21 oktober 2011

Dagens stalldag .

Eftersom jag just nu inte kan skriva dagens ridpass, får det istället bli dagens stalldag. Dagens stalldag har varit bra, precis alla andra dagar egentligen. Inom mig har jag så himla mycket energi och sug efter ridningen så det är galet! Tyvärr får jag inte sitta upp förens svullnaden i munnen har gått ner.

Började med att mocka och fasiken vad det går åt spån just nu, herrejäklar! Har räknat ut att spånet kommer att räcka fram tills december, sen kommer det att vara slut och vi ska inte beställa förens i februari - not good! 

Filmade sedan både Frida och Issas dressyrlektioner för Marie. Gissa om jag blev sugen på att träna!? Vill bara göra honom snygg, linda benen, på med dressyrsadeln och trimma! Längtar verkligen som en galning, men hoppas på att kunna skritta och kanske jogga honom lite imorgon, vore så himla roligt. 

Hur som, sen kom mammsen med hundarna så då kom jag av mig lite! haha, tog in Gustav borstade av honom och sedan gick vi till ridbanan för att kolla hur han rörde sig. Tog honom på lina i skritt och trav och han visar absolut ingenting. Han var något stel i bakbenen i början, vilket inte är konstigt alls, men efter några travvarv såg han superfräsh ut! Skönt att det inte blev värre :)

Ikväll ska vi tjejor under 30 i stallet träffas för lite käk och mys. Dom ska äta taccos och jag får väl äta soppa eller barnmat.. Hatar detta! Dessutom älskar jag taccos, mest av allt så det kommer bli tufft att äta min äckliga mat medans dom andra gottar sig i min älsklingsrätt. Hur som, trevligt kommer det nog bli iallafall, trots min feta svullnad! ;D

 


Ja, ett gott skratt ska väl ni också ha? Svullnaden var fem gånger värre igår ;) hihi

 


Kommentarer
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

din stackare!

2011-10-21 @ 17:52:17
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Hamester Tess, din stackare :(



Vem längtar inte efter att rida, håller på att bli galen....

2011-10-21 @ 18:34:06
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: WellnessFight

Tacos är ju underbart

2011-10-22 @ 08:52:46
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: elin

fin blogg, allt bra med dig ? :)

2011-10-25 @ 23:29:16
URL: http://hestoponny.blogg.se/
Postat av: elin

fin blogg, allt bra med dig ? :)

2011-10-25 @ 23:29:16
URL: http://hestoponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback