Ledig!

Idag är jag ledig, så skönt!
Har väldigt mycket på mitt schema idag, unnade mig sovmorgon framför allt. Som jag längtat efter sovmorgon, klockan tio gick jag upp istället för klockan sex som det blir om vardagarna annars.

Har städat lägenheten nu på förmiddagen, var inte så mycket att städa mer än att damsuga av golven och diska disken från igår. Borde tvätta, men tror jag tar med mig det viktigaste hem till mammi och tvättar ;)

Gnista ska idag trimmas på banan. Tanken är lite markarbete med bommar! Hoppas på att mamma kanske vill åka med och filma lite, det hade varit väldigt roligt då det var länge sedan vi filmade henne. 

Gustav ska joggas. Skrittade honom igår och åh så fin han var! Tror dessa två veckor med vila gjorde honom gott, ska bli jättekul att få jogga honom lite lätt idag. Självklart blir det bilder! ;) Ska bara bestämma mig vilken av alla nya "outfits" jag ska ha på honom haha i-landsproblem?

Sen då, alla saker som ska säljas ska idag putsas upp och fotas. Ikväll kommer det ett stort inlägg med alla till salu saker. Så, nu åker jag ut till mamma och pappa och fotar och fixar med alla saker eftersom det är där sakerna är. Ska passa på att fota alla mina fyndköp från Falsterbo också!

Så, bäst att sätta fart! Efter kl 20 ikväll kommer salu-inlägget :)


Kommentarer
Postat av: emilie persson

Stalkervarning nr 1 på mig idag med andra ord!!!!

Svar: (y) :)
tessklintestam

2012-07-18 @ 12:24:54
URL: http://www.misspersson.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback