11 april 2012

Sjukt trött orkar inte skriva as mycket invecklat osv haha

Men träningen med båda hästarna gick bra. Gustav är så jävla härlig att rida just nu ♥ Tror han börjar hitta tillbaka till sin hoppehäst form igen! Mitt mål är att kuna rida 120 på honom i maj, jag tror inte de ska vara nått jätteprolem faktiskt :-) Älskade häst!

Gnista var duktig också, vi ska börja tänka om ridningen lite på henne och sätta lite mer press på henne och inte bara dadda runt liksom. När jag väl hittade knapparna och kom till ridning blev det asbra! Helt andra språng liksom. Finaste flickan, blir ev. 120 debut i maj för henne också :-D



Var sedan inne och fikade med nya Hööks personalen och faan så taggad jag är nu! Helt underbara människor och vi kompletterar varandra SÅ bra! Känns verkligen hur bra som helst, längtar tills vi ska sätta igång. Lita på att ni kommer få den bästa ridsportsbutiken i Norrköping ;-)


Sen ska jag tydligen rida i Div 1 vlaget på söndag.. Har egentligen ingen lust alls haha, Gnista skulle ha fått en tävlingsfri helg så de känns lite sådär.. Jag är absolut ingen lagryttarmänniska heller då jag absolut inte har nerver för de, sätter för mycket press på mig själv.. Så aa, vi får se! Kanske sa ja lite hastigt där ;-p

Kommentarer
Postat av: Alida

Men då ska du till Örebro och rida div 1 väll? Isf får du rida på Wittvång, min gamla hemmaklubb. Jättebra tävlingsplats :)

2012-04-11 @ 22:35:33
URL: http://peplis.blogg.se/
Postat av: sabina

Gnista är så fin! Superfin bild ovanför. Såg båda hästarna på VRF i helgen & dom var så fina:). Vilket jobb du gör Tess! :)

2012-04-11 @ 22:35:47
URL: http://jokernimbleploj.blogg.se/
Postat av: Ida

Aha ska de öppna i norrköping! Var då?

2012-04-11 @ 22:39:48
URL: http://morrlin.blogg.se/
Postat av: Sofia

Är det i Örebro tävlingen är i helgen? :)

2012-04-12 @ 19:05:34
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback