3 augusti 2012

Efter två dagars ledighet känns det som att kropp och knopp har kommit tillbaka någelunda. Även fast mina två lediga dagar har varit fullproppade med aktiviter och det har verkligen gått i ett så känns det åtminstone lite bättre i kroppen.


I onsdags flyttade vi hästarna och det gick bra. Gustav tog allt med ro och verkade inte bry sig något speciellt om att han var på ett nytt ställe. Gnista däremot var lite mer orolig och nervös. Under natten hade hästarna varit lugna, Gnista hade varit lite orolig men förhoppningsvis lägger det sig om några dagar.
Frida bjöd på middag i onsdagskväll, riktigt lyxigt då vi var och käkade på Butlers. Tack min fina vän ♥
 
 
Gjorde premiärritten igår ut i skogen, jag tog Gnista, Malin red Gustav och Frida tog Kasper. Så himla mysigt, känns redan superbra att ha dom på samma ställe! Allt går så mycket smidigare, även fast jag har en hel del rutiner att lära in så känns det bra.
På kvällen var vi ute och käkade med jobbet, hur trevligt och gott som helst! Jag har världens bästa jobb och arbetskamrater!! :)
 
 
Idag blev det ridhuspremiär för båda hästarna. Det gick helt okej med båda, de var lite stela och trutiga men nu ska vi komma igång ordentligt så det blir nog bra! :) Nu måste jag dock sätta fart till jobbet! Kör ett kortpass idag, känner att det räcker såhär innan helgen. Sen blir det jag och Pepsin ikväll framför TVn, ska bli såå skönt! 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Är det där tränset från dyon?:)

Svar: Nej det är ifrån Hööks, modellen heter Ashford :)
tessklintestam

2012-08-03 @ 15:19:46
Postat av: Elin

Ska inte du med till Amanda??

Svar: nej, känner att jag måste vila upp mig lite.
tessklintestam

2012-08-03 @ 16:05:41
URL: http://elinoshiloh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback