2 juli

Utbränd .

Det skulle man iallafall kunna tro att jag är. Jag känner mig helt död, konstant. Jag behöver semester och det är nu! Men nu är det faktiskt bara 9 dagar kvar sen ligger vi där nere på den varma, skånska stranden och bara njuter, Falsterbo here we come! Någon av er, mina bloggläsare, som ska till Falsterbo förresten? :) Jag har redan börjat med min packlista! haha är livrädd att jag ska glömma någonting haha galet! Inköpslistan är också skriven ;)

Jobbat idag igen, segt som tusan dock trevligt sällskap av Becca :) Vad vore ett jobb utan bra arbetskamrater?! Dock måste jag sluta shoppa nu haha, lönen tar slut lika fort som jag får den, men sån är jag! Måste dock ta en sväng till Kings imorgon, kan fasiken inte vänta till Falsterbo med vissa saker.. Samantha by the way funkar så bra nu! Har kommit på hur jag ska rida henne utan att fastna i handen för mycket och hon verkar trivas med min ridstil, det rullar iallafall på ridmässigt :) Sjukt peppad inför höstens härligheter, kollat på tävlingsterminen men vågar inte planera för mycket eftersom jag inte vet hur länge hon får stanna.. Men i helgen blir det tävling iallafall, UTAN stilbedömning ;D



I övrigt känner jag mig lite snurrig.. Vet inte riktigt vad jag vill. Men det löser sig nog så småningom! Tycker om min Marcus, de är ja säker på iallafall :) Något mer jag är säker på just nu är, läggdags!



puss tess

Kommentarer
Postat av: jennie

just nu är här varmt så man knappt kan andas.. den saken är säker iaf. du får jue inte bränna ut dig ännu, vänta ett tag om du nu måste bli utbränd ;) och sist men inte minst så är ni så söta tillsammans, men det har jag säkert sagt förrut :)<3

2009-07-03 @ 00:18:05
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: Emelie Persson

Du vet väll om att alla är avskedade på Kings och att de bara kommer ha öppet nån dag i veckna framöver?

2009-07-03 @ 08:57:31
URL: http://www.emeliepersson.se
Postat av: cissi

jag ska till falsterbo :)

2009-07-03 @ 10:36:12
URL: http://www.hagensbonnie.se
Postat av: Rebecca

Ska självklart till Falsterbo, årets höjdpunkt. Kom gärna förbi våran monter - Stallmix. Hinder och tillbehör och smycken :)

2009-07-03 @ 11:49:20
Postat av: Becca

ja ett arbete utan bra arbetskamrater är nog inget att hänga i granen:-)



2009-07-03 @ 18:10:56
URL: http://beccalundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback