Gästbloggare 4

Hej!

Jag heter Julia, är 20 år och lever för djuren. Bor ute på landet och pluggar just nu. Nä, nu går vi över till djuren i stället innan jag tråkar ut er!

Melroose är mitt halvblodssto 07:a, egen uppfödning e: Hip Hop 1045. Hon är en personlig tjej, med mycket egen vilja och nyfiken på livet. Du har aldrig en tråkig stund med henne! Hon är lugn och mysig i hanteringen, för det mesta väldigt taggad och påhittig i ridningen. Fast det finns dagar då jag bara är arg på henne och det är ömsesidigt då, haha. M är ingen häst du bara kan sätta dig upp på och kräva vad du vill. Men jag skulle inte byta henne mot något annat i hela världen! 

Tindra är min italiensk vinthunds-tik på snart 10 månader. Jag och min pojkvän köpte denna goding i somras och det ångrar vi inte en sekund. Hon är ett charmtroll utan dess like, gosa är hennes favoritsyssla och sommar vill hon helst ha året om. Hon är sjukt snabb (40 km/h) men ligger ena sekunden och sover som en stock! 

Detta var en liten presentation av oss. Kram Julia, Melroose & Tindra

ohjuliet.blogg.se


Kommentarer
Postat av: Sandra SG

hejhej ville bara hälsa att du får ha en trevlig kväll!

kram Sandra

2012-02-21 @ 21:09:39
URL: http://dayviewbyssg.blogg.se/
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Nämen, vad glatt överraskad jag blev :D

2012-02-22 @ 22:53:30
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh vi har också en italiensk vinthund! Han är dock hela 12 år nu! Dock beteer den sig som en valp fortfarande! ;) Haft den sedan valp så den är verkligen ens bästa vän! Nu har vi även också två chihuahuor!:D

2012-02-23 @ 21:18:01
URL: http://Saarahjelm.devote.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback