Tävling Rappestad Ridklubb

Okej, det blev ingen uppdatering igår som jag lovade. Valde istället att umgås med min underbara och fantastiska pojkvän, ber om ursäkt för det ;)

 

Tävlingen i söndags gick bra, riktigt bra! Hästarna kändes superfräsha, taggade och riktigt härliga allmänt att rida. Båda hästarna gick en 100 cm A0/A0 och en 110cm A0/A0 då dom inte tävlats sedan Skogslotten i slutet av april. Eller Gustav var ju i Vingåker, men för Gnistas del var det länge sedan hon var ute.

 

Gustav red jag på hackamoor precis som planerat, han har fungerat så jäkla bra på det hemma! Dock så var det sista tävlingen jag gjorde på hackamoor på honom, de bill jag lova. I första klassen blev det lite komunikationsproblem så han sprang på sidan/stannade på hinder nummer tre, ett simpelt räcke men vi hamnade för mycket utifrån om man nu ska analysera. Resten av banan var bra, inte i en bom och det känns kul! 

 

Gnista var galet fin i första, med på noterna och jag verkligen kände hur taggad hon var. Dubbelnolla och jag sattsade ordentligt i omhoppningen och tog alla svängar som gick att ta. Tappade galoppen lite i en sväng till en oxer som jag förlorade massa tid på, men det räckte ändå till en tredjeplacering! Sjukt kul, äntligen :) Rosett, plakett och presentkort på ost.. Hur tänkte dom där?! Presentkort på valfri ost!? hahaha

 

Gnista var först ut i 110 och jag ville ha revansch! Lite orytmisk grundomgång där jag blev lite för plockig i handen men annars bra. Till omhoppningen sattsade jag rejält igen haha, ponnyridning kändes det som! Allt flöt på bra, vi var överrens och med varandra, till näst sista hindret glömde jag ta den där sista förhållningen, såg inget riktigt avstånd då de gick lite för fort och tyvärr brakade vi rätt in i de.. Stackars gummsan ♥ Hade hon varit klok så hade hon tvärstannat för det var såå dålig ridning från min sida, men snäll som hon är så hoppade hon, men det gick ju tyvärr inte så bra. Jag smakade grus, dock var jag så jävla envis så jag satt kvar och skulle ta mig upp HA HA säger jag bara. Jag fick släppa taget tillslut och ja.. Min första avramling på tävling och på Gnista ;) 0+ute gav mig en sjätteplacering, lite pinsamt men kul! Rosett, plakett och 100 kr på Fredriksbergs Ridsport!

usch, får ont i hjärtat när jag ser denna bild.. vilken hjälte hon är, snacka om att ha hjärta av guld ♥

 

Hoppade dock upp Gurra direkt och red 110 på honom också. Helt galen kille som valde att ta helt egna intiativ och skena runt banan, jag hade absolut ingenting att säga till om. Blev ett nedslag ut i kombinationen + att jag inte hann styra till sista hindret så där fick vi lägga en volt och börja om haha, fyfan vilken runda. Nu blir det bett igen!  Ingen runda att skryta med, men det possitiva är att han hoppar helt okej och är inte i en bom, förutom när det gick lite för fort in i kombinationen då.

 

 

 En annan sak jag kom underfund med under denna tävling var att fy fan så fult min nya fina bruna hjälm sitter på mig! Den sitter ju för fan uppepå huvudet.. dvs antagligen för liten? Satt bättre när jag hade håret utanför i toffs, men jag tycker ju att de är snyggt och ha håret instoppat.. buhuu, dumma hjälm :(

 

Filmerna kommer ikväll, hinner inte med dom nu. Jobb som gäller 10.15 - 19.15! :)

 


Kommentarer
Postat av: jessie

kul att de gick bra trots att du smakade grus :)

2012-06-19 @ 09:09:41
URL: http://horsepoopandlaughters.blogspot.com
Postat av: Camilla

Kan du inte göra en kombination på hackamore och bett då? Så kan du antingen rida med inverkan från båda eller välja att rida på hackamoret och koppla in bettet vid behov?

Svar: hm.. vet inte hur man gör då? :p
tessklintestam

2012-06-19 @ 10:04:15
URL: http://thisiscamilla.blogg.se
Postat av: Cornelia

Haha, kom o träna snart vaaa!

Svar: i will! :D
tessklintestam

2012-06-19 @ 12:10:53
URL: http://cooorre.blogg.se
Postat av: ANGELICA [foto&basket]

Jag gillar din blogg! :)

2012-06-19 @ 13:22:00
URL: http://stahlbrost.blogg.se
Postat av: erika

Grattis till placeringarna!! Sjukt rolig bild på dig och Gnista ju. I övrigt ser ni sådär fina ut som ni alltid gör, alla tre!

Svar: Tack :D
tessklintestam

2012-06-19 @ 13:23:41
URL: http://www.majimka.blogspot.com
Postat av: Lina Sällberg

Otäck bild, men grattis till placeringarna! Och framförallt, grattis till OSTEN! ;)

Svar: Ja faktiskt.. Tack! haha förbannade ost, ja gillar typ inte ens ost!
tessklintestam

2012-06-19 @ 14:34:08
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: sara

Grattis!!!!

Svar: Tack! :)
tessklintestam

2012-06-19 @ 21:32:40
URL: http://ussing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback