måste vara stolt. Så tråkigt att jag inte kunde ta henne, hade varit så kul. Menmen. Får sattsa på min älskade lilla ängel i stället! Blir ju tyvärr ingen tävling nästa helg heller, suck suck. Nope, nästa tävling blir i oktober. Ska boka besiktning i veckan också..


Nä, nu har jag inte tid att blogga. Måste ut till hästarna. Sen ska jag lägga mig framför TVn med en chipspåse i famnen och kolla på hål i väggen!  puss på er

Kommentarer
Postat av: m

banan va för svår för att va lokalt, men den va väldigt rolig! och maxtiden va sjukt kort :S o så måste jag säga att hindrena va lite maxade för o va lokalt tycker jag! men inte för de gjorde mig något (:

2008-09-21 @ 16:16:14
URL: http://melindaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback