Mer bilder

Från skitpasset. Duktiga fotografen heter Josefine Welen!
 Och så lite failbilder. Han gör såhär allt oftare nu.. Kanske dags för en genomkoll igen :/
 
Blir så ledsen när jag ser bilderna. Ont eller trots!? de skär i hjärtat..

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Men hallå skärp dig. Han har inte ont. Han är fräsh som en jävla nötkärna, fokusera rätt nu och lös problemen för detdär är med allra största sannolikhet bara ridmässigt. Ni klarar dethär. Han är ju trots allt kvinna i hjärta och själ, han är trots. Definitionen av trots, typ. Sluta fjompa dig som den dressyrtant du uppför dig som och lös era problem nu! Ni kan ju! :D

Svar: Men du vet ju hur fjollig jag är! :(Alltså igår stod han mer på bakbenen än på länge, ställde sig liksom rakt upp och hyperventilerade, får panik!!!!! :/
tessklintestam

2012-08-17 @ 14:14:00
URL: http://cooorre.blogg.se
Postat av: Linda

För att vara på den säkra sidan skulle ja kolla upp honom, har ju hänt endel med hans kropp osv sista tiden så kan fått nått litet på vägen bara. Man kan aldrig vara för försiktig enligt mej!

Svar: Kanske blir så..
tessklintestam

2012-08-17 @ 20:32:18
Postat av: Cornelia

Alltså, klart du kan kolla upp honom. Det är itne så jag menar, men det är minst lika farligt att vara för fjollig, true story. Bara så du aktar dig för att bli för töntig, det är liksom mer ohälsosamt, haha. Men gör som du känner för, men överväg starkt att det är ett ridproblem som du fastnat lite i :)

2012-08-17 @ 22:12:44
URL: http://cooorre.blogg.se
Postat av: Ida

haha, cornelia ^^ <3
men dä hon sa! jag är lika dan, nästan letar felen ist för att bara köra. visst är det bättre att kolla om man misstänker något, det skadar ju inte men aa, dä cornelia sa!

btw så är det ändå helt underbart att du aktar dina djur så mycket! fina tess! :*

Svar: Jo, men eftersom de blivit så extremt så känns de som att de kanske är dags att kolla. Sen är ja mes, de vet ja :P men skulle må skitdåligt om de sen kom fram att han haft ont..
tessklintestam

2012-08-18 @ 12:59:27
URL: http://fjulla.blogg.se
Postat av: Rebecka Wärnström

Jag skulle börja med att kolla upp honom, då vet du om du ska tuffa till dig eller inte. Inte så kul att varit hård mot honom o så visar det sig att han problem med sin rygg tex. Better safe then sorry!
Annars är ni väldigt fina!!

Svar: Jo, så känner jag lite också..
tessklintestam

2012-08-18 @ 17:52:16
URL: http://rebeckawarnstrom.blogg.se/
Postat av: Linnea

Skulle jag vara du skulle jag kolla upp honom. har själv haft en häst jag kämpat med ett år, varit jätte fin i mellan åt sen protesterat som bara den i mellan åt, kastat sig stegrat mm.. Har hela tiden trott att han försökt komma undan arbetet, men var in och röntgade nacken på honom i förra veckan och han hade inte varit dum, utan haft väldigt ont i mellan åt. Aldrig dumt att kolla upp dom när dom börjar göra hyss/bus/dumheter.

2012-08-20 @ 08:06:39

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback