24 februari 2011

Jag tror att jag håller på att bli sjuk och det har jag verkligen inte tid med! Vaknade imorse med världens huvudvärk och kände mig illamående. Tog en Ipren och drack en kopp te och åkte sedan ut till stallet med mamma. Samlade alla krafter jag hade för ett ridpass på Gustav.

Han var sjukt pigg och taggad, ville mest springa på tå. Vet inte om det var pga att jag red med spö? Men tränarna vill ju att jag ska börja rida med det nu, bara ha det i handen så han lär sig att acceptera det. Efter lite jogging kändes han fin! Jobbade med lite sidförflyttningar i skritt och trav. I galoppen provade vi lite förvänd galopp som han gjorde superbra! :-) Sen fick det räcka, joggade av och skrittade av honom ordentligt. Blev bara 30 min ridning idag, men det räckte nog för min kropp var totalt död sen! 

Borde kanske vara hemma från jobbet idag och vila upp mig, men eftersom jag har kortdag (12.00-18.00) så kan jag lika gärna jobba. Ska försöka få i mig nått att äta nu, sen fixa iordning mig och åka. Vi hörs mer ikväll! 

 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad är det för träns han har på sig? Vilket märke?

2011-02-24 @ 17:21:45
Postat av: Emresilje

Very nice website !!! i just surfed by...keep up the good work ! fussball

2011-05-17 @ 15:28:34
URL: http://emresilje.blognext.com

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback