30 juli 2010

Urusel bloggare .

Jag erkänner att det är just vad jag är just nu. Ingen rolig blogg att läsa och följa i dagsläget, så jag förstår er som väljer att sluta. Jag ska försöka bli bättre (detta har jag lovat vid flera tillfällen, men försöka kan man alltid!) Har massvis med inlägg som jag ska publicera så småningom som jag lovat er och dom kommer. Bland annat väntar dessa på att få bli publicerade;

• Bilder med favoriterna från sadelkammaren. (bilderna saknas hihi)
• Bilder på pannbandet jag vann i bloggtävlingen. (pannbandet har ej dykt upp än)
• Gömförelse bilder i exitör på Gustav sedan jag köpte han, då & nu (dom finns, bara inte orkat ladda upp)
• Filmer på Gustav, då & nu både i hoppning och dressyr (nya dressyrfilmen är inte filmad än)
• Bilder på nya samt gamla huset (finns också, inte laddat upp än bara)
• Fler bilder på Gustavs syskon (på g!)
• Bilder på Gustavs mamma (inte fått några än, men kommer)

Så som ni ser finns de en hel del inlägg ni väntar på som kommer att komma. Varenda dag som jag inte jobbar ihjäl mig försöker jag blogga så mycket jag kan. Så mer bloggning blir det så fort jag hinner! Ni får helt enkelt ha tålamod :)


Förövrigt har jag varit supersjuk nu i två dagar, fick gå hem från jobbet igår och stannade hemma idag. Var riktigt dålig inatt så vågade inte chansa idag. Ifall de nu var magsjuka så är de ju riktigt smittsamt och i en livsmedelsbutik vågar jag inte chansa. Mår åtminstone bättre nu efter en hel dags vila.

Skrittjobbade Gustav lite på banan idag, i dressyrsadeln. Han var dock väldigt på tå, förståligt efter två dagars vila. Jobbade med att få honom i lugn, ta långa steg och ta stöd till bettet. Flyttade honom för skänkeln, halter och böjda spår. Gick helt okej, orkade dock bara 20 minuter sen var jag helt slut. Blir pessoan imorgon!


Kommentarer
Postat av: Anonym

du borde göra inlägg om typ dina schabrak, benskydd och sådant, det är roligt:)

2010-07-30 @ 23:10:58
Postat av: Pernilla

Håller med ovanstående, utrustning är kul att läsa om o se bilder på! Om du har nåt rött schabrak du inte behöver kan jag gärna köpa det :D

2010-07-31 @ 17:46:12
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: jag

Ja det dröjer inte länge till så har du förstört resten av dina hästar! Hur många har du dötat igentligen!!! fattar inte hur du kan fortsätta med hästar det handlar ju bara om pengar för dig...Jag förstår inte vad det är för fel på dig! skit i dina jälvla tävlingar å ta hand om hästarna om du ska ha dom!!

2010-08-04 @ 13:19:18
Postat av: Petra

Jag blev GRYMT upprörd när jag läste kommentaren av "jag" nyss. Tess är en skitduktig tjej och jag tycker att du ska hålla klaffen med att uttala dig om saker du inte vet om!

2010-08-04 @ 16:25:25
Postat av: En annan jag

Och jag Tycker att DU Petra ska hålla klaffen om saker DU inte vet nåt om! Har du övervakat Tess varje steg, Inte? Men om man känner eller vet vem hon är personligen så finns det helt andra uppfattningar, tro mig.. Fråga runt lite bland dom som har erfarenhet av henne och inte går på allt hon säger..

/ Från Nån som vet mer än du..

2010-08-04 @ 21:45:25

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback