22 juli 2009

Falsterboveckan 2009 .

Vilken vecka det varit, herregud! Kommer aldrig kunna berätta allting som hänt utan får försöka dra allting kortfattat. Och för dom andra tjejornas skull så är de så att de som händer i Falsterbo, stannar i Falsterbo så att säga. Började bilresan på söndagen tillsammans med Melinda, Johanna, Hannah och Ellinor. Gjorde några stopp på vägen, roligaste stoppet blev lunchstoppet när Elli slänger ur sig alla dessa korkade kommentarer under fem minuter;
1. "kebabtallrik.. undra vad de är på en sån?"
2. "kall sås.. vad får man då?"
3. "chicken nuggets.. de måste va kyckling va?"
Fy fan så vi skrattade, första tanken var ungefär denna vecka kommer bli sjuuuk haha och så sant som de är sagt så blev det så också! Bilresan ner gick iallafall bra och så långt så var ju faktiskt bilen hel också! Väl framme i Falsterbo (efter lite felkörning inne i Malmö) så var det dags att resa tält, båda våra tält var trasiga, bra jobbat? Fest blev det iallafall under söndagskvällen!

måndagen var jag och Melinda hurtiga och var inne på Showen och kollade på de 5åriga hopphästarna, tänk att ja skulle ridit där me min vackra! Är fan sjukt när man tänker på de.. Fumlade runt där inne ett tag innan solen tog död på oss och det blev fest vid tältet istället. Eller nja, på stranden och F52:an mer ;)

Tisdagen.. Fan gjorde vi då? Jo, juste vi var inne på showen igen, allihopa faktiskt! Kollade 5åringarnas andra kval, Micke var första dubbelnollan, tjohooo!! Blev lite shopping också, såklart. Sedan blev det en sväng in till Malmö och köpa nytt tält och sen fyllde ju faktiskt Alma 20 år så hon fick åka in och debutera på systemet också ;) (visst var de på tisdagen tjejer?) haha minnet bra men kort!

Onsdagen.. Alltså ja kommer verkligen inte ihåg vad vi gjorde.. Festa antar ja? Eller så var de denna dag ja låg me feber i tältet och sov? Nae, var de inte onsdagen vi firade Mange snoppmuskel för hans seger i hovslagargrejen?! :D

Torsdag.. Hannahs 18års dag! Firades med lyxmat på restaurang och dum kommentar från Melinda som löd "asså.. kan man få en orgasm?" hahahaha sjukaste! Sedan blev de tårta utanför tältet och strandbaden med Alexandra, Jacob och självklart HG på kvällen! Grymt rolig kväll, helt fantastiskt, ja älskar strandbaden!

Fredagen.. Showen? Eller? Minns inte. Vet iallafall att vi var på gamla strandbaden aka cirkustältet på kvällen, jag, Alexandra och Jacob! Riktigt roligt även denna gång, mer behöver ja inte säga!

Lördagen var det showen heeela dagen med massa shopping, mat och avtackning av Briar *snyft*. Tjejornas sista festkväll som började helt underbart roligt med sjukt bra sällskap och som sedan slutade i katastrof med vakter och poliser utanför vårat tält var 10e minut under en timme.. Att folk inte kan inse när dom ska sluta!!! Förstörde våran sista natt i Falsterbo, mindre roligt..

Söndagen, massaa packning och äntligen hemresa! Aldrig längtat hem så mycket tror ja haha


Detta var då den korta sammanfattningen! :D Nu till min shopping som inte alls gick som planerat *oops* Fick med mig följande hem (ber om ursäkt för dom kassa mobilbilderna, kan fixa bättre bilder så småningom):


Veredus Young Jump bakbensskydd, 599 kr


John Whitaker lädergrimma med fancybrodyr, 299 kr


Flätat specialbeställt pannband, 150 kr


Mias fleecelindor, ljusgula 2-pack, 80 kr


Domani flugtäcke, 199 kr


OS pannband med swarovski stenar i guld, 808 kr


Anna Scarpati öronhuva & schabrak, 1198 kr

Blev inget lädergrimskaft för dom var slut på lördagen. CWD bröstan hängde ja undan men hämtade aldrig ut den då de kändes onödigt eftersom ja inte börjat hoppa Gustav än. Allt annat ja skulle köpt blev ja för snål me att köpa helt enkelt ;)



Dagarna jag varit hemma nu då? Mötte upp världens finaste pojkvän i söndagskväll, som ja saknat honom! Han bjöd på mat och bio i måndagskväll sen har jag vart dundersjuk! Blev förkyld på lördagen innan vi åkte till FHS och sen dess har ja varit hel kass.. Är inte bättre än, snarare sämre, sjukt tråkigt! Menmen, har börjat jogga igång Sami nu, finafina hästen! Och imorgon vet ja troligtvis om ja kan behålla henne eller ej :D Gustav min fina fina nya pollepojke går och äter upp sig lite till innan vi börjar :) Och nu orkar ja inte skriva mer! haha får se om ja orkar mer imorn, nu ska ja lägga mig i sängen, sova och BLI FRISK!

pussss tess

Kommentarer
Postat av: Carro

Låter som om ni hade kul i alla fall :) Ses snart?

2009-07-22 @ 22:59:26
URL: http://http:/carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: klara

Kul att ni hade det bra :D

2009-07-23 @ 11:15:37
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sjuk vecka för de flesta som va där, men ruulit va de :) Trevlit att se dey

2009-07-23 @ 11:42:48
URL: http://www.emeliepersson.se
Postat av: Jennie

aa, det var det på onsdagen ;) för det var då jag kom ner och vi var på stranden lite ;p haha, bra minne ;)

2009-07-23 @ 17:05:21
URL: http://ccarlijo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback