15 oktober 2009

Jag bara hatar att skrapa rutorna på bilen tidigt på morgonen, hatar! Stallet gick otroligt segt idag, har inte en aning om varför. Förkyldningen kanske smyger sig tillbaka? Hur som helst, red Samantha i ridhuset idag igen, kämpar som en galning med dessa jäkla övergångar! Red även igenom LC:2 programet i slutet av passet och jag får panik, de är för krångligt och allt som är i de programet är allt som jag och Sami har svårt med. Inridningen är toppen utan halten för då hinner jag hitta rytmen, men sen de första som sker är en övergång från arbetstrav till arbetsskritt på diagonalen! Man kan säga att man gör som ett enkelt byte fast från trav till skritt istället för från galopp till skritt. De bara går inte, Sami bara tacktar och jag tappar allt vad rytm kallas, BlääÄ! Resten går väl okej fram till galoppen och snett igenom mellangalopp och sedan mitt på banhelvetet mitt i diagonalen så ska man bryta av till trav, jo men tjena va! haha katastrooof! Aja, får rida LC:2an som ett träningsprogram på lördag, försöka rida på så mycket känsla jag kan och försöka sätta allt de där som vi faktiskt är bra på, galoppfattningar, mellantrav och halt ;) hihi sen ska vi rida LB:2 efter de och det programet kan jag inte så blir att plugga på de i natt och se om jag hinner rida igenom de imorgon..

Gustav mannen fick vila idag. Jag tappade både ork och tålamodet efter att ha ridit Sami och då är de bara dumt att sätta sig upp på en känslig Gustav och kanske förstöra något. Hoppas på att hinna rida igenom honom imorgon, kanske hoppa lite om pappa har tid. På måndag ska busen till tandläkaren, äntligen!


Imorgon får vi se om jag hinner med någon uppdatering. Ska åka till Linköping och vara ledare för ett ungdomsläger för ridande ungdomar hihi, stackars ungdomar så får mig som ledare! Ska jobba eftermiddag/kvällspasset iallafall 16-23 så blir stallet på förmiddagen. Så blir de ingen uppdatering imorgon kanske ni förstår varför :)

 

puss tess


Kommentarer
Postat av: Emelie Persson

Söta billy :)

2009-10-15 @ 18:24:51
URL: http://equilis.blogg.se/
Postat av: Petra

Vart ska du tävla på lördag?

2009-10-15 @ 21:33:30
Postat av: Petra

Vart ska du tävla på lördag?

2009-10-15 @ 21:34:22
Postat av: Kristin

Psst, det är inte mellgalopp i LC:2an, bara arbetsgalopp ;)

2009-10-15 @ 22:34:42
Postat av: Tessan

Tack :) De är Sabina som har gjort den, så himla duktig. Älskarn ! :)

2009-10-16 @ 10:39:37
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Du kommer väl filma som vanligt så vi får se? :D

2009-10-16 @ 12:59:21

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback