9 september 2009

090909 - läskigt !

Dubbla inlägg idag, de ni! Ska iväg till Marcus ikväll så passar på att blogga extra mycket nu eftersom det inte blir någonting sen hihi Stallet på förmiddagen idag. Samantha fick gå 20min i pessoaselen, som alltid efter hoppträning. Hon var riktigt fin idag, extra kul var det att Pia kom förbi medans jag höll på och tyckte att hon börjat bli riktigt fin i kroppen nu, alltid kul att höra! :D Blev superglad över de och de känns verkligen som att de börjar gå åt rätt håll! Ännu bättre blir det när jag stallar in nu på fredag så jag kan hålla ordentlig koll på hur mycket hon äter och lägga upp träningen ordentligt, älskade Sami!
Red ut på Gustav idag, själva för första gången! Han var lite rädd för saker och ting men var ändå ganska fram för skänkeln idag! Travade och galpperade på stigarna och han kändes faktiskt possitiv och lite pigg, matoljan kanske hjälpte lite iallafall? Nu ska jag iallafall fortsätta träna honom såhär, skogsridning och galopp på stubbåkern, iallafall en-två veckor framöver sen hoppas ja att jag ska kunna ställa lite krav på honom :)


Hur som helst, för typ en månad sedan lovade jag er bild på sängen jag fick av mamma och pappa i förtidig födelsedags present, men har helt glömt bort de! Så idag tog jag ett kort faktiskt, passade på att fota hela mitt lilla rum, så tänkte att ni skulle få se hur jag bor! ;) hihi

sängen, sett från början av rummet

sängen & rosetterna sett från fönstersidan

såhär ser de ut från dörren

från sängen

från sängen

från sängen


Såg ju nu att ja glömt ta kort på prisskåpet, men de får ni klara er utan. Kanske kommer bild i framtiden hihi Men såhär bor jag, rummet är igentligen ganska stort men blir litet då jag har sjuuukt mycket saker! Men, jag längtar efter att få flytta, ha sin egna lilla lya hihi den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!!

puss tess


Kommentarer
Postat av: Jennie

för att jag har varit där ;) hihi och fina teddie fick komma med på ett hörn oxå :)

2009-09-09 @ 19:28:24
URL: http://itisnowornever.blogg.se/
Postat av: alexx

sjukt fint du har fått i ditt rum nu!

2009-09-09 @ 20:38:23
Postat av: Åsa

va fint och mysigt du bor :)

2009-09-12 @ 22:00:16
URL: http://fillihoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback