5 november 2009

Fy fan vilket jävla regnväder det varit idag, helt galet! Vad hände med snön?! Jag hatar lera! Gustav den lilla skitkorven fick nya skor idag, han var inte riktigt på humör dock. Stackars Lasse fick kämpa som tusan, men tillslut var dom på, dom nya dojjorna. Red upp till VRF och red igenom honom idag, mycket galopparbete. Var lika tokig idag som på träningen i tisdags. Hade benen mest i luften och ville inte alls samarbeta. Fick dock till en ganska trevlig trav och ett väldigt bra galoppombyte på slutet och det kändes bra, resten av passet kändes åt helvete och jag ville bara skita i de.. Dessutom var han en riktig jävul att rida hem i spöregnet *morr morr*

Min älskade lilla Samantha fick stå idag. Hade tänkt att skritta henne 20min idag men spöregnet gjorde att jag sa nej till mig själv. Hon fick sig en ordentligt borstning istället. Får se om vädret är bra imorgon om jag hinner med en tur på henne då. Saknar att rida min fina prinsessa ju..


På lördag ska G gå på banhoppningsträning två klasser och sen måndagen den 16e ska han till Sharpman och prova sadel. Sen blir det nog vintervila för mannen. Tror både han och jag behöver de..

Usch, jag känner mig så äckligt omotiverad just nu, vet inte hur mycket mer jag orkar med innan jag lägger allting på hyllan och bara skiter i allt! Jag vet vad jag vill, men jag vet inte om jag orkar och vågar sattsa på de. Fy fan (förlåt att ja svär) va lätt allting hade varit om jag bara hade fått ha kvar min Peis.. Helvete också!!!!

tess


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! filmen hakar sig efter typ 50sek! mvh maria

2009-11-05 @ 19:57:37
Postat av: Johanna

Ge inte upp !!!!

han kommer bli kanon bra när han blir mera rutinerad o får mera ork o muskler. han gör ju framsteg på löshoppningen helt klart tycker jag iaf =) han e fortfarande lite bebis så när han vuxit till sig ska du se att allt kommer flyta på o ge resultat.

2009-11-05 @ 20:29:07
Postat av: Anonym

kämpa på! förstår att du saknar henne, hon var himla fin.. men det var ju tack vare allt jobb du lagt ner på henne. förstår att de känns tungt o "börja om" igen men det här kan också bli bra! han är fin!

2009-11-05 @ 20:44:54
Postat av: Astrid

SV:tack!!

2009-11-05 @ 20:50:46
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Anonym

maria, starta om den några gånger så funkar den :)

2009-11-05 @ 21:46:57
Postat av: elin

håller med om att han behöver vila.. det har hänt mycket i hans huvud sen du köpte honom!! =) han behöver nog smälta lite för att kunna ta in ny info..om du oxå är lite "off" nu så blir det ju inge bra av det hela.. lycka till!

2009-11-05 @ 22:03:33
Postat av: Pernilla

Tror som de andra att det kommer bli bra, ta det lungt bara :) Tålamod.



Undrar en liten sak, frågade Emelie Mäntynen detsamma och skulle gärna vilja ha svar från fler hästägare, dock vet jag typ inga andra med blogg förutom du och emelie :P

Det jag undrar är vem som betalar allt med ditt hästeri? Inköp av häst, stallhyra, skoning, försäkring, träningar/tävlingar, utrustning o.s.v? Vem betalar?



Vore kul med ett svar :) Tycker det är himla intressant faktiskt!

Tack

2009-11-06 @ 13:10:32
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: jannica

Bit ihop tjejen! Det kommer att lösa sig , låt han vila ocj mys lite av att det är jul snart så ska du se att han har smällt lite av allt det nya. känner igen detta från mina unghästar. kramizar

2009-11-06 @ 17:30:34
Postat av: Lina

Jätte fin blogg :)

2009-11-07 @ 10:38:18
URL: http://aandoraa.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Men Tess, saknar dina uppdateringar! :D Min favoritblogg ju!

2009-11-08 @ 10:49:26
Postat av: Martina , Nicolai

hejsan gumman :)

Allt bra ?

jag tycker du är en super hjälte och tar riktigt underbart bra hand om dina hästar. tro inget annat. jag vet vad du går igenom när hästarna är dåliga och försvinner. inte exakt på dina känslor men lite däromkring..

Ska hälsa ifrån min mamma som ofta frågar hur de går för dig, att hon tycker du är super duktig och en riktigt stjärna som försöker och står på dig.

Du är bra gumman. hoppas vi ses snart.

de är för länge till de är falsterbo igen :)

puss och kram

2009-11-08 @ 15:36:55

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback