17 augusti 2011

Då har jag snott pappas dator för en kort stund och tänkte uppdatera er lite!

Till er som anmäler er till Veckans bloggare, snälla lämna eran mailadress så jag lätt kan få tag i er när det är dags för er att bli intervjuade! Blir så mycket lättare än att försöka snoka runt och hitta en själv :) För er som inte fått något mail, oroa er inte. Jag har en bloggare ända fram till vecka 43 just nu!! Jag har skickat ut ett mail till er som ska skriva lite fram till v36, men som sagt - ni som anmält er ni kommer att få bli intervjuade, någon gång ;) Det är ju trots allt 52 veckor på ett år, så fortfarande har några chansen att bli veckans bloggare hihi. Tycker ni att det är kul förresten, eller är det helt onödigt?


Några som undrade om tävlingen i helgen för mig och Gustav. Vi ska till Nykyrka Ridklubb på söndag, den 21 alltså. Vi ska dit och rida en klass, 120 cm dvs debut!! Är skitnervös med tanke på hur det gick senast på träningen, men ska försöka tänka possitivt och ge det en chans iallafall. Det kan ju inte gå annat än skit helt enkelt ;) Naevars.. Lite mental possitiv träning så kanske de går! Håll tummarna för oss iallafall är ni snälla :) Någon mer som ska dit förresten??


I övrigt hinner jag knappt med stackars bloggen... Har ju börjat jobba igen nu och med en kraschad dator är det svårt att uppdatera helt enkelt. Dessutom blev jag lite sur häromdagen när det bara trillade in dryga och elaka kommentarer! Så numera har jag ändrat så jag måste godkänna kommentarerna först, helt enkelt av den enkla anledningen att jag inte vill ha en negativ ton här på bloggen och ska jag blogga öppet om mitt liv, så ska jag även kunna bestämma vilka kommentarer som ska publiceras och inte.. Hoppas ni förstår ;)


NU måste jag verkligen sätta fart och göra mig iordning för jobb! Linda kommer ut idag och masserar Gustav, Frida är med och kollar eftersom jag jobbar. Om jag lyckas hitta en dator kanske jag uppdatarerar er mer om de senare! Nu jobb som sagt..




Vill tävla dressyr nuuuu!


Kommentarer
Postat av: Elin

Mejlar man till dig om man vill bli intervjuad? :)

2011-08-17 @ 16:33:39
URL: http://lagun.blogg.se/
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

åker inte till nyrkyrka ändå! behöver trimma lite mer på flippanbettet, det va räser på hästen första gången jag testade att hoppa på det haha! :) ska till kumla istället, ska du dit ? :)

2011-08-17 @ 16:44:22
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Eleonor - Ridlärare & Hästföretagare

Trist när folk lägger sig i när de inte vet bättre!

Kul att du ska till Nykyrka, önskar dig lycka till - ska vara där på lördag och supporta!

2011-08-17 @ 20:01:31
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Frida

sv. Dina resultat ser ju betydligt bättre ut än mina ;)

2011-08-17 @ 20:55:36
URL: http://friduusss.blogg.se/
Postat av: Elin

Gud vad synd att du får elaka kommentarer :(

2011-08-18 @ 14:03:24
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback