5 mars 2012

Hemma från jobbet och är på sjukt dåligt humör..
Eller det kanske är att överdriva, men jag är inte jätteglad. Gustav har skadat sig igen! Jag orkar inte med honom snart alltså. Det året Gustav är helt skadefri, då lovar jag att bjuda på en riktigt stor fest! Suck..

Oklart vad han har gjort, men det har hänt i hagen under dagen. Så om det är någon av hagkompisarna som slagit lite för hårt eller om det är en pinne, stolp va fan som helst - vi har inte en aning. Det är alltså en form av "repa" på halsen, som är ca 2 cm. Nu är det svullet och ser ut som en stor tumör ungefär.. Veterinär har varit och tittat på det, tvättat och fixat och hon kommer tillbaka på fredag och kollar hur det ser ut.

Tur i oturen då är att hade såret varit en cm till åt höger så hade de gått rakt in på en åder vilket hade resulterat i att det sprutat blod och kanske inte alls gott så bra som de nu gjorde. Men det är så himla tråkigt! :( Speciellt nu när han kändes så himla fräsh och fin! Blir sjukhage och vila fram till fredag alltså, sen får vi se. FAN!


Gustavs förra skada.. November 2011.


Men en sak som gjorde mig riktigt glad idag är en sak som har med Gnista att göra. Som kommer underlätta i vardagen sjukt mycket! Berättar mer i slutet av veckan :) hihi

Kommentarer
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Men Gustav då... Krya på honom!

2012-03-06 @ 00:01:34
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Ida

Usch då!! Typiskt nu när ni är på G! Hoppas det läker bra och fort! Kanske ska fundera på att ha din "olyckskorp" i ensamhage eller med bara en "lugn" kompis?

2012-03-06 @ 10:51:21

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback