14 oktober 2009

Det är fasiken vinter ute nu! Jag vet inte hur jag ska överleva när snön kommer.. Jag har redan dragit på mig vinterjacka, mössa, vantar, halsduk och långfillingar, hur ska jag överleva när det då blir riktigt kallt!? Kan man undra..

Hur som helst, var uppe i ridhuset med Gustav idag. Jobbade honom över bommar med 1,10m emellan varje bom, 20m till nästa bomserie med 1,25m varje bom. Superlätt övning för att träna gas och broms. Lyssnade rikigt bra idag och var riktigt trevlig i formen för en gångs skull, kul. Hade även ett litet räcke på 60cm med travbom framför (2,5m), hoppade upp sig riktigt bra, börjat fatta de där nu, duktig kille.

Samantha red jag hemma på banan, blev för lat att rida upp till ridhuset med henne också hihi. Tränade övergångar och galoppfattningar till helgen. Det är ganska sjukt, vi ska rida LC:2 och LB:2, och jag tycker fasiken LC:2 programet är svårare än LB, massa övergångar på relaterade linjer och bara runt, runt, runt. Tror inte vi kommer få så bra procent i de programet, men vi är ju bara med för övningens skull. Något program som jag annars gillar är LA:1, de enda "jobbiga" där är den förvända galoppen halvt igenom.. Hur som helst, tillbaka till Sami. Hon var fin, spänd och pigg men fin. Ska jobba igenom henne ordentligt imorgon och kanske rida igenom något program så de sitter..

Saknar min fina ♥

puss tess


Kommentarer
Postat av: klara

vad duktiga ni är! det är verkligen super kallt ute nu. skulle du till smedby i helgen? :) ska ni vara med på kombinations tävlingen på vrf?

2009-10-14 @ 19:17:48
Postat av: :)

vart står du med hästarna?

2009-10-14 @ 19:36:23
Postat av: Jennie

LB är mycket lättare än LC! Till och med LA är lättare än LC, tycker jag.

2009-10-14 @ 20:26:12
URL: http://itisnowornever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback